Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

2021. 10. 08.

Sziasztok, Volkswagányok!
Először is hadd kezdjem azokkal a hírekkel, amik a házunk tájáról valók. Remélem, már sokan tudjátok, hogy holnap, azaz 2021. október 9-én szombaton megtartjuk a BugParts nyílt-napot, kedvezményes szombatot, családi napot és az Őszi Börzét egyben. Tehát a boltban és a környékén egyaránt tudtok majd vásárolni, sőt kedvezményt kaptok még az akciós termékek árából is jár a 10% kedvezmény. Ilyet egy évben maximum kétszer szoktunk adni, de lehet, hogy még Karácsony környékén lesz egy ilyen napunk (talán pont a két ünnep között). De most térjünk vissza eheti eseményünkhöz. Tehát a börzés magánszemélyek már fél nyolctól érkezhetnek bepakolni, a nagyközönséget pedig 09:00-tól várjuk ide az üzletbe és az udvarra. A gyerekeknek ugrálóvár, játékos foglalkozások és gofri színesíti a napjukat. A felnőtteket pedig sok alkatrész, egy tál finom bugpartsos babgulyás - amit már sokan kóstoltatok - és a remek családias hangulat várja. Lesz még sör és sörkorcsolya is, csak a sportot kedvelőknek:-) Itt mindenki megtalálja a számítását, és tudjátok a szlogent, "együtt lenni egy életre szóló élmény", várunk mindenkit Hatalmas Szeretettel ide az üzletünkbe.
Aki esetleg nem tud megjelenni, ne csüggedjen, mert az e-mailen történő rendelésekre is igaz az akciónk!
Webrendelések esetén október 8-án péntek 17 órától egészen október 10-e vasárnap 24 óráig érvényes a 10% kedvezmény! Tehát most érdemes igazán a webshopban is garázdálkodni!

Sárfogó, gumiszőnyeg, karburátor a hét ajánlatában!
Kiváló minőségű sárfogót vásárolhat az öreg Volkswagenek számára! Régen kötelező volt, aztán valamikor a 90-es évek elején már nem foglalkoztak ezzel a rendkívül hasznos kiegészítővel. A márkás, EMPI logóval ellátott sárfogót most megvásárolhatjátok üzletünkben! De ha már a sárról van szó, bizony jól jöhet a kiváló minőségű Volkswagen márkájú gumiszőnyeg-szett. Prémium minőség! Erre a termékre érdemes lecsapni. Sokan kerestétek a hengeres formájú karburátort a régebbi típusú 1200-es bogarakoz! Most már ezt az igényt is kiszolgálhatjuk az ajánlatunkban szereplő típussal! Szinte teljesen megegyezik a gyárban, az autóba szerelt típussal. Ne feledjétek, lassan gondolkozhatunk a karácsonyi ajándékon is! Érdemes szétnézni az ajándékosztályunkon is!

Heti újdonságaink:
Bob heti gondolatai Belgiumból
Az Egyesült Királyságban egyre több az általános áruk hiánya, a gázhiány, sőt az élelmiszerboltokban is üres polcokkal
találkozhatunk… A Brexit elvitte az olcsó kelet-európai munkaerőt és lásd most ennek ki issza a levét! Az USA-ban nem kevesebb, mint 70 hajó sorakozott a Los Angeles-i kikötő előtt, várva sorukra. Alig van már kamionsofőr, aki már be akarna hajtani oda rakományt felvenni. Senki nem tudja, hogy mikor mennek felvenni egy konténert, sokszor napokba telik. A pandémia óta az áruszállítás és ellátás komoly kihívás! Viszont a BBT-nél nincs probléma az ellátással, raktáruk elég jól fel van töltve, és szinte minden nap jön újabb és újabb rakomány. Hatalmas mennyiségeket vásároltak minden beszállítótól, és úgy tűnik, hogy ez most jól kifizetődik. A polcaink roskadoznak az áruktól, és az ellátás folyamatos.
Minden héten érkeznek új termékek ahogy ezen a héten is! Péntek van, üdvözölünk hírlevelünkkel!

Tedd magad láthatóbbá!
Elkezdődött az ősz, kevesebb a napfény, többet vezetünk sötétben, esőben, felhős és borult időben, rosszabbak a látási viszonyok. Vigyázz magadra és Volkswagenedre ezekben a sötét időkben, legyél látható! A karosindexekhez készült LED-es izzók ebben sokat segítenek! Egyszerűen cseréld le a hagyományos izzókat ezekre a zseniális darabokra.
Az erőteljesebb fény mellett még villogni is fog! Technológiai fejlődés a saját biztonságunk érdekében.

Rendelj magadnak most!
0661-085 Izzó, LED, karosindexhez, 6V, pár, villogó
0661-285 Izzó, LED, karosindexhez, 12V, pár, villogó
Az utóbbi időben nagyon sokan kerestetek lengőkarokat, rengetek a sérült darab, ezért úgy döntöttünk, hogy mostantól a leggyakoribb lengőkarokat megtaláljátok polcainkon, beraktároztunk jó pár darabot. Legyen szó ovál ablakos Bogárról, későbbi olajos féltengelyes Bogárról vagy akár korai T2-es buszról, nálunk megtaláljátok a megfelelőt! Vadonatújak, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező gyártótól!
1437-105 Hátsó lengökar, bal/jobb, Bogár 10/52-07/59
1437-125 Hátsó lengökar, olajos féltengelyhez (A Penge) bal/jobb, Bogár 1.2-1.6 08/59-
1437-210 Hátsó lengökar, bal/jobb, T2 03/55-07/67

Miután a gázbowden elhagyja az alvázat, azt rugalmas csőben vezetik a motorhoz. Ezt a csövet hívják gázbowdenháznak.
A már kapható kétféle Bogárhoz való gázbowdenház (0910-500 és 0910-510) mellet mostantól a szeretett Typ3-asodhoz is megtalálod nálunk! A Typ3-as gázbowdenháznak teljesen más a vége, hogy tökéletesen illeszkedjen a motor külső burkolati lemezéhez. Kiváló minőségű, európai gyártás.
0910-530 Gázbowdenház, motor és váltó között, Typ3

A már a régebb óta kapható 0438-275 Motorháztetö tartó rugóhoz csavar, Bogár 55-07/61, Oldalsó szerszámrakodótér tartó csavar T2 szimpla kabinoshoz, mellet már a '63 előtti Buszhoz is megtalálható ez a csavar kínálatunkban.
Ez a csavar többek között használható a '53 előtti Bogár csomagtértető-tartóhoz illetve a hátsó ülés háttámla rögzítéséhez a 56-65 közötti Bogaraknál.
0438-276 Motorháztetö-tartó csavar T2 03/55-12/63, Csomagtértetö-tartó csavar Bogár -53, Hátsó ülés háttámla rögzítö csavar Bogár 08/56-07/65

Heti érdekesség
T2-es busz 8 perc alatt?
És bizony ilyen is van! Az alábbi videóban megtekinthetjük nyolc percben, ahogy egy szobrász fából elkészít egy T2-es buszt! Rendkívül részletesen megjeleníti a busz formáját. Még az abroncsok mintázatát is elkészíti fából!
A végeredmény nagyon szép! Érdemes megnézni! https://www.youtube.com/watch?v=Lyq-2qSQTY4

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: