Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2020. 10. 23.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
A hosszú hétvége kapcsán azon gondolkoztunk, mi az, amit már régen nem csináltunk? Régen játszottunk!? Az ünnep pedig kiváló alkalmat nyitna arra, hogy megörvendeztessünk Benneteket egy kis szórakoztató feladvánnyal. És persze a szerencsések között ismét egy ajándéktárgyat fogunk kisorsolni. Ezért a következő hétfőtől két játékot is indítunk. Az egyik egy kis rejtvény lesz, a másik egy egyszerű megosztós játék.
Tehát hétfőtől érdemes lesz figyelni az oldalunkat!

Új üvegeket a szép kilátás reményében!
Nem jó, ha karcos, és végképp nem jó, ha be van repedve. A kavicsfelverődés nem kíméli, és kiszereléskor is megsérülhet, ha már nagyon öreg a gumi, ami tartja. A karcok törik a fényt, este a szembejövő autók miatt pedig romolhatnak a látási viszonyok is. Beszéltünk az ablaküvegek majd' minden hibájáról, de ezzel szólunk egy kicsit az új üvegek mellett! Mind a vezetési élmény minőségébe, mind biztonsági szempontból megfontolandó az új ablaküveg cseréje! De ha a hátsó szélvédőre gondolok, a mostani páramentesítő típusok nagyban megkönnyíthetik a tolató manővereket ezekben a párás időszakokban. De vannak olyan első szélvédők is, melyek színezettek. És akkor még a típusok közötti különbségekről nem is szóltam; a hátsó ablak méretkülönbségéről, vagy épp az 1303-as bogár íves fajtájáról. Ezek a termékek mind megtalálhatóak nálunk. Most már a buszosok is könnyen beszerezhetik nálunk a szükséges üvegeket. Ez alól a T25/T3-as járművek sem kivételek.
Vezetés körben fontos, mi történik mögöttünk. Ezért a visszapillantótükröket sem szabad elhanyagolni.
Ha barna foltok jelennek meg a tükrön, akkor már érdemes a cserében gondolkodni!
Rengeteg ünnepi alkalom van az év vége felé. Ezért legkiváltképpen volkswagenes témában erős 5lettárunk van!
Érdemes átnézni az oldalunkon lévő kínálatot, ha nincs 5letünk a VW-s meglepetések terén.


A MBK hírei
Kedves Klubtagunk!
Embert próbára tevő éven vagyunk túl, soha még nem kellett ennyiszer élnünk a programváltozás jogával. Szerencsére legfontosabb rendezvényeinket sikerült megtartani. A Téli Börzén már érezhető volt, hogy a járvány alaposan beleszól a rendezvényeink időzítésébe. A kijárási korlátozás miatt elmaradt a Tawaszi Rallye és a Tavaszi Rajzás. A Nyári Rajzást sem szervezett találkozó, hanem egyéni részvétel formájában bonyolítottuk le. Soha még ennyi bogaras nem volt a Yacht Kempingben. Őszi Rajzás találkozónk Pécelről Mogyoródra költözött. Az autós mozi kitűnő helyszínnek bizonyult. A tavasszal elmaradt rallye-t Őszi Rallye néven rendeztük meg nagy sikerrel. Részletek: www.bogarasok.hu Amikor az ősz beköszönt, elkezdünk felkészülni a következő évadra. A tagság folyamatosságához a tagdíj határidőre befizetése szükséges a mellékelt csekken 2020.11.15.-ig.Természetesen utalni is lehet: MBK tagdíj 2021-ben: 7.000.- Ft - Magyarországi Bogarasok Klubja Számlaszám: CIB BANK 10700543-42143202-51100005


Közlemény: TAGKÓD, NÉV - KKGF, azaz Kedvezményes Gépjármű Felelősségbiztosításhoz szükséges MNHJR járműminősítés a2021-es évre, azaz meglévő járműveiddel folyamatosan igénybe veheted a kedvezményt- Érdekképviselet biztosítási ügyekben, műszaki szakértés, tanácsadás- OT és FIVA tanácsadás- Díjmentes részvétel a 2021-es találkozóinkon, ennek részletei: www.bogarasok.hu oldalon (Nézd meg az Általános Részvételi Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot)- Névre szóló tagkártya, amellyel szolgáltatási és vásárlási kedvezményeket vehetsz igénybe, lásd: www.bogarasok.hu PARTNEREK menüpontVWDEPO Magazin kedvezményes előfizetési lehetősége - https://www.vwdepo.hu/elofizetes/(~33% azaz 5.990.- Ft/év)- Egy család – egy fizető tag. Egyező név és/vagy lakcímmel itt regisztrálj a családi kedvezményre:

http://kedvezmenyesbiztositas.hu/tagsag-igazolas.php - MMB, FIVA minősített járművek tulajdonosai számára, ha érvényes Muzeális Jármű Tanúsítvánnyal rendelkeznek a tagság a biztosításhoz nem kötelező, viszont további kedvezményeket ad. Amennyiben a muzeális minősítés lejárt, és nem hosszabbítod meg, a tagság fizetése a kedvezmény megtartása érdekében szükséges. A Magyarországi Bogarasok Klubja VWtalálkozóinak tervezett időpontjai és helyszínei 2021-ben 2021.április 17. Tawaszi Rallye – Budapest – 7. alkalommal2021. június 18.-20. Nyári Rajzás – Balatonalmádi Yacht Kemping – 10 éve újra a Balatonon, bortúrával, hajókirándulással!2021.szeptember 04. Őszi Rajzás – Mogyoród – Főzőversennyel További rendezvényeink A járványhelyzetre tekintettel továbbra is keressük azokat a rendezvény lehetőségeket, amelyek teret adnak a régi Volkswagen járművek mozgatásának, közlekedésének. Erről rendszeresen hírt adunk a www.bogarasok.hu és a https://www.facebook.com/magyarorszagibogarasokklubjaoldalainkon.


Belgiumi híreink
Belgiumban teljesen betölnek az intenzív osztályok, ha 4 héten belül nem változik semmi…  Ma, pénteken, kormányunk heti ülésén új intézkedéseket hoznak. Ezt egy sajtótájékoztató keretén belül fogják kihirdetni. Ez nagyszüleink meséire emlékeztet bennünket a második világháborúról, amikor Winston Churchill sajtóközleményét vártuk az illegális BBC rádión keresztül. De most hol a háború? Nem sok ember érti. Miért nem találunk egyensúlyt, hogy miként tudnánk együtt élni a vírussal, amíg egy működő oltást vagy gyógyszert nem találunk?
Miért több vagy kevesebb az intézkedés, és miért minden héten valami egészen más? Csak annyi kellene, hogy tartsunk távolságot, mossunk kezet, akadályozzuk meg, hogy az emberek lerészegedjenek, és hülyeségeket csináljanak ..., hogy normál ütemben vészeljük át ezt a háborút, és ne azt a zaklatott utat járjuk be, amelyet most szabadjára engedtek. Látnunk kell, hogy ezek a hektikus intézkedések olyanok, mint a háború légiriasztásai. ...
De a mai napon szeretnénk bemutatni a héten a BBT bázisára érkező új termékeket. Ez a tiszta valóság, nincs tudományos fantasztikum ... de máris a polcunkon van a vásárlóink számára ...

Heti újdonságaink
Valami más alkatrészt kerestünk, aztán véletlenül rátaláltunk egy egészen érdekes alkatrészre, egy hatalmas népszerűségnek örvendő újjáépítési készletre Brazíliában.
Bármely osztottablakos buszhoz jó, melynek az első tengelyének központi lengőkar készlete elhasználódott a különösen elégtelen karbantartás miatt.
De a kormányzás ereje, hatékonysága és érzése is nagyrészt ettől az alkatrésztől függ, és itt keresendő a hibája.
Ezért terveztek egy beállítható kormány-segédkar tengelyt és perselyt, amely a játékot az abszolút minimumra csökkenti.
Működik, kipróbáltuk, és ezentúl bármely BBT buszhoz ajánljuk és alkalmazzuk, ha szükséges!
Az átépítő készlet megtalálható a BBT # 1336-os cikkszám alatt, vagy a T2 (1968-tól) busz számára a BBT # 1336-1 alatt. Vásárolja meg és próbálja ki állítható lengőkar-készletünket, nem fogja megbánni!
Cikkszám: 1336-050 Állítható lengőkar szett - 03/55–7/67 busz

A BBT mostantól a csomagtartók javítóelemeinek reprodukcióját tartja készleten a hátsó ülés mögötti csomagtér számára.
Sajnos a használtak elfogytak, így kényszerítve minket valamilyen megoldás keresésére ...
Szépen elkészítve ezek tökéletesen kiszolgálják az egész javítást!
Cikkszám: 0881-100 csomagtér javító lemezek - Beetle -07/57 (pár)

De kanyarodjunk egy kicsit az osztott ablakos bogarakhoz!
Készletről megvásárolhatóvá vált a komplett lábhűtő újjáépítési készlete is.
Ne vesztegesse idejét a totál rozsdás darabok helyreállítására!
Kiváló minőségű új termékünk, amely rugókkal, grillel, fogantyúval kiegészítve készül.
Ez egy nagyon ügyes megoldás sok osztott ablakú bogártulajdonos számára ...
Cikkszám: 0880-600 Lábhűtő, (Rheumaklappe) páramentesítésre, 04/51–09/52, oválhoz!

A BBT ezentúl vonóhorgokat kínál a T2-es buszokhoz.
A következő cikkszámokon lehet megtekinteni ezeket az alkatrészeket:
A bogárhoz a BBT 4850-100-as és a buszhoz BBT 4850-210-es cikkszámon található a vonóhorog.
A BBT-ben kapható vonóhorognál cserélni kell a lökhárítótartókat. A lökhárítót a vonóhorogtartóra kell rögzíteni.
Így a vonóhorog szerkezete esztétikusan elbújik a lökhárító mögött. Az egyetlen dolog, ami kikukucskál, az a labda, amely készen áll a pótkocsi bekötésére.
Kétféle modell közül választhatunk a 68-tól 71-ig tartó és a 73-tól 79 korosztályok számára. Ugyanakkor ezen típusok egyike sem felel meg az 1972-es T2ab modellek számára.
Ezek a vonóhorgok német TÜV engedélymatricával és a szereléshez szükséges kiegészítőkkel lesznek ellátva.
Az elektromos dugasz- és vezetékkészletet nem tartalmazza a vonóhorogcsomag, de az európai verziók külön rendelhetőek a BBT 4850-000 alatt.
Cikkszám: 4850-220 vonóhorog - 08 / 67-07 / 71 busz (TÜV-vel) Függőleges terhelés 50 kg, 1. típusú teher motor 1200 kg,
és a 4850-240 vonóhorog - 08 / 72-07 / 79-es busz (TÜV-vel) maximális függőleges terhelés 75 kg, 1. típusú motor 1200 kg, 4. típusú motor 1800 kg

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A legjobb minősítés az ID.3 számára – Öt csillag az Euro NCAP teszten 
Álomkezdés öt csillaggal: az ID.3 a lehető legmagasabb minősítéssel zárta az Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) biztonsági tesztjeit, a vizsgáztatók ugyanis minden kritérium szerint – a felnőtt és gyerekutasok, illetve a védettség nélküli közlekedők védelme, valamint a vezetői segédrendszerek terén – egyaránt kedvező minősítéssel ismerték el a Moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő első modellt.
A Cikket bővebben: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2043-a-legjobb-minosites-az-id3-szamara-oet-csillag-az-euro-ncap-teszten

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 10. 16.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Újabb rejtélyes tervet főzünk ki a nagyított méretű lámpafészek üstünkben. Közeleg a varázslatokkal teli nap, melyen azokkal is találkozhatunk, akikel már rég nem! Mint ahogy hamarosan a nyakunkon van Haloween napja, és ezt mi rendszeresen valamilyen formában igyekszünk élménydússá tenni a számotokra. Most is terveink között szerepel, hogy valamilyen formában különleges napot tartsunk a boltunkban! 
Csatornáinkat is érdemes figyelni, mindenki számára megéri!

Ez az újdonságok és különlegességek pénteke
Számtalan újdonsággal és különlegességgel jelentkezünk ezen pénteken! Egy kicsit másképpen próbáljuk bemutatni, mennyire szerteágazó a kínálatunk. Nincs az a felület, melyet ne tudnánk megtölteni 5letekkel, vagyis alkatrészekkel!
A buszosok talán kicsit jobban figyeljenek, mert több olyan busztartozékot is bemutatunk, melyek kizárólag a számukra jók! Nem csak az alkatrészekért érdemes hozzánk benézni, számos, a szereléshez szükséges szerszámot, vagy az összeszereléshez szükséges kellékanyagot vásárolhatnak meg. A rendkívül népszerű fehér gumiperemet is a kínálatunkba vettük, hogy látható legyen, bizony számtalan jármű számára is alkalmas ez az ékszerrel felérő látványelem. Szintén érdemes foglalkozni a még eredeti gyári bogárajtóval! Utolsó darabok, és ezek még a gyárból visszamaradt készlet megmaradt tételei. Már nagyon kevés van belőle. Aki szeretné eredeti akatrészekkel felújítani a gépet, annak kötelező darab! És nem maradhat el az októberi akciós alkatrészkínálatunk válogatása sem!

Bob heti néhány gondolata
Ha az ablakon kinézünk egy pillanatra, akkor rájövünk, hogy „a nyár máshová ment nyaralni”, a napok egyre rövidebbek és esősebbek, az erdők pirosra, barnára és sárgára cserélték lombkoronájukat, az ég pedig szürkévé vált. Igen, itt van az ősz. Bár ebben az évben a bemutató szezon nagy sikert aratott, de a kialakult helyzet miatt kevésbé hajtottuk szeretett klasszikusainkat, mint amennyire már megszoktunk. De itt az ideje előre tekinteni és felkészülni egy hosszú télre - a körülményeket figyelembe véve, idénre talán ideje lenne véglegesen visszahúzódni a garázsunkba! De hadd segítsünk ezt az időt átvészelni, az egyre növekvő BBT programunkból néhány igazi kiegészítő ajánlásával szeretnénk színesíteni a beltérben eltöltött időt.

A heti újdonságok, melyeket Bob ajánl, a következők:
Az első kétéves fejlesztés eredménye egy tökéletes keverék, amely összeállt, mint a tökéletes vihar, de itt ezt pozitív módon gondolja Bob. Az egész néhány emberrel kezdődött, akik megértették egymást. A régi német alkatrészgyártó már nem akarta gyártani az adott alkatrészt, de hajlandó volt  segíteni egy új fejlesztésben. Úgy tűnt, hogy egy üzem, amelyet műszerfal gyártására szeretnénk felhasználni, jobb, ha inkább más alkatrészt készít a számunkra.
És végül egy régi német gyártmány, mely újjászülethetett, és ezt a folyamatot nyomon tudtuk követni. Egy tökéletes puzzle közös erővel összeállítva. Pár száz e-mail és legalább annyi telefonhívás, gyárlátogatás és még néhány beszélgetés eredményeképpen létrejött a lenyűgöző eredmény. Együttes erővel áthámoztuk magunkat az összes fejlesztési kérdésen, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy olyan eredeti termékeket tudunk szállítani, melyek 1955-ig tökéletesen illeszkednek minden Volkswagen autóra. Azt hiszem, most már elárulhatjuk, hogy a benzincsapról van szó.
Két modellből választhatunk, 6 vagy 8 mm-es kimenettel, pontosan olyan, mint az eredeti. Általában az ovál bogaraké 8 mm-es, de az évek során lehet, rengeteg átalakításon ment át a jármű ezért érdemes megnézni
az alváznál a kivezetést, vagy busznál az üzemanyagszivattyú bevezetést. Ez alapján érdemes megrendelni az új szűrőt! Mindkét modellhez tartozék a szűrő. Egy a szűrőházban és egy felső szűrő is, a két függőleges cső felett.
Az eredetinek csak egy szűrője volt, de úgy gondoltuk, hogy jobb, ha kettővel látjuk el a csapot, mert nem lehet elégé megszűrni az üzemanyagot ... :)  Mindkét szűrő réz kivitelű, pontosan ugyanolyan, mint az eredeti.
A termék végső összeszerelése helyben történik, így büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ez egy Belgiumban gyártott termék… Minden egyes üzemanyagcsap saját, egyedi kialakítású dobozt kapott a biztonságos szállítás és az egyszerű kezelés érdekében.
Cikkszám: 0492-112 üzemanyagcsap -03/55 (8 mm)
Cikkszám: 0492-113 üzemanyagcsap -03/55 (6 mm)

Van egy alkatrész, mely már régóta szerepel a beszerzési listánkon. A lendkeréken lévő fogaskerék.
Szerencsére ez úgy lett megtervezve, hogy könnyű cserélni, hogy aztán az önindító szépen megforgathassa rajta keresztül a főtengelyt. Egyik utunk során találtunk egy olyan gyárat, amely KIZÁRÓLAG lendkerék gyűrűt készített, elsősorban új kisteherautók számára. Egy egyszerű kérdést tettünk fel nekik: tudnának-e késztetni ilyen alkatrészt régi VW-re? A tulajdonos nevetni kezdett, és áthúzott minket a szerszámpolcaihoz, ahol az eredeti régi szerszámok még mindig ott voltak, attól a naptól fogva, amikor még kizárólag a Volkswagen számára gyártott a gyár. Elég gyorsan megegyeztünk, és a termelési kör teljes ellenőrzése után (ami legalábbis lenyűgöző volt a számunkra) leadtuk az első megrendelésünket.
Néhány mintát rögtön a poggyászunkba tettünk, és hazavittük. Otthon az alkatrész anyagának keménységét, és szilárdságát teszteltük, megfelelő eredménnyel. A 109 fog megfelelő a 6 voltos konfiguráció összes lendkerekének, beleértve a 25 és 30 DIN Hp-t (ez amerikai barátainknak 36SAE), nagyobb átmérőjű indítómotorhoz. 130 fogazatút használnak a későbbi 6 V-os és (1967 és újabb) 12 V-os indítómotoroknál. Rendelés előtt érdemes ellenőrizni, melyik típusra van szükség. Nagyon könnyen cserélhető az új kerék a lécen. Tegye a lendkereket a hűtőszekrénybe, és melegítse fel a lendkerék külső részét egy sütőben vagy főzőlapon. Majd csúsztassa össze a kettőt, és hagyja kihűlni. Ezt hívják olyan szerelvénynek, amelynek előfeszítése 0,30 mm, amit minden gépműhely képes elvégezni. Ellenkező esetben, ha nem sikerül, küldje el a lendkereket a BBT-be, és mi elkészítjük az Ön számára az alkatrészt.
Mostantól korai lendkereket készíthetünk 130 foggal, hogy átalakíthatóvá váljon az autó a modern 12 voltos önindítókhoz. De mindig ellenőrizze, hogy a megfelelő indító perselyt használja-e.
Ezzel vége lesz a korai autók lendkerekének túlárazásának. Mindkét modell készen áll a polcainkon az azonnali szállításra.
Cikkszám: 1568-109 lendkerék fogazat, 109t – 6 voltos autóhoz
Cikkszám: 1568-130 lendkerék fogazat, 130t – 12 voltos autóhoz

Az Airmighty kapható a Belgiumi BBT-ben!
Még egy gyönszem, melyet érdemes átlapozni, érdemes olvasgatni!
A nyári rendezvényüket is támogató Airmighty megjelentette 40. számát.
A lap, megvásárolható a belgiumi BBT-n keresztül is!
https://www.bbt4vw.com/en/catalogue/9-manuals%20/1-books%20/informative-books-p-divers/airmighty-40/

2020. 10. 09.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Wolkswagányok!
Nincs olyan nap, hogy ne legyen kérés vagy érdeklődés, mely a bogár vagy a busz valamely részét ne érintené. Próbálunk ezekre folyamatosan reagálni, és az üzletünk készleteit úgy bemutatni, hogy mindenki megtalálja a maga és az autója számára a legmegfelelőbb alkatrészt! Persze ennek kiválasztásában mindig segítünk! Ezzel nem merül ki az, amit nyújtani szeretnénk a vásárlóink, érdeklődőink számára. Nem csak alkatrészeket árulunk, hanem ajándéktárgyakat is tartunk, és még ezen felül igyekszünk minden közösségi összejövetelből is kivenni a részünket! De legyen szó a jövőről, mi magunk is rendezvényt szervezünk!
Mindez segíti azokat, akik újabb projektekbe vágják a fejszéjüket, vagy épp egy jó kis időtöltést keresnek maguk számára, de csalogatnunk kell azokat is akik még csak gondolkodnak egy saját veterán Volkswagenen. A célunk az, hogy rengeteg munka befektetésével bővítsük saját kis márkatársadalmunkat, és az elégedett tulajdonosok számát.

A kuplung a közlekedésben legtöbbet nyúzott szerkezet
A nyomatékmegszakítás rendkívül fontos a kéziváltós autóknál. Ha benyomjuk a kuplungpedált, akkor kapcsolgathatunk a sebességek között. Rendkívül nagy terhet kezel maga a berendezés. Három fő részből áll, a tárcsa, a csapágy, és maga a szerkezet. Mindegyik lehet hibás egyenként is, de egy nagyobb generálnál érdemesebb szettben megvásárolni a cserélendő alkatrészeket. Szinte minden típushoz tartjuk a megfelelő darabokat.
Jönnek a hidegebb éjszakák, ezek az akkumulátort meglehetősen terhelhetik. Jól jön a töltés, melyet egy erősebb, frissebb generátor tud kielégítően biztosítani a számunkra. A héten az üzletünk polcairól bemutatunk néhány darabot. Érdemes ezzel is foglalkozni, időnként rámérni a töltésre!
Ha be kell zárni a pillangóablakot, ahhoz kell a jó zárrész. A törött vagy kopott zár már nem tartja a helyén rendesen a forgóablakot és ezért bejöhet a hideg, vagy csak hangosan süvít rajta a levegő. Nem csak a hírlevelünkben találhattok zárat, néhány idősebb darabot is bemutatunk nektek! 
Autóékszereink közül a díszes ajtógombjainkat szeretnénk bemutatni. Ezek egy család részei, az ablaktekerő is lehet ugyanez a ípus és stílus!
Ajánlom továbbra is havi akciós kínálatunkat, melyből hétről-hétre válogatunk ízelítőül heti megjelenésünkbe!

Újdonságok Belgiumból
Jobb szikrát, jobb alapjáratot, jobb teljesítményt és jobb üzemanyag-takarékosságot kínál a következő tekercsünk!
A MAGNASPARK-gyújtáscsaládot ezzel a tekerccsel bővítjük. Miért pont Magna Spark? Az emberek imádják, mert könnyen telepíthető, és érezhető növekedést eredményez a teljesítményben, továbbá az üzemanyag-takarékosságban is segít. A tekercset a 2000-530-as cikkszámon tartjuk. MAGNA SPARK II!
Hihetetlen, hogy megtaláltuk ezeket a váltókar-rugókat a korai busz számára, ezek az alkatrészek mindig el vannak törve. A váltórudazat-persely a hátsó sebességváltó tengely elején található, az első sebességváltó tengelyhez való csatlakozásnál.
Úgy döntöttünk, hogy készleten fogjuk tartani ezt az alkatrészt, mert szükségünk van rá, még a saját buszunkhoz is ... és most a nagyközönség rendelkezésére bocsájtjuk.
1408-100 Váltórudazat-persely rugó - Busz –11/57
Az 1963-as VW buszok kis csomagtérajtajának rúdja van a csomagtérajtó kitámasztására.
Ez a rúd ugyan még gyártás alatt áll, de hamarosan megjelenik.
Addig is a speciális csavar, amellyel felszerelhetjük az egészet, már készletről megvásárolható.
Cikkszám: 0157-605 Csavaros hátsó ajtó tartó - 03 / 55-07 / 63. Busz
Most készletezzük a fényszóró- és az ablaktörlőkapcsolót az ovális ablakú bogarak számára.
A kiváló minőségű reprodukciók bármilyen helyreállításhoz, javításhoz tökéletesek.
A jó kapcsolók áldást jelentenek minden hasonló jellegű elektromos probléma megoldására.
0636-545 Fényszórókapcsoló - 10 / 52-08 / 57 bogár
2444-090 ablaktörlő kapcsoló - 10 / 52-07 / 57 bogár
Végül, de nem utolsósorban ezen a héten szeretnénk bemutatni az extrém jó minőségű pillangóablak-zárakat a kései kabrió modellekhez.
A gazdaságosabb változatot már a BBT # 0517-07 és a BBT # 0517-08 cikkszámok alatt szállítjuk.
Úgy döntöttünk, hogy ezeket az extrém kiváló minőségű (az eredetivel jobban egyező) termékeket kínáljuk.
Az árkülönbség miatt mindkettőt feltöltöttük a webáruházunkba, és meglátjuk, melyik fogy a legjobban ... :)
0517-071 Pillangóablak-zár - Beetle 08 / 67- bal TQ
0517-081 Pillangóablak-zár – Beetle 08/67- right TQ

Volkswagen hírek a nagyvilágból
Az Európai Ügyvezetők Szövetsége az ipari ágazatok közötti együttműködést hangsúlyozza a klímaváltozás elleni küzdelem érdekében. Október 1-én Dr. Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgató tanácsának elnöke és 11 másik európai vállalat vezérigazgatója egyesítette erőfeszítéseit a nulla szén-dioxid-kibocsátású jövő Európája érdekében. Az Európai Unió elkötelezett a nettó nulla kibocsátás elérése mellett 2050-ig, ami összhangban van az Ügyvezetők Szövetsége által képviselt vállalatok saját dekarbonizációs stratégiáival. Valamennyi tag támogatja a Párizs 2050-es célokat, az EU Zöld Megállapodását és az EU törekvését, hogy az éghajlati célkitűzéseit még magasabb szintre emeljék. Az ügyvezetők és vezérigazgatók különböző iparágakat képviselnek, együttesen 600 milliárd euró éves bevételt generálnak, és 1,7 millió embert foglalkoztatnak. A Szövetségük irányítja és közvetíti a tagvállalatok szén-dioxid-mentesítési erőfeszítéseit: összekapcsolja az ágazatokat és stratégiákat, beazonosítja az együttműködés potenciális lehetőségeit, és elősegíti a fenntartható gazdaság és társadalom érdekében megvalósuló projekteket és beruházásokat. A cik folytatását itt lehet ovlasni: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2019-az-europai-uegyvezetok-szoevetsege-az-ipari-agazatok-koezoetti-egyuettmukoedest-hangsulyozza-a

Jó hírünk van a Karmann Ghia tulajdonosok számára
Belgiumban újabb belső gumikárpiton dolgoznak, hogy a régi darabokat pótolni lehessen!
Bob összefoglalója a projektről: Egy ideje egy kisebb munkafolyamatot segítünk, amely megoldhatja a Karmann Ghia tulajdonosok belső gumiszőnyeg pótlását. Csak nézze meg a https://lowlightwerks.com oldalt, hogy találkozzon Luisszal, és szerezzen meg minden információt a korai Karmann Ghia gumibelsőkről. A Low Light Works egyszemélyes vállalkozás, hihetetlen tudással rendelkezik a gumiszőnyegek gyártásában. Luis pokolian ügyes fickó, és mintákat gyárt, hogy összeegyeztethető legyen az eredetivel. A belső több színben is beszerezhető lesz: blog.bbt4vw.com/2020/10/07/rubber-mats-for-lowlight-and-early-karmann-ghias-are-available-now/

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 10. 02.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok! 
A héten megint rengeteg újdonság érkezett. Több beszállítónk is remekelt. És néhány termékünket ismét „jóárasítani” tudtuk! Az üzletben rengeteget dolgoztunk, hogy ezeket az új cikkeket minél hamarabb feltöltsük webshopunkba. Az újdonságok fül alatt megtalálhatjátok a korai és kései bogárhoz és buszhoz mindazokat az alkatrészeket, melyeket eddig nem lehetett megvásárolni, vagy épp hiány volt belőlük, esetleg egy sokkal jobb áron kínáljuk az eddigieknél. 
Ezen a linken sokkal gyorsabban eléritek az újdonság lapot: bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-ujdonsagok-bugparts-kft/ujdonsagok/termekek-listaja

A meleg levegő a csöveken terjed
Számtalan cső segít abban, hogy a téli időjárás közepette kellemes hőmérsékletet varázsoljunk az utastérbe. A hőcserélőkhöz a turbinaházból a szürkés papírcsövek, a kései daraboknál a műanyag csövek viszik tovább a levegőt, hogy aztán azt felmelegítve további vastag, hőszigetelt átvezetőcsövön keresztül bejusson a küszöbben kialakított fűtéscsatornába. Ahhoz, hogy az ablakunk páramentes legyen, viszont további, más vastagságú, illetve méretű csövekre van szükség a meleg levegő célbajuttatásához. Az "a" oszlopnál kétféle méretre is szükség lehet. A szélvédőnél több kivezető nyílás is található. (Van, akinek egy középen, kettő a szélen, de van olyan is, ahol további két rács is megtalálható). A műszerfal mögött kígyóznak azok az alu- vagy papírcsövek, melyek a meleg levegő végállomását jelentik, és már az utastérbe juttatva a kényelmünket fokozzák.
Ajánlom figyelmetekbe a főtengely végére kapható tárcsaválasztékunkat, melyből most néhányat beválogattunk eheti megjelenésünkbe. A gyárival megegyező, vagy akár más tuning darabokat is megvásárolhattok az üzletünkben.
Kis kitérővel elektromos ékszerajánlatunkra, króm sportlégszűrőket ajánlunk!
Komplett fényszórókból is nagy választék várja az autófelújítókat!


Bob heti gondolatai Belgiumból
Eljött a pillanat, hogy elbúcsúzzunk a nyártól, sokak számára a legkedveltebb évszakot hagyjuk magunk mögött, és átmeneti idénybe lépünk. Kell egy kis idő, hogy meg tudjuk kedvelni a fák leveleinek színeit ... :)
Belgiumban még mindig próbálnak kormányt létrehozni a politikai erők, nagyjából 460 nappal a választások után még nem volt rá elég idejük, uhhh. Hihetetlen, hogy a belga politikusok mennyire kreatívak, miközben a Covid-időket elég ésszerű számokkal és sok szükséges méréssel éljük át, de teljes kormányzat nélkül. Új választások? A legtöbb ember ebben az országban azt reméli!
Világszinten sok a bizonytalanság a világgazdaságban. Az egyik héten azt gondolják, hogy a gyógyulás gyorsan jön, az azt követő héten pedig rendkívül negatívan állnak a kérdéshez. Hogy ez mit fog jelenteni a részvény- és részvénypiacokon, nagy kérdés.
Ami nem nagy kérdés, az a BBT News, amelyet heti rendszerességgel szolgáltatunk nektek. Mi minden héten szeretnénk bemutatni a folyamatosan bővülő programunk legfrissebb kiegészítéseit, hogy mindenki helyreállítsa és karbantartsa a saját Volkswagenét, ahogyan kellene, csak minőségi alkatrészekkel.
Heti témánk: fém karosszéria-alkatrészek és ablaktörlők, arra a szürke, esős, őszi időre ...
De kezdjük először az osztott ablakú bogár fényszóró-fészkekkel.
Nagyon specifikusan ezek a fényszóró-fészkek 1953-ig hátul préseletlenek. Nevezhetnénk őket alapvető fényszórótálnak, különösebb forma vagy elrendezés nélkül.
Ezeket a fényszórótálakat használjuk a BBT-ben az osztott ablakú bogarak sárvédőiben.
Természetesen teljes fényszórótál-családdal is rendelkezünk.
Az új termék cikkszáma: 0180-100 Fényszórótál L / R - Beetle -52 TQ
Az új  D-oszlop kapható (a hátsó ajtó és a motorfedél melletti)a töklámpás VW buszhoz.
Ezt az új D-oszlopot fordított technikával tervezték, az összes Silver Weld Through termékeinkkel ellentétben, és az 1963 és 1967 között épített buszokhoz készültek.
Az Ön kényelme érdekében külön-külön szállítjuk a bal és jobb oldali alkatrészt.
0890-928 D-oszlop komplett bal - 08 / 63-07 / 67. Busz
0890-929 D-oszlop komplett jobb – 08/63-07/67. Busz
Bővítettük ablaktörlő-programunkat jó minőségű ablaktörlő lapátokkal, a 181-es Trekker vagy Thing számára, bármit is nevezzen a háború utáni Kübelwagennek ...
A 181-esnek tökéletes partnernek kell lennie egy ​​kiránduláson, és amint elkezdődött az ősz, szüksége lehet ezekre a lapátokra.
Három szín közül választhatunk, és párban értékesítjük őket.
Természetesen az ablaktörlők és ablaktörlő lapátok teljes választékát készletről vásárolhatjuk meg!
Az új termékek cikkszáma: 2405-000 ablaktörlő lapát fekete, 300 mm (pár) - 181. típus,
2405-005 ablaktörlő lapát 300mm ezüst (pár) - Type 181
2405-010 ablaktörlő lapát khaki 300mm (pár) - Type 181Volkswagen hírek
Éves főközgyűlés – A Volkswagen továbbra is tartja 2020-as előrejelzéseit és megerősíti jövőbeli beruházásait
A Volkswagen Csoport ma bejelentette, hogy továbbra is tartja a 2020-as évre szóló előrejelzéseit és a COVID-19 járvány ellenére ugyancsak megerősítette a jövőben tervezett beruházásait. „2019 és 2020 folyamán egyaránt jelentős intézkedéseket foganatosítottunk az elektromos és digitális mobilitás vezető szolgáltatójává válásunk érdekében és jelentős mérföldkövekhez érkeztünk el” – hangsúlyozta Herbert Diess, a vállalatcsoport vezérigazgatója a Volkswagen Aktiengesellschaft virtuális éves főközgyűlésén. „A vállalat átalakítását nem lassítja, hanem felgyorsítja a koronavírus” A vállalatcsoport 2024-ig 33 milliárd eurót tervez az elektromos mobilitásba invesztálni, amelynek célja az akkumulátorhajtású elektromos járművek körében elérendő piacvezetői pozíció. További fontos sikertényező az új VW.OS operációs rendszer, amelyet a Car.Software.Org fejleszt és amelyet először az Audi Artemis projekt keretében alkalmaznak. Egyedül az IT-szaktudás bővítésére és az automatizált vezetés fejlesztésére 14 milliárd eurót kívánnak fordítani 2024-ig. „Sokkal mélyrehatóbb a hajtásrendszer-technikák átalakulásánál, hogy az autó az elkövetkező tíz év során teljes mértékben hálózatba kapcsolt mobilitási eszközzé fejlődik” – emelte ki Herbert Diess. A Volkswagen várakozásai szerint a növekvő tendencia az év további részében is folytatódik és megerősítette a 2020-as évre a pozitív működési eredményről szóló előrejelzését.Egy kis érdekesség Brazíliából
Kevés külföldi újság fordul meg a magyar VW-társadalom kezei között. Az Airmighty, VW World és néhány népszerű újság mellett, a kontinensen kívül is vannak figyelemreméltó kiadványok. Brazília is jeleskedik a szép járgányokban, és az ott élő márkatársak munkájukat, autóikat is igyekeznek bemutatni egy havonta rendszeresített kiadványban. Az újság neve VW klassik. A portugál nyelven íródott újság rengeteg érdekes 5letet, bogarat, buszt és persze gazdájukat is bemutatja. A belgiumi BBT-n keresztül beszerezhetőek a brazil újságok.
bbt4vw.com/en/catalogue/9-manuals%20/1-books%20/informative-books-p-divers/vw-klassik-01/ 


Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 09. 25.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Sokan keresgélitek azokat az elemeket, melyek közvetlenül a motort ölelik körül. És bizony ezek az elemek több fontos feladatot is ellátnak! Ebből kifolyólag ha kikerül a helyéről a motor akár szerviz okokból, vagy újraépítés miatt, mindenképpen célszerű ezeket a lemezeket pótolni, vagy újra cserélni. Korlátozott számban vannak még eredeti darabok, de ahogy telik az idő, egyre inkább csak az újragyártott alkatrészekre támaszkodhatunk. A pénteki megjelenésünkben ezért most ezeket a cikkeket szeretnénk bemutatni!

Az építésen túl a külcsínre adók között bizony akad olyan, aki a motor hangzását is fontosnak tartja. Néhány 5lettel szeretnénk hozzájárulni, hogy kis kedvencük mélyen doromboló vadmacska legyen. Különböző vastagabb kipufogóvégekkel tovább dizájnolható a wagány külalak. Szintén sokat keresett termék a fehér, vagy színes gumifalkarika. Ez optikailag teljesen megváltoztatja az autó kinézetét! Több méretben is ajánlani tudjuk, 
nem csak Volkswagenek számára.

Az akciós alkatrész válogatásunkat a weboldalunkon több oldalon keresztül lehet megtekinteni. Érdemes átnézni a választékot, igyekszünk mindig a szezonnak megfelelő alkatrészekkel kedveskedni a vásárlóinknak!

Bob heti gondolatai Belgiumból
Nézzük, mi történt a héten Belgiumban
Bob néhány gondolatáról röviden: nos, az amerikai dollár esik, az euró emelkedik, az olaj olcsó marad, és a legtöbb vezető hír címét a koronavírus uralja. No de mi történik a világ többi részén? És miért van ilyen kevés információnk erről? Ezek a kérdések, melyek másban is joggal felmerülhetnek, foglalkoztatják Bobot is. Ilyenkor persze jól jönnek az alternatív hírportálok. De annyit azért látunk, hogy az emberek mire és hogyan költik a pénzüket. Mert sokan vásárolnak, egy részük igyekszik ellensúlyozni a koronavírus hatásait, de nem úgy, mint az első hullám idején. Egész más módon költünk. De ebben a helyzetben az a természetes, hogy a tőzsdék esnek vagy épp stagnálnak, ez viszont már nem mondható el a klasszikus, vagy veterán autókról. Az elmúlt 25 évben az volt tapasztalható, hogy az ilyen esetekben öreg autókba befektetni érdemes. Ez ilyenkor hatványozottan igaz, mely az öreg autók árának újbóli robbanásszerű emelkedését hozta és hozza továbbra is. Tehát ebben a helyzetben a klasszikusautó-tulajdonosok ismét jól járnak. Az autók értékére kimondottan a stabil növekedés jellemző.
Ehhez a növekedéshez igyekszik hozzájárulni a BBT is, hogy minél több klasszikus autó szülessen. Ezeknek a projekteknek szól heti újdonságokat beharangozó írásunk is!

Heti újdonságaink
A BBT kibővíti a Vintage Speed kipufogódob programját.
Az osztott ablakú, azaz T1-es buszhoz a Vintage Speed 3280-200 cikkszámú termékünknek egy testvért adunk.
A két kipufogódob közötti igazi különbség az, hogy maga a cső vége a 3280-200-as cikknél befele fordul és „rejtve marad”, az új termékünknél viszont az autó oldala irányába kifele áll, ezért a busz oldala felé hagyja el a káros anyag az autót. 3280-205 kipufogó - 60 – 07 / 67 „Vintage Speed”, busz, Rozsdamentes acél.

Az üzemanyagtartály légtelenítő csöveket felvesszük reprodukciós programunkba.
Az 1302/03 „szuper” bogarak számára hosszabb ideig kapható lesz, mint Beetles és Ghia's esetében is.
0492-362 Tömlő, csatlakozó tömlő / tartály - Beelte / KG 08 / 67–
és 0492-364 tömlőtöltő-nyak / t-darab - Bogár / KG 08 / 67–

Hírek a Volkswagen-től
„A fény az új króm”: az új Volkswagen ID.4 fény dizájnja. Az ID.4 erőteljes és sportos, de egyúttal szimpatikus karakterrel is büszkélkedhet. Ebben nagy szerepet játszik a külső világítás: az elektromos SUV tervezési koncepciójának szerves részét képezi, és új módon mutatja meg a járművet.
https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/1940-a-feny-az-uj-krom-az-uj-volkswagen-id4-feny-dizajnja

Egy kis érdekesség
Megérkezett az új VW Camper & Bus magazin
Már megjelent és megvásárolható! A VW Camper & Bus magazin 2020 októberi kiadása. A kiadvány online vásárolható az alábbi linken:
https://shop.kelsey.co.uk/issue/list/publication/VWC

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: