Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2019. 04. 18.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok VolksWagányok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak, barátunknak és ismerősünknek!
Még tart az ünnepi játékunk! Mindenképpen érdemes pár perc időt szánni a játékra már csak az értékes ajándékok miatt is!
Ajánlom további figyelmetekbe heti nagy hirdetésünk akciós alkatrészeit! Most az 1303-as bogárral foglalkoztunk.
Ezen típus műszerfal rendbetételéhez adtunk 5leteket!

Rólunk! Hétvégén Zárva leszünk!
Húsvétkor mi is ünneplünk! És a Nagypéntek miatt is, most szombaton Zárva tartunk! Az első nyitva tartási napunk az 2019. 04. 23-a, kedd!

Találkozók itthon:
2019.06.01-02 HM Feszt, Bogaras Bagázs: Kunszállás https://www.facebook.com/events/2476901582382010/ ( június 1-2. a fő nap, de előtte csütörtökön-pénteken szakmai nap a hagyományőrzőknek. A kemping már csütörtöktől fogad látogatókat.
2019.06. 01. Veterán Piknik, Sárvár https://www.facebook.com/events/622085141597379/%20">https://www.facebook.com/events/622085141597379/
2019.06.14.-16. Nyári Rajzás - Balatonalmádi, Yacht Kemping
2019.06. 21-23. 13. Vas Megyei Bogaras Randi. https://www.facebook.com/events/266104287361733/ 2019.07.5-7ig Jászapáti
2019.07. első hétvégéje Gárdony, ha lesz
2019.07. 20. VW Depo találkozó, Salgótarján
2019.08, első hétvégéje Gyomaendrőd
2019.09.01. Fürstenfeld
2019.09.07. Őszi Rajzás - Pécel
2019.11.23. Őszi Börze - Budapest

Még három külföldi rendezvényünk is lesz a hónap végéig!
2019. Május 1. - 15 de Kevertreffen Hoeilaart Bogár klub rendezésében találkozó lesz Belgiumban.
Sajnos a honlap nem túl sokatmondó! Aki információt akar vadászni a találkozóról az de menjen: kevertref-hoeilaart.be
Cím: Gemeentepark Hoeilaart, Belgium
2019. Május 1. Németoroszágban inmár 36. alkalommal rendezik meg a Maikaefer-Treffen nevű léghűtéses rendezvényt! A saját médiával is rendelkező
rendezők biztosan nagy murit csapnak! :) A weboldalon videót és további érdekességeket lehet találni, ezért érdemes meglátogatni az alábbi címet: www.maikaefertreffen.de/
Pontos hely: Messe Parkplatz Ost 1, Hannover, GermanyGermany 100% aircooled

T3-as buszosok figyelem!
A T3-tunning.hu folyamatosan rendezvényekkel vár benneteket!
2019. június 7., Sellyei T3 termál hétvége
2019. június 28., Pilismaróti T3 találkozó
2019. szeptember 6., T3 találkozó a Szajki Tavak Kempingben T3-tuning.hu szervezésében

Hírek a Volkswagen-világból
Az ID.ROOMZZ világpremierje Shanghaiban
A Volkswagen a mai napon leleplezte az ID. járműcsalád legújabb tagját, az ID.ROOMZZ modellt az Auto Shanghai előestéjén tartott „Brand SUV Night” bemutatón. A variálható all-rounder autó egy zero-emissziós SUV az ötméteres kategóriából, mely megfelel mind a családi, mind az üzleti élet elvárásainak. A szériaváltozat 2021-ben a kínai piacon fog először bemutatkozni. Az ID.ROOMZZ karosszériája szépen adja vissza az ID család letisztult, homogén vonalvezetését. A koncepcióautó több részletével új lehetőségeket mutat be a teljes méretű SUV kategóriában.(Forrás: volkswagen.hu/hirek)
Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!


Üdvwözlettel: A BugParts Team

2019. 04. 17.

Húsvéti játékszabályzat!

A Bug Parts Kft.  Facebook-oldalunk játékának szabályzata

A Bug Parts Kft. üzenőfali nyereményjátékához
(2019. április 12. december 22.)
1. ELŐZMÉNYEK
A Bug Parts Kft. (székhely: 1103.Budapest Gyömrői út 125.) adószám: 12657410-2-42, cégjegyzékszám: CG.01-09-697049) a Bug Parts elnevezésű Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Bug Parts 2018.december1-december28. időszak között nyereményjátékot hirdet.
2. A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE
Jelen szabályzat a Bug Parts Kft. Facebook üzenőfali nyereményjátékára vonatkozik (továbbiakban: Játék), mely Játék a Bug Parts Facebook oldalán zajlik 2018. december1-december 28. között. A Játék szervezője a Bug Parts Kft. (továbbiakban: Szervező). A Nyereményeket a Szervező biztosítja.
3. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 
A Játékban részt vehet minden Facebook felhasználói fiókkal rendelkező természetes személy, aki megfelel a következő feltételeknek: 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy vagy 18 év alatti, korlátozottan cselekvőképes személy azzal a feltétellel, hogy a Nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a Nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt – elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt – jogosult. (továbbiakban: Játékos). A Játékból ki vannak zárva a Szervező és Lebonyolító tisztségviselői, alkalmazottai és azok Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói. A Játékban részt vevő Játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos Játékszabályzatát.
A Játékos a részvétellel automatikusan elfogadja, hogy nyertessé válása esetén a Szervező hivatalos Facebook oldalán nevét a nyertesség tényéről szóló kommentben közzé tegye.
Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.
4. A JÁTÉK MENETE
A Játék részletes szabályai:
A játékosok a nyereményjátékban való részvételhez a Bug Parts Facebook oldalán önálló, nyereményjátékra felhívó posztban közzétett,  2019. április 12 -22. 24.00 óra. A nyereményjátékban csak azok a kommentek vesznek részt érvényesen, amelyek 2019. április 22.24.00 óráig beérkeznek.
A sorsolásra 2019.december 23. (kedd) 16.00-ig kerül sor.
A nyertes a kommentelők közül kerül kisorsolásra.
Nyertesek száma: 1 fő.
Nyeremények: 
A Bug Parts Kft.által felajánlott nyeremény átvehető személyesn ill.a Bug Parts Kft vállalja,hogy elpostázza a nyereményt a nyertesnek!
A nyeremények átvétele:

A nyereményekkel kapcsolatos további rendelkezések: A Lebonyolítónak kötelessége a nyereményjáték Nyertesének kihirdetése, valamint ezt követő legrövidebb időn belül a Nyertesekkel való kapcsolat felvétele. A Nyertes kihirdetése a Szervező hivatalos Facebook oldalára, a nyereményjátékról szóló poszt alatti külön kommentben történik, mely a nyertesség tényéről szól, benne a Nyertes nevének kiírásával, illetve arra vonatkozó kéréssel, hogy a Nyertes vegye fel a kapcsolatot a Szervezővel a posztban megjelölt email címen keresztül. Amennyiben a Nyertes jelen Játékszabályzatban meghatározott bármely okból nem jogosult a nyeremény átvételére, helyette pótnyertes hirdetése lehetséges. A pótnyertesre szintén a Játékosokra / Nyertesre leírtak irányadók.  A Nyertesnek az emailben történő kapcsolatfelvételt követő 2 napon belül a Lebonyolító erre irányuló kérése esetén szükséges lehet megadni a Lebonyolító számára személyes adataikat válaszüzenetben, mely tartalmazza nevüket, e-mail címüket, lakcímüket. A Játékosok személyes adatainak megadása ugyan önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy nyertesség esetén a nyeremény átvételéhez szükséges feltétel. A Nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező és a Lebonyolító kérheti a Nyertest személyazonosságának igazolására. Amennyiben a Nyertes korlátozottan cselekvőképes, legkésőbb a Nyeremény átvételekor köteles bemutatni a szülő, vagy törvényes képviselője írásos beleegyező nyilatkozatát vagy azt, legkésőbb a nyeremény átvételéig el kell küldenie: info@bugparts.hu email címre. 
A Nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:
· a Játékszabályzatban meghatározott valamely ok miatt kizárásra kerül
· az általa megadott személyes adatok nem felelnek meg a valóságnak, vagy tévesek.
· a Nyertessel bármely olyan okból nem sikerül felvenni a kapcsolatot, mely a Szervező és a Lebonyolító felelősségi körén kívül esik
· a kért adatok közül egyet vagy többet nem hajlandó a Szervező és Lebonyolító rendelkezésére bocsátani írásban,
· egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert és a nyeremény játékszellemével ellentétesen vesz részt a Játékban,
· egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja.
· korlátozottan cselekvőképes nyertes nem mutatja be vagy küldi el szülőjének, illetve törvényes képviselőjének beleegyező nyilatkozatát legkésőbb a nyeremény átvételéig.
5. ADATVÉDELEM
A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Az Adatkezelők az adatokat az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítja, kizárólag a jelen Játékszabályzatban részletezett célra, és kizárólag a nyertes/ek azonosítására, nyereményének részleteivel kapcsolatos egyeztetésre, illetve panaszkezelési eljárása során használja fel. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően az Adatkezelőt felelősség nem terheli. A Játék résztvevőinek adatait az Adatkezelő a fent meghatározottaktól eltérő célokból nem kezeli, és nem dolgozza fel, illetve adatait kizárólag a jogszabályban engedélyezett határideig, illetve a játékban résztvevő tiltásinyilatkozatának kézhezvételéig kezeli. A Játékos az adatainak kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.
A visszavonás kézhezvételét követően az Adatkezelő a Játékos nevét és minden egyéb személyes adatát haladéktalanul törli. Az adatkezelő a visszavonó nyilatkozat megtételére mind postai úton, mind pedig elektronikus levél útján lehetőséget biztosít úgy, hogy a nyilatkozatot tevő személy egyértelműen azonosítható legyen.
Visszavonó nyilatkozat elektronikus levél útján történő megküldése esetén szükséges, hogy a Játékos a visszavonó nyilatkozatot arról az e-mail címről küldje meg, amelyet a regisztráció során felhasznált. A Játékos a visszavonó nyilatkozatot tartalmazó e-mail-t a info@bugparts.hu e-mail címre küldheti meg.
Visszavonó nyilatkozat postai úton történő megküldése esetén kérjük, hogy a Játékos a visszavonó nyilatkozatot az Adatkezelők címére szíveskedjen megküldeni.
Az Adatkezelő kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről a info@bugparts.hu e-mail címen keresztül.
Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, az adatkezelő tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.
Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a személyazonosságát igazoló nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, lakcím, adószám, személyigazolványszám), az Adatkezelő a nyeremény átadása céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje és a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet (GDPR). 
Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait az Adatkezelő jelen Játék lebonyolítása során az nyeremények átadása céljából, a játék időtartama alatt felhasználja.
A Játékosok vállalják, hogy nyertesség esetén a Szervező a nyerés tényét, továbbá a Nyertesek nevét, az általuk feltöltött nyertes fotókat, illetve a nyereményeiket hivatalos Facebook oldalán közzétegye.
A Játékosok személyes adatait az Adatkezelő kizárólag a Játékosokkal történőkommunikációra használja, majd azokat a nyeremények sikeres átadása után törli. 
Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat. 
Felhívjuk a Játékosok szíves figyelmét, hogy az adatvédelmi törvényben ismertetett jogainak részletes megismerése a valamennyi Játékos érdeke. Mivel a jogszabályok nyilvánosak és bárki számára hozzáférhetőek, javasoljuk és kérjük, hogy Játékosként ismerje meg az adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit!
6. PANASZKEZELÉS
A Játékosoknak joguk van az eredmény kihirdetését követő 14 (tizennégy) napon belül írásos panasszal élniük. A határidő lejárta után beérkezett panaszok nem kerülnek elbírálásra. Az írásos panaszokat a fruzsina.gal@pragent.hu címre szíveskedjenek beküldeni a következő tárgyban: „GROHE üzenőfali nyereményjáték”.
Az írásban benyújtott panasznak tartalmaznia kell: a) a panasztevő Játékos neve és címe; b) panasz részletes leírása, a panaszt alátámasztó iratok, dokumentumok és egyéb bizonyítékok, amennyiben ilyenek vannak.
A panasztevők a panasz elbírálásáról írásos tájékoztatást kapnak, elektronikus formában a panasz elbírálását követő 14 (tizennégy) napon belül, a panasztevő által megadott címre. Az Adatkezelő a panasztevő személyes adatait csak és kizárólag a panaszkezelés idején, és panaszkezelés céljára használhatja fel, a panasz kezelése után az adatok törlésre kerülnek.EGYÉB RENDELKEZÉSEK
A részvételi feltételeket tartalmazó Játékszabályzatot a Szervező hivatalos weboldalán teszi közzé. A Szervező biztosítja a játékszabályzat előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot bármikor megváltoztassa, vagy a Játékot megszüntesse. A jelen Játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi hivatalos Facebook oldalán. A résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.
Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az Adatkezelő kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
A Játékos a Játékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt.
Budapest, 2019. április 12.

2019. 04. 12.

Hamarosan itt a Húsvét!

Sziasztok, Volkswagányok!
Csupa remek hírrel szolgálhatok mindenki számára! Most érdemes figyelni! Közeleg a húsvét, ezért a "Nyuszival" összedugtuk a fejünket, és úgy döntöttünk, egy új játékot indítunk! Sőt! Nem is egyet, hanem rögtön kettőt! Ezzel növelve az esélyét, hogy akár Te is szerencsés nyertes legyél! A játék részleteit bővebben a facebook oldalunkon találhatjátok! De annyit azért elárulunk, hogy lesz egy megosztós játék, ami könnyebb, és lesz egy olyan feladványunk, amit a webshopon keresztül lehet majd megoldani! Természetesen gondoltunk arra is, hogy a nehezebb feladványunkat még értékesebb ajándékkal díjazzuk! Ajánlom figyelmetekbe heti nagy hirdetésünket! Célba vettük az utastérben lévő tárolólehetőségeket! Érdemes megnézni, mert a kezünk ügyébe akadt tárgyakat valahova tenni kell az autóban. Legyen ez egy üveg üdítő, vagy akár egy kulcscsomó! Sokszor látom, a kesztyűtartó önmagában nem elég!

Rólunk! AKTUÁLIS!
Közeleg a húsvét! Mi felkészültünk minden tekintetben arra, hogy 5leteket adjunk a "Nyúlnak", mit rejtsen el meglepetésként! Mert ezek az ajándékok nem teremnek fű alatt! Szó mi szó, aki ajándékot keres, azt mindenképpen várjuk most szombaton 2019. 04. 13-án, szombaton 9-től 13 óráig!
Érdemes bejönni! Érdemes betérni, és megtekinteni a nemrég felállított ajándékos polcunkat!

Találkozók itthon:
MOST SZOMBAT! 2019.04.13 Fritzen Fest, Tököl. Külön biztosított hely a Bogaras Bagázs tagoknak. 2019. 05. 11. Tavaszi Rajzás - Mogyoród, Ring Autósmozi
2019.06.01-02 HM Feszt, Bogaras Bagázs: Kunszállás https://www.facebook.com/events/2476901582382010/ ( június 1-2. a fő nap, de előtte csütörtökön-pénteken szakmai nap a hagyományőrzőknek. A kemping már csütörtöktől fogad látogatókat.
2019.06. 01. Veterán Piknik, Sárvár https://www.facebook.com/events/622085141597379/%20">https://www.facebook.com/events/622085141597379/
2019.06.14.-16. Nyári Rajzás - Balatonalmádi, Yacht Kemping
2019.06. 21-23. 13. Vas Megyei Bogaras Randi. https://www.facebook.com/events/266104287361733/ 2019.07.5-7ig Jászapáti
2019.07. első hétvégéje Gárdony, ha lesz
2019.07. 20. VW Depo találkozó, Salgótarján
2019.08, első hétvégéje Gyomaendrőd
2019.09.01. Fürstenfeld
2019.09.07. Őszi Rajzás - Pécel
2019.11.23. Őszi Börze - Budapest

Még három külföldi rendezvényünk is lesz a hónap végéig!
2019. 04. 26-28-ig Techenders néven rendezvényt tartanak a Brit szigetországban. A mindenféle Brexit vagy Exit ellenére várnak téged is! Témáját tekintve
buszos és kempinges elfoglaltságot, illetve szabadidős programot jelent a meghívottak számára. További info itt: techenders.co.uk
Pontos helszín: Victoria Farm, Lutterworth, LE17 5AU, UK
2019. 04. 28. Air-cooled Traveller néven rendeznek vásárt a Britek. A nem túl sokat mondó facebookoldalon posztolva találunk némi információt a rendezvényről!
Internetcím: facebook.com/events/2266565986998849/
A hely, ahol az összejövetelt megrendezik: Mansfield Market Square, Nottinghamshire, UK
2019. 04. 30. DFL May Cruise Madness
Hannover, GermanyGermany 100% aircooled

Hírek a Volkswagen-világból
A Volkswagen ID.R fejlesztése folyamatos, hogy elhódítsa a Nürburgring-Nordschleife-tól a rekordot
Új kihívással néz szembe az ID.R: nyáron egy új rekord felállítását tervezik a Nürburgring-Nordschleife-n. A Volkswagen Motorsport csapata ezért intenzíven dolgozik a tisztán elektromos meghajtású versenyautó folyamatos fejlesztésén. A tesztelési és fejlesztési szakasz középpontjában a jármű hatékonyságának növelése áll. A két elektromos motor hajtotta, 500 kW (680 LE) rendszerteljesítményű ID.R az előfutára a Volkswagen tisztán elektromos meghajtású járművekből álló ID termékcsaládjának.
(Forrás: volkswagen.hu/hirek)


Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2019. 04. 05.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok Volkswagányok!
A tavasz alkalmával már nagy többségünk elővette a kis autóját a garázsból. Használat közben az állásból kifolyólag előfordul, hogy egy-egy alkatrész, tömítés felmondja a szolgálatot. Érdemes folyamatos használatbavétel mellett időnként ránézni a motor alkatrészeire, tömítéseire a hosszabb pihenő után! Előzzük meg a bajt!
Heti hirdetésünkben a benzinpumpáról ejtünk szót! Az üzemanyagszivattyúról rengeteget lehetne írni, a rossz minőségű üzemanyag okozta károsodástól kezdve a kopáson át, már rengeteg hibát láttam. Többféle típust lehet kapni, mely cseredarabként szolgálhatja tovább a motor működését. A krómtól kezdve, a szétszedhető fajtákig bizony van miből választani! Bizonyos pumpákhoz javítókészletet is árulunk!
A tuningolók figyelmébe szeretném ajánlani a króm díszeket – ezzel, már múlt héten is foglalkoztunk –, illetve az ültetés műveletéhez kapható tengelycsonkot!

Rólunk!
Autódíszítők, autójavítók figyelem! Gyertek el és nézzétek meg, a bogárhoz és buzhoz kapható króm dizájnkiegészítőket! Akinek hétköznap nincs ideje, annak most kiváló alkalom lehet a szombat délelőtt. 9-től 13-óráig vagyunk nyitva! Gyertek bátran! Kérdezzetek, segítünk!
Azok figyelmét kérem szépen még, akik Postán szoktak rendelni tőlünk! Kapacitás csökkenés miatt, átmenetileg megnő a csomagszállítások ideje. Ezért kérek mindenkit, aki a csomagküldést választja, hogy lehetőség szerint estig adja le a csomagot! Az összeállított rendeléseket a posta 12 óráig veszi át tőlünk.


AKTUÁLIS!
Most hétvégén várják a látogatókat! Nem annyira bogaras érdekeltség, de a helyszín magáért beszél! Veteránautó-találkozó lesz 2019. április 5-7-én a budapesti Vasúttörténeti Parkban! facebook.com/events/290182471615147/

Találkozó a VW Depo Rendezésében!
2019. július 20-án VW találkozó lesz Salgótarjánban! Mint a címből az tudni lehet a rendező a VW Depo újság lesz! WV Depo: A VW konszern minden típusát várjuk az egyik legjobb hazai Volkswagen találkozóra! Az autó szépségverseny díjazottjai serlegekkel, a tombolahúzás szerencsés nyertese pedig egy valódi VW-vel térhet haza.

FRISSÍTVE!!!
További találkozók itthon:
2019.04.13 Fritzen Fest, Tököl. Külön biztosított hely a Bogaras Bagázs tagoknak. 2019.05.11. Tavaszi Rajzás - Mogyoród, Ring Autósmozi
2019.06.01-02 HM Feszt-Bogaras Bagázs :Kunszállás https://www.facebook.com/events/2476901582382010/ ( június 1-2 a fő nap, de előtte csütörtökön-pénteken szakmai nap a hagyományőrzőknek. A kemping már csütörtöktől fogad látogatókat.
2019.06. 01. Veterán Piknik Sárvár https://www.facebook.com/events/622085141597379/%20">https://www.facebook.com/events/622085141597379/
2019.06.14.-16. Nyári Rajzás - Balatonalmádi, Yacht Kemping
2019.06. 21-23. 13. Vas Megyei Bogaras Randi. https://www.facebook.com/events/266104287361733/ 2019.07.5-7ig Jászapáti
2019.07. első hétvégéje Gárdony, ha lesz
2019.08 első hétvégéje Gyomaendrőd
2019.09.01. Fürstenfeld
2019.09.07. Őszi Rajzás - Pécel
2019.11.23. Őszi Börze - Budapest

Külföldi rendezvények:
2019. 04. 18–21. CamperFest: szabadban történő sütés főzés, gyerekprogramok, kutyakiállítás illetve kutyashow és mindez a szigetország területén!
Pontos cím: Chester racecourse, UK. A belépő meglehetősen borsos mert 30 Font! De a rendezők állítják, hogy ezt megéri kifizetni! camperfest.co.uk/highlights/camperfest-key-events-itinerary
2019. 04. 19-22. Dubs Collective - Dubs in wonderland Igazi zenés VW találkozó! Sajnos az oldal nem sokat mond el a rendezvényről, viszont a zenekarokról lehet információkat találni itt: dubscollective.com/news/party-in-the-park-2-latest-news. Pontos cím: Himley Hall, Dudley, DY34DF, UK
2019. 04. 19-22 Vintage at Zandvoort, néven találkozót rendeznek Hollanidában! A további információkat itt találtok: vintage-at-zandvoort.nl
Cím: Zandvoort, NetherlandsNetherlands
Egynapos rendezvények:
2019. 04. 21. VAG North West Monthly Meet néven egynapos, vízes, vegyesfelvágott lesz a szigetországban. Sajnos az információ itt is nem túl bő.
Mindösszesen egy facebookoldalt kaptunk a rendezvény szervezőktől: facebook.com/groups/191040334885801
Pontos cím: Garswood Old Road WA11 7LZ St Helens, Merseyside, UK


T3-as buszosok figyelem!
A T3-tunning.hu folyamatosan rendezvényekkel vár benneteket!
2019. június 7., Sellyei T3 termál hétvége
2019. június 28., Pilismaróti T3 találkozó
2019. szeptember 6., T3 találkozó a Szajki Tavak Kempingben T3-tuning.hu szervezésében

Érdekesség a nagyvilágból!
Bár nem érint minket annyira, de az egyre szélesedő Volkswagenes rajongótábor miatt érdemesnek gondoltam megemlékezni a Golfról! 45 éves a Golf: 1974. március 29-én a Volkswagen wolfsburgi üzemében hivatalosan is elindult a később legkeresettebb modellé vált Golf gyártása. Akkoriban még senki sem tudhatta a Volkswagennél, hogy a legendás Beetle utódja világszerte eléri a 35 millió kiszállítást és napjainkban is tovább folytatja sikertörténetét. Tisztán matematikai szempontból vizsgálva minden 41. másodpercben valahol a világon rendelnek egy új Golf modellt, minden nap, megszakítás nélkül, immár 45 éve folyamatosan a gyártáskezdet óta. Ez évente átlagosan közel 780 000 járművet jelent.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2019. 03. 29.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok Volkswagányok!
Tovább tart a karosszéria alkatrész akciónk! Érdemes szétnézni a weboldalunkon, a járművekhez típusonként is rá lehet szűrni a borító és alkotó elemeire!
A tavasz alkalmával, már nagytöbbségünk elővette a kis autóját a garázsból. A letakarított autókat további kiegészítőkkel lehet kívánatosabbá tenni a szemek számára kívül és belül egyaránt, ezért hétről-hétre króm díszeket, a dísztárcsákat és további esztétikai kiegészítőket mutatunk be a számotokra!


Rólunk!
Ne feledjétek, ajándékban is utazunk! Ha bogarat, vagy buszt imádó ismerősnek, családtagnak szeretnétek meglepetést, esetleg ajándékot vásárolni, akkor mindenképpen gyertek el hozzánk, mert rengeteg 5lettel tudunk benneteket segíteni! Akár most hétvégén is várunk mindenkit szeretettel (2019.03.31-én), szombaton 9-től 13-ig!

A hétvégi Rallye eredményei, már fent vannak a neten!
A hétvégén megrendezett 5. Tavaszi Rallye végeredménye felkerült a klub honlapjára. Gratulálunk a nyerteseknek. Köszönjük, hogy hozzánk is ellátogattatok! A részletes eredményt itt olvashatjátok: bogarasok.hu 


Találkozó a VW Depo Rendezésében!
2019. július 20-án VW találkozó lesz Salgótarjánban! Mint a címből az tudni lehet a rendező a VW Depo újság lesz! WV Depo: A VW konszern minden típusát várjuk az egyik legjobb hazai Volkswagen találkozóra! Az autó szépségverseny díjazottjai serlegekkel, a tombolahúzás szerencsés nyertese pedig egy valódi VW-vel térhet haza.


Itthoni találkozó +
Nem annyira bogaras érdekeltség, de a helyszín magáért beszél!  Veteránautó-találkozó lesz 2019. április 5-7-én a budapesti Vasúttörténeti Parkban! facebook.com/events/290182471615147/


Külföldi rendezvények:
2019. 04. 12-14. Fapapucséknál úri muri lesz!Szóval aki kirándulni szeretne a tulipánok völgyébe egy jó kis Volkswagenes találkozóra az Regiomeeting KCN Overijssel népven futó rendezvényt keresse az alábbi facebook poszton keresztül: facebook.com/kcnoverijssel. Egyéblegesen a pontos helyszín címe: Camping Coen Evers, Zelhem, Hollandia 2019. 04. 12–14. A társaság nevéből fakadóan családi party lesz Vee Dub Family Big Birthday Weekender Camp Out néven. A helyszín Britannia. Nyugati parton szerintem még elég hűvöskés időjárás mellett várják a rajongókat: Aki szeretne eljutni annak jegyet is kell váltani, melyet az alábbi oldalon keresztül tehet meg: http://www.veedubfamily.org">www.veedubfamily.org Helyszín: Brean, UK
2019. 04. 12–14. Még egy családi piknik!  Vee Dub Family Birthday néven autós találkozó lesz a szigetországban! Sajnos itt is csak egy facebookos postból lehet értesülni arról, hogy hol és mikor várják a rajongókat!  Pontos cím: Weekender Unity Farm Brean, TA8 2 Brean, Somerset, UK. Pontos cím: facebook.com/events/289969791548171 Egynapos külföldi rendezvények:
2019. 04. 14. Elsecar At The Races néven, mint ahogy az elmúlt 20 évben is, rendezvényt szerveznek a Britt szigetek északi részén! A nagyobbnak ígérkező találkozót egy 100 autó befogadására alkalmas helységben, és egy 600 autó parkolóhelyéül szolgáló területen tartják meg! A szervezők már igényesebbnek mondható weboldallal is rendelkeznek: elsecarattheraces.com/site/  Pontos cím: Doncaster Racecourse, UK
2019. 04. 14. GTI Spring Festival lesz szintén a Britteknél. Egy versenypályán várják a német autómárka rajongóit, esetenkénti másik 40 klub társaságában egy gyorsulásra is! :) Helyszín: Santa Pod Raceway, UK Web: vwaction.com/gtispring/ 
2019. 04. 14. Na ez már Belgiumban lesz, tehát közelebb is. Ki tudja lehet a Brexit miatt mi is kihagyjuk az összes szigetországi rendezvényt a hírlevélből. Persze ezt csak viccből írtuk. Visszakanyarodva: Topdag Erembodegem néven lesz "nem messze" egy jó kis Volkswagenes randi! Aki egy pajta előtt szeretne látni sok VW-t, és még némi infot is szeretne levadászni a rendezvényhez, akkor ide látogasson el: vwluchtpompers.be  Pontos hely: Erembodemgem, Belgium
2019. 04. 14. World of Air egy napos retro party lesz. Már a weboldal is csalogató! A kifeküdt varjú mögött álló hölgy, invitál minket! Óriási! Programok közül: ételek, italok, kirakodó vásár, gyereksarok és még sok más... Cím: worldofair.be  Pontos cím: Olen, Belgium

ÚJ!!!! T3-as buszosok figyelem!
A T3-tunning.hu folyamatosan rendezvényekkel vár benneteket!
2019. június 7., Sellyei T3 termál hétvége
2019. június 28., Pilismaróti T3 találkozó
2019. szeptember 6., T3 találkozó a Szajki Tavak Kempingben
T3-tuning.hu szervezésében

További találkozók itthon:
2019. 05. 11. Tavaszi Rajzás – Mogyoród – Esti mozifilm vetítéssel!
2019. 06. 14-16. Nyári Rajzás – Balatonalmádi Yacht Kemping – 9 éve újra a Balatonon, bortúrával és hajókirándulással!
2019. 09. 07. Őszi Rajzás – Pécel – Főzőversennyel, felvonulással!
2019. 11. 23. Őszi Börze – Budapest - …hogy rossz időben is tudjuk bogarazni
További rendezvények:
2019. 09. hóban Volkswagen-találkozó VIII. évad. - Bogár-találkozó és Oldtimer Volkswagen kiállítás – részletek később…


Más szervezet rendezésében tartott találkozók: 
2019. augusztus 24. VIII. Tiszaörsi Veterán Különleges Járművek Találkozója és Gasztro Fesztivál
Sajnos egy rendezvény elmarad! A szervezőség ezúton értesíti a veterános nagyközönséget, hogy az Oldtimer Premier rendezvény 2019-ben elmarad. A házigazda Premier Outlet, a parkolójának 2018 őszi teljes átépítése, és az ott tartandó rendezvények tematikai változása miatt nem tud otthont adni a veteránautóknak. A klubok itt is szeretnének köszönetet mondani a 2011-2018-ig tartó támogatásért. A szervezők természetesen keresik a lehetséges új helyszínt, azzal a szándékkal, hogy a rendezvény ingyenességét megőrizve a teljes veterános társadalom és az értő közönség számára folytatódhasson ez a szép hagyomány az "Oldtimer Premier Veterán Járművek Találkozója".
Köszönjük mindenki megértését! forrás: Magyarországi Bogarasok Klubja http://www.bogarasok.hu" rel="noopener noreferrer" target="_blank" data-auth="NotApplicable" data-ogsc="">www.bogarasok.hu


Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com