Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2020. 11. 27.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Közelegnek az ünnepek, és reményeink szerint lassan megoldódik ez a járványhelyzet is. Nincs mesze a védőoltás, így szépen lassan visszatérünk majd a régi kerékvágásba. Persze ne feledjük, a történésekből mindig okulni kell! De mi az, amivel mégis készülhetünk a karácsonyra? A bátrabbak jól járnak! Azoknak, akik eljönnek hozzánk az üzletünkbe, hamarosan kis meglepetésben lehet részük az adventi felkészülés jegyében. További jó hír az is, hogy több játékot is indítani fogunk! Érdemes lesz figyelni és követni a facebookoldalunkat is. Az Empi termékek megjelnésével egy újabb mérföldkőhöz jutottunk, és további terveink is vannak a jövőt illetőleg! Fejlesztéseinknek köszönhetően igyekszünk minél jobban kiszolgálni a hazai „öreg” volkswagenes társadalmat. De nem állunk meg pihenni! És új terveink alapján a hírközlési, raktározási rendszerek felújításán is gondolkodunk, dolgozunk! Természetesen a mi újdonságainkról szélesebb körben is be fogunk számolni.

Segítünk, hogy olajozottan működjenek a dolgok!
A motor működését tekintve, üzemidőben és üzemidőn kívül is az olajozás az egyik legfontosabb dolog. Alapjáratban a tervezők viszonylag kisebb mennyiségű kenőanyaggal látták el a boxermotorokat. Kiegészítők nélkül 2,5-3 liter fér el a tárolóban, viszont ezt sűrűbben, 5-10 ezer kilométerenként kell lecserélni. Persze azóta a technológia rengeteget fejlődött. Több módosítás is érkezett a tunningműhelyekből, melyek a hétköznapok autói számára is felhasználhatóak. Én magam is elgondolkodtam a motorfelújításkor a lehetőségeken. Mit lehet tenni, hogy a motor tovább jó legyen, vagy nagyobb teljesítményleadásnál is több védelmet kapjon? És közben még az sem baj, ha nem az a 2,5 liter kering? Ugye? Kezdjük a pumpáknál. Ha már bontottunk, mindenképpen ajánlom számotokra a filteres pumpát. A filter felirata szerint 30 ezer kilométerig is jó. De én 10-15 ezer kilométerenként kidobom. Viszonylag egyszerűen megoldható az olajcserénél, és sokkal jobban tisztítja az olajat, mint a gyári eredeti szűrő. Az sem elhanyagolható, hogy már ezzel is növeljük a motorban lévő olaj mennyiségét. Nekem így a 2,5-3 liter helyett 3-3,5 liter is belemegy a motorba. További lehetőség a tárolórész bővítése. Ez sem elhanyagolható lehetőség, a térfogatnövelés mellett ez az egység további hűtést biztosít a számunkra! Csak ajánlani tudom ezeket a tárolókat is! És ugye az sem baj, ha ezek az alkatrészek a híres EMPI cég termékei? Remélem, ezek hatására végképp elgondolkodott az is, aki még csak tervezgeti, hogy felújítsa, vagy épp kényeztetni szeretné kedvencének motorját! Az EMPI tunningóriás jópár exkluziv termékét is megvásárolhatjátok nálunk, ezek az alkatrészek akár karácsonyi ajándéknak is kiválóak lehetnek. A különleges szelepfedél, az egyedi tárcsa, mind, mind az autó ékszere lehet!
Ha már ékszer, akkor legyen csillogó! Króm mindenek felett! Kilincs, díszléc, kőfelverődésvédő... és még sorolhatnám! Ezekkel még a kopottat is új fényében tüntethetjük fel! Ne feledjétek, ajándéktárgyak is kaphatóak üzletünkben! Érdemes a tettek mezejére lépni! A karácsony hamar itt lesz!

Bob heti gondolata Belgiumból
A híreket követően szinte biztosan elmondhatjuk, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok új elnöke. De vajon mennyire fontos ez a hír nekünk? Ezt mindenki kitalálhatja magában. A mi tudomásunk szerint az USA elnöke továbbra is a leghatalmasabb ember... Minél biztosabbá válik, hogy ki foglalja el az USA elnöki székét, annál stabilabbá válnak a piacok ... De jó ez nekünk? Jobb lesz ettől? Mindannyian kételkedünk. Nyugati rendszerünk most már egyre inkább megosztott ahhoz, hogy nagyobb célokat érjünk el. Már nem egy csapat vagyunk, hanem egy csomó egyéniség, mind azt gondoljuk, hogy mindent magunk tudunk a legjobban. Már nem érezzük magunkat úgy igazán közösségben, pedig abban élünk.
Az én földem a te földed, éneklik a dalt ... szerény emberek keményen dolgoztak a nemzetek felépítésén, a mi nyugati világunknak nevezett részünk felépítésén is. Felsőbbrendűnek éreztük magunkat és még mindig sok dolgoban így teszünk. De most más gazdaságok jobban fejlődnek, és legalább olyan jók lesznek, mint mi voltunk,
vagy valószínűleg jobbak, mint most vagyunk ... felemelkedik és majd leesik, „hamuból hamuvá”, „porból porrá”…. itt az ideje a történelem változásának... De tud ezen változtatni az új elnök? Biztos, hogy nem…. Lehet, hogy reményt ad egyeseknek, és remélhetőleg meg tudja győzni az Egyesült Államok állampolgárainak többségét, hogy állást szerezzenek maguknak, dolgozniuk kell, ha nem akarják, hogy nemzetük elhalványuljon. Mindannyiunknak dolgoznunk kell ... Meg kell keresni a pénzt, ingyen nem létezik semmi, sajnos mindig valakinek fizetnie kell a számlákat ... Úgy döntünk, hogy ezen a héten mi további új alkatrészekért fizetünk mindannyiótok számára. Ezért érdemes megtekinteni heti újdonságunkat,
és hogy mi érkezett a raktárba!

És most jöjjenek a tényleges újdonságok!
Ezt a hetet a válaszfal fedelével kezdjük.
Ez a védőburkolat azért készült, hogy szebb legyen a felület, és ne tépje szét a kárpitborítást.
Eredetileg ez a fedél csak luxusbuszokba volt beszerelve, de bármilyen busznál határozottan tanácsoljuk a használatát.
A válaszfal felső burkolatot a Silver Weld Through sorozat részeként készítettük, még akkor is, ha nincs hegesztve.
Minden korai vagy késői válaszfallal rendelkező buszhoz illeszkedik, még a brazil gyártmányú buszokhoz is.
0890-793 válaszfal felső burkolata deluxe - 08 / 55-07 / 67 BBT busz

Szeretnénk bemutatni azokat az alátéteket, melyekkel beállíthatjuk a brazil buszkormányművek holtjátékát.
A brazil busz kormánymű a BBT # 1368-205 alatt érhető el
3 különböző méretben kapható.
1368-206 alátét 0,05 mm kormányműhöz - Bus Brasil –83
1368-207 alátét 0,12 mm a kormányműhöz - Bus Brasil –83
1368-208 alátét 0,25 mm a kormányműhöz - Bus Brasil –83

Úgy döntöttünk, hogy mostantól készleten tartjuk a fűtőnyílásnál a fűtőgyűrűket, hogy az elülső szőnyegbe varrhassuk a megfelelő helyen. A bemutatást kezdjük az osztott ablakos bogarak igazi kerek gyűrűivel, hamarosan megérkeznek a későbbi modellek alkatrészei is. A késői bogarak esetében ezeket a gyűrűket műanyag alkatrészekkel helyettesítették.
0540-070 Lábfűtés króm- Beetle –03/52

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen Group Components alapvető alkatrészeket szállít a Volkswagen ID.4-hez
A Volkswagen Group Components az új Volkswagen ID család első modelljeinek és a Csoport márkáinak számos más, a moduláris elektromos hajtásmátrixon (MEB) alapuló modelljének központi szállítója. A Volkswagen Group Components a Volkswagen márka első teljesen elektromos szabadidőautójának, a világ e-autó ID.4-nek a hozzáadott értékéhez hozzávetőlegesen 40%-kal járul hozzá. Összehasonlítva egy hagyományos hajtású modellel ez körülbelül 10 százalékponttal magasabb érték.
A cikk folytatását itt olvashatjátok: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2145-a-volkswagen-group-components-alapveto-alkatreszeket-szallit-a-volkswagen-id4-hezLegyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 11. 20.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Kicsit messze kanyarodnék az amúgy is minden médiát elöntő, hétköznapjainkat betöltő hírektől! És felvetnék egy érdekes kérdést. A Volkswagen híreit szinte heti rendszerességgel követjük. Az újdonságokon túl, néha elgondolkodtató üzeneteket is olvashatunk, melyek a jövőnket is érintik! Az egyik, az elkövetkező évtizedekben már nagymértékben befolyásoló tényező a mai viszonylatokon túl a robotizálás lesz. A nagyfokú kényelemmel kecsegtető technológiai újítás már korábban is sokakat megigézett. Hollywoodot is bejárta. Rengeteg film készült ilyen témában. Aztán egyszercsak a technikai oldalon elkezdtek megjelenni a konkrétumok is! Az önvezetés fejlesztésétől - legyen szó autóról vagy épp egy áruszállító teherhajóról - a harci gépek megjelenéséig rengeteg tervről lehet olvasni. De talán régebb óta velünk vannak már az autógyártásban is. Robotkarok hegesztenek, vagy épp fényeznek. A jövő egyik nagy kérdése, ha már mindent összeállítanak a robotok, akkor az autóipari üzemek dolgozói mit fognak csinálni? Miből veszik meg a robotok által összeállított autócsodákat? Nos, a jövőt kutatók azt jósolják, megszűnik a autómagántulajdon és önvezető autók járják majd az utcákat, melyet akár egy karóra segítségével hívhatunk a megadott címre! Valóban, roppant kényelmes és a nagyfokú tudás üzenetét jelzi egy ilyen projekt kivitelezése. De kérdezem én, jó ez nekünk? Mennyiben korlátozza ez a szabadságunkat? Mi lesz az öreg járgányt kedvelőkkel? És persze még megannyi kérdést felvet ez a jövővel kapcsolatos irányzat. Ami biztosan állandó és fejlődik, az az alkotás utáni vágyunk, melyet szintén érdemes lenne figyelembevenni a jövőt tervezőknek! Nem biztos, hogy mindenki autót szeretne hívni a mobiltelefonjával. Vannak olyanok (és egyre többen vannak), akik őrzik a múlt kor csodáit. Nem csak múzeumban szeretnék látni ezeket a múlt mindennapjaiban használt klasszikus eszközöket! Tehát felteszem a kérdést: számolnak ezzel az autótervezők? Apróbb jelek persze mutatkoznak, hogy igen. Az elmúlt hónapok egyik történését emelném ki! Angliában engedélyt adtak 50 db, eredeti Mini legyártására. Ezt a hírt mérlegelve és egyeztetve felmerült nálunk is a kérdés: mennyi a lehetőség esetleg egy Samba busz összeállításának? A jó hír, hogy lassan minden alkatrész a rendelkezésünkre áll (akár az üzletünkben is), hogy egyszer valaki egy ilyen projektet is megvalósítson. Lehet, hogy ez már csak idő kérdése? Persze ezt nem tudhatjuk. Azt viszont igen, hogy amíg az alkotási vágyunk és kedvünk kitart, addig nem biztos, hogy mindenki a kényelmet fogja választani!

Az igazi volkswagenes soha nem adja fel!
Nem adjuk fel, óvjuk, szeretjük autónkat! És ezért sokan minél több dolgot igyekeznek megtenni, hogy megóvják járgányukat, vagy épp fejlesszék azt. A fejlesztőknek szedjük össze heti rendszerességgel az újdonságainkat! A motorjavítástól kezdve az esztétikai alkatrészekig sok érdekesség várja az üzletünkbe látogatókat! Érdemes eljönni, érdemes szétnézni! Az autójukat folyamatosan karbantartóknak is ajánljuk a következő termékcsaládunkat! Gumiszőnyeg szinte minden típus számára megvásárolható, akár a weboldalon keresztül is! Az eredeti belső padlóburkolathoz hasonlító cikkek felfogják a lehető legtöbb szennyeződést, melyet az autóba a cipőnkkel visszünk. A zárt felület megakadályozza a nedvesség érintkezését a padlólemezzel, de a fizikai kontaktust is blokkolja a homok és kavicsszemekkel. A használatuk kimondottan ajánlott az őszi, téli, koratavaszi időjárási viszontagságok miatt! Gondolván a közelgő ünnepekre, ismét ajándék5leteket adunk, melyekkel szeretteinket meglephetjük! Az elmúlt években ajándékosztályunk kínálata rendkívüli módon kiszélesedett! A legtöbb termék eredeti, Volkswagen gyári jelzéssel van ellátva! Egy márkarajongó számára biztosan nagy örömet okozhatunk ezekkel a kiegészítőkkel! Érdemes eljönni, vagy épp érdemes ezeket a cikkeket megnézni az weboldalunkon!

Bob heti gondolata Belgiumból
Hogy mennyire kétségbeesett a világ, az mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott az elmúlt héten, amikor a Pfizer, sajtóközleményében bejelentette az oltóanyagával kapcsolatos eredményeket. Ezzel egyidőben a tőzsdék úgy megugrottak, mintha másnapra megszűnne a vírushelyzet. Vicces... De felnőtt emberek ezek? Mi van, ha megkaphatjuk az oltást egy év múlva, vagy még később.., Ez mire jogosít fel majd? Bemehetünk másnap az étterembe? Mi van akkor, a ha a feleségünk csak később kaphatja meg az oltást? Ő nem jöhet majd velünk? De meddig véd a vakcina? A további mutációkra is jó? Lesznek hosszú távú mellékhatások? Mondjuk, mintha a fülünkből kinőne egy ujj? Ezzel kapcsolatban még túl sok dolog megválaszolatlan. Mi kezdettől fogva azt valljuk a belgiumi BBT-nél, hogy a vírussal meg kell tanulnunk együttélni, és ki kell igazítanunk az életstílusunkat. Határozottan hisszük, hogy soha nem lesz olyan, mint régen. De nem jelenti azt, hogy az élet kevésbé lesz érdekes! Az életed még érdekesebbé tételének érdekében új alkatrészválasztékunkat mutatjuk be most pénteken is!
No de nézzük heti ajánlatunkat!
Safari ablakhoz az abalaktörlőkar megfogója, „Egyszemű gumikacsa” az a gumidarab, mely összetartja az ablaktörlőket, amikor kinyitják a Safari ablaküvegét az osztottablakos buszon. Korábbi termékünk a 0397-020-as cikkszámon volt elérhető, ez 08-'62-ig, 07/67-ig. De most az új 0397-019-et 07/62-ig, használt vékonyabb ablaktörlő lapáthoz. Minőségi termékünk mostantól elérhető a rögzítőhüvely perselyével és a megfelelő csavarral együtt.

Ahol a tengelykapcsoló és a gázbowden kijön az alvázból az autó hátsó részében, a VW mindegyik autóhoz tömítőgumit szerelt, hogy megvédje az alváz belsejét az oda bekerülő víztől és szennyeződéstől. Ez a gumitömítés nagyon fontos eleme a zökkenő- és problémamentes hosszútávú működtetésnek, valamint a kábelek élettartamának megnövelésének is. Néhány ilyen gumialkatrészt már régebb óta szállítottunk partnereinknek, és néhányat csak boltunk referenciájaként tartottunk. Itt volt az ideje hát, hogy az összes alkatrészt a típust és az évjáratot figyelembevéve vásárlóink számára elérhetővé tegyük!

Nem lehet ok többé ezeknek a speciális alkatrészeknek a hiánya, hogy bármilyen futóművet, a megfelelő gumitömítés nélkül szereljenek fel.
Mind a 4 alkatrész az eredeti stílust követi! Ezekből a típusokból választhatunk:
Gumiátvezető, a gázbowdenház és az alváz között, Bogár, KG/Type181 11/70–, Type3 08/67– Cikkszám: 0908-030
Gumiátvezető, kuplung/gáz/szivató kábelhez, Bogár -07/58 Cikkszám: 0908-01
Gumiátvezető, kuplungkábelcső és alváz között, Bogár, KG/Typ181 11/70-, T2 08/75-07/82, Type3 08/67- Cikkszám: 0908-020
Gumiátvezető, kuplung kábelhez a váltóházon, Bogár/KG 08/58- Cikkszám:0908

Úgy döntöttünk, hogy raktárkészleten tartjuk a közeljövőben a 25 és 30 lóerős motorok számára, na meg amerikai barátaink számára is (36 SAE HP) az üzemanyag-szivattyú alaptömítését is. Ezt a tömítést a BBT # 1690-100 bakelit üzemanyag-szivattyú alap alatt, valamint a talp és a szivattyú közé kell elhelyezni összeszereléskor. Ebből a tömítőanyagból kettőre van szükség egy motorhoz! Mind a bakelit alapot, mind (most már) a hozzá való tömítést biztosítjuk a megrendelők számára. Cikk: 1690-920 Üzemanyagszivattyú-tömítés Üzemanyagszivattyú-perem 25 / 30HP (DIN)

Végül, miután a koronavírus rengeteg problémát okozott az alkatrészellátásban is, a következő terméket örülünk, hogy újra szállíthatjuk a megrendelőink számára! A következő fékpofákat a fellelhető legjobb minőségben, a gyártási helyéről, Németországból beszerezve, nagyon versenyképes áron ismét a rendelkezésére bocsájtjuk az 1302-es és 1303-as autótulajdonosoknak! . Hatalmas készletünk lett ebből az alkatrésztípusból...
1231 Fékpofák elöl - 1302/1303, Type3 hátsó 08/63– BBT

Volkswagen hírek a nagyvilágból
Tisztán elektromosan fut – Kedvező félidei mérleg az ID.3 németországi túráján
Hogyan teljesít egy korszerű elektromos autó a hosszú utazások során? Rainer Zietlow mannheimi rekordtartó és utasa, Dominic Brüner kéthónapos túrára indultak Németországban, mégpedig gyakorlati teszt formájában: maratoni autózásuk (www.ID3-deutschlandtour.de) során egyszerre vizsgálják az új Volkswagen ID.3 hosszú utakra kínált alkalmasságát, illetve a németországi töltőinfrastruktúrát. Ennek során egy 77 kWh akkumulátor-kapacitású, előszériás ID.3 Pro S2 a társuk, amely a WLTP-ciklus szerint akár 549 kilométer hatótávolságot is kínál és 2021 tavaszán érkezik a piacra. Középtávnál, több mint 14 ezer megtett kilométer után, nagyon kedvező a kép: a legkülönbözőbb szolgáltatók eddig tesztelt több mint 350 gyorstöltőállomásának többségén kihasználható a 125 kW maximális töltőteljesítmény, a Volkswagen We Charge fizetési rendszerén keresztül pedig szolgáltatókon átívelően is biztosított a hozzáférés.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 11. 13.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Wolkswagányok!
208 lóerős bogár? Pedig létezett! Az EMPI a hetvenes években főleg a boxer VW-k tuningolásával foglalkozott, de mind ez mellett rengeteg kiegészítőt is gyártottak, akkor már szinte az egész világ számára. A járműmódosításaik híre messzire jutott, a kontinensen kívülre is. A fanatikus rajongók egyre-másra keresték a vállalkozás tuningalkatrészeit. Mindenki a teljesítmény felé fordult. Bár Európának megvoltak a saját lehetőségei a bogarak fejlesztése terén, de a nyugati államokban is egyre többen érdeklődtek a tengerentúli teljesítménynövelési lehetőségek és belső kiegészítőelemek után!

Korábban már nálunk is megtalálhatóak voltak az EMPI termékek. Az öltöztető készleteken túlmenően, további tuning és kényelmi dizájnelem is megvásárolható volt. De itt volt az ideje, hogy lépjünk! Új forrásából megnyílt a lehetőség arra, hogy a hazai Volkswagenes tábort ellássuk a híres márka által készített termékekkel. Nem csak az egyszerű kiegészítőkre gondolok, hanem a nagyobb alkotóelemekre is! Az EMPI hosszú munkásságát a régi Volkswagent használó és építő emberek széles rétege ismerte el hivatalos tuningcégként!

A rengeteg EMPI termékből, mely most már rendelkezésére áll a hazai közönség számára is, számos darabot összeszedtünk és bemutatunk az érdeklődőknek! Már az ültetés sem mehet az EMPI nélkül, de nem is tudnánk jobb csillapítókat ajánlani a magasságcsökkentési projektek számára. Ajándéktárgynak sem utolsó, kiváló lehet egy egyedi kialakítású, ergonómikus sebességváltókar is! Jól mutat a fa alatt meglepetésként becsomagolva? Szerintem pazar!
Minek mókolgatni, ha a gyújtást is rábízhatjuk egy ilyen nagy cég alkatrészeire! Nézzétek meg mit főzött ki az EMPI az eredményesebb gyújtás érdekében! És még számos termékről ejthetnék szót!

Közelednek az ünnepek! A járványhelyzet miatti korlátozott lehetőségek, új megoldásokat kívánnak meg tőlünk az ajándék beszerzés és vásárlás terén! Ebben óriási segítséget nyújthat weboldalunk! Nem kell az otthonunkat elhagyni, szinte két kattintással megoldhatjuk a karácsonyt! És !most még!, másnapra ott van a posta a rendelt termékkel! Érdemes előre gondolkodni, előre tervezni, hogy legyen békés és nyugodt az ünnepünk!

Bob heti gondolata Belgiumból
A győztes mindent visz ... de úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban az elmúlt elnökválasztásokon egyenlőre „nincs győztes”. Míg Joe Binden már elmondta győzelmi beszédét, még mindig kérdéses, hogy valóban Ő lesz-e az elnök. Közben annál több ember élvezheti az Európában eluralkodó bezárási hullámot, mivel a vírushelyzet sokkal rosszabbnak tűnik mint valaha. Sem a francia, sem ausztriai terrortámadásnak nincs győztese, csúnya szóval élve ...A vám- és pénzügyőrség, valamint a rendőrség meglepően nagy mennyiségű illegális kokaint fogott a héten Antwerpen kikötőjében. A szállítmány értéke 900 000 000 euró. Ezeknek a bűnözőknek egyáltalán nem jelent nagy győzelmet, hogy elvesztették az árut. Ebben a zűrzavaros időszakban ismét itt vannak a BBT-hírek, mint minden pénteken!
Számos új termék és frissítés, melyre szüksége van VW világunknak. És mindez csak azért, hogy nyerj ... a győztes pedig mindent visz, még a VW-k földjén is!

Alkatrészújdonságaink
Az elmúlt néhány évben, az Európába behozott összes brazil busz miatt, nagyobb igény mutatkozott az utángyártott, új kormányművek iránt. Utolsó céges látogatásunk után, az Ampri kormánymű gyártókkal, Brazíliában, Sao Paoloban, minőségi fejlesztéseket hajtottunk végre, annak érdekében, hogy kormányműveik használhatóak legyenek az európai utakon közlekedő brazil gyártmányú VW buszokban. Örömmel mondhatjuk, hogy ezt az Ampri kormányművet kizárólag Európában forgalmazzuk vásárlóinknak. Viszont ez a kormánymű !CSAK! a brazil buszokhoz való, ezt a típust 1983-ig szerelték a Dél-Amerikai buszokba. Ez a kormánymű semmiképpen nem szerelhető a németországban előállított buszokba. Jelenleg a német kormánykerék átépítési készleteit fejlesztjük, és reméljük, hogy nemsokára bemutathatjuk a pénteki újdonságaink között. Cikkszám: 1368-205 kormánymű - !kizárólag brazil buszok számára –83-ig!

Már hosszabb ideje elérhető az üzleti fejlesztési programunk révén, de most igazi BBT cikk-et készítettünk belőle, és már polcról elvihető a következő termékünk: vontatócsatlakozó a bogár vagy a buggy vontatásához a vonóhorog, és az utánfutó mögött.
Mindig lenyűgözött minket a a szerkezet működése. Messze a legegyszerűbb módja egy bogár szállításának. Sajnos nem minden európai országban érvényes a közúton történő vontatáshoz, aki a vásárlási szándékát tervezi erre a termékre, az először ellenőrizze a helyi közúti szabályokat saját hazájában. Cikkszám: 4850-050 vonóhorog - bogár, KG, 181-es típus, Buggy. (1302/1303-as autókhoz nem használható)

Új foszfát bevonatú szelepemelőtőkét kínálunk valódi motortuningolók számára. Pontosan ugyanaz, mint az 1631-500-as modell, de kiváló minőségű foszfát bevonattal van ellátva. Ez a bevonat a gyakorlatban extra kenést biztosít használat közben, így meghosszabbítja a motorblokk és az emelők kopási élettartamát. A foszfátbevonat olyan mikroméretű bemélyedéseket tartalmaz, amely segíti jobban megtapadni a motorolajat a tőke felületén, így üzemeltetés közben nagyobb fokon biztosított a kenés, ezzel hozzájárulunk az emelő és a motorblokkot élettartam növekedéséhez. Szettenként nyolc darabot értékesítünk. Cikkszám: 1631-550 motor-szelepemelőtőke, ENGLE, Type 1 28 mm (100 gr) 8 darab - foszfát bevonatú.

Újraterveztük az egyre népszerűbb motortér tűzfalszigetelőnket. Ez a csomagunk a kései bogár modellek (haszontalan) diagnosztikai dugójának előre kivágott helye nélkül érkezik. A minőség, a kinézet és az állag továbbra is ugyanaz, csak az előre kivágott lyuk hiányzik. Ezt az egyre népszerű terméket már a kereslet hívta életre.
Cikkszám: 2311 tűzfal szigetelő készlet - bogár (3 db).

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen-csoport az emdeni, a hannoveri és a chattanoogai üzem automatizálásába fektet be. A Volkswagen Személyautók és a Volkswagen Haszonjárművek márkák teljes erőbedobással dolgoznak az e-mobilitás korszakába való áttérésen és az üzemeknek az e-mobilitásra történő átalakításán. A Volkswagen márka most több mint 1400 robotot rendelt a japán FANUC gyártótól a Chattanooga-I (USA) és Emden-i gyártóberendezéseihez. A Volkswagen Haszongépjárművek további 800 robotot rendelt hannoveri üzemébe a svájci ABB-től. A robotokat elsősorban karosszériagyártáshoz és akkumulátorok összeszereléséhez fogják használni. A három üzemet jelenleg nagy teljesítményű, a fejlett technológiát felhasználó elektromos autók gyártására készítik elő. 2022-től az ID.4-et Chattanoogában (USA) és Emdenben fogják gyártani, míg a ID.BUZZ bemutató autó néven ismertt modell a hannoveri gyártósorról fog legördülni.

Buszfelújítás Amerikából
Megjelent MicBergsma T1-es buszfelújító sorozatának 25. száma! Eddig végigkövethettük azt, hogy egy „roncsból” miként kerül a busz a karosszériafelújítokhoz! Lassan a karosszériázás a befejezéséhez közelít! De lássuk csak, hol is tartanak a járgánnyal: 
https://www.youtube.com/watch?v=pMSboA2cPzg&t=352s

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 11. 05.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Wolkswagányok!
Számos új akciós, Empi termék érkzett!
Kicsit fordított logikai sorrendben kezdjük a heti hírmondónkat. Több olyan termékünk is érkezett, mely a neves
EMPI márka logójával van ellátva! Igyekszünk a hivatalos tuningcég alkatrészeiből az arra legérdemesebbeket bemutatni, és elérhetővé tenni a számotokra. Ezen termékek egy része, most a havi akciós termékek között megtalálható! Érdemes átlapozni, érdemes megnézegetni őket! Az 1302-es bogárhoz most szintén akciós a küszöb a fűtéscsatornával! Szintén ritka lehetőség érdemes kihasználni! Különleges sebességváltó markolatainkat igazán ékszere lehet az autó belső terének. Szintén akciós és akár kiváló ajándék is lehet a kőfelverődésvédő, előre, de hátra is! További 5leteket adunk felújításhoz, javításhoz, fejlesztéshez, akár a nagyteljesítményű olajpumpára gondolok, vagy épp a hátsó sárhányókra! És lassan elgondolkodhatunk a közelgő ünnepeken is! Kiváló 5letekkel segíthetünk a választásban!

Segítünk téliesíteni a Wágent
Sokan vagytok vele úgy, hogy rengeteg munkaórát fektettek az autóba. Van olyan, aki egész nyáron azon dolgozik, hogy autója makulátlanul csillogó kicsi csoda legyen. De most olyan időjárási időszak jön, mely a munkánkat tönkreteheti, vagy épp magában az autóba tehet kárt. De valóban szeretnénk kivinni, a téli környezetbe az autónkat? Vagy eltesszük és csak tavasszal vesszük elő? Esetleg egy hétköznap használatos járgánnyal rójuk az utakat? Bármi is legyen az oka sokan úgy döntenek, inkább kalap-kabát, elcsomagolják néhány hónapra a verdát. A következő 5letekkel segítünk mindkét esetben mi az, amit érdemes elvégezni az autón!

Kezdjük az autó külsejével!
Az autóval, ha megállunk, előfordulhat, hogy a külső részeket „megtiszteli” egy madár... ezt érdemes minél hamarább letakarítani, mert a kémiai hatások miatt az ürülék megmarhatja a fényezést. De így van a rovarokkal is. Bár itt gázolás is felléphet, ami miatt a rovarok elkenődnek az autón. Ez ellen is szintén érdemes rövid időn belül fellépni! Arról nem is beszélve, hogy kiszívhatja a nap a színét. Vagy épp a rajta lévő por, kosz okoz karcolást a felületben. Ezért javasoljuk azoknak, akik elteszik az autót, gondosan mossák le, szárítsák meg és viaszolják is! A viaszolás télen sokat segíthet, mert víztaszító, ezért azok akik kitartanak a téli használat mellett szintén javasoljuk ezt a folyamatot!

Érdemes befektetni egy jó takaróponyvába!
Érdemes megvásárolni egy jó autótakarót, aminek olyan az anyaga, mely taszítja a nedvességet, de ha vizes lesz, akkor szellőzőképes és ez miatt megszárad. Ez védeni fog a portól is, így kevésbé karcolódhat a fényezés. Ezek a termékek kül- és beltéren egyaránt használhatóak! Ilyen ponyvák nálunk is kaphatók a 0459, 0459-1 bogár bel- és kültéri ponyva, vagy buszra a 0459-2, 0459-3, 0459-200, vagy épp a J29370-es cikkszámú termék.

Benzin és olajkészítmények az autóban
Hosszú távú tároláshoz friss olajcserét javaslunk, hogy a káros szennyeződéseket ne tartsuk a motor ülepítőjében. Érdemes esetleg a tavaszi folyamatos használat előtt is egy csere. Töltse fel a tartályt gázzal, és adjon hozzá üzemanyag-stabilizátort, hogy megakadályozza az etanol felhalmozódását és a belső korróziót. A mostani benzinnek szavatossága van, üzemanyag-stabilizátor hozzáadásával hónapokon keresztül megőrizhető a nafta minősége. A tartály teletöltése megakadályozza a nedvesség kicsapódását, és a rozsdásodást az oldalfalakon.
Az olajcseréhez szükséges alkatrészek is rendelkezése állnak üzletünkben: 1852-es cikkszámon kiváló szettet lehet venni, mely leegyszerűsíti a folyamatot.

Beltéri tárolás
Ha van garázs, akkor az a legtökéletesebb hely a téli tárolásra. A zárt hely megvédi a durva behatásoktól az autót, szinte minden szempontból. A garázs vastag padlója megakadályozza, hogy folyamatos nedvességet kapjon alulról az autó, De mivel a járgány szilárd alapokon áll, tanácsos felemelni az autót bakokra. Ez megakadályozza az autógumi tönkremenetelét. Ha a pozíció sokáig állandó a súly az abroncson ugyan oda esik, ez károsíthatja a szerkezetet. Érdemes az ablakokat egy-két centire leengedni a beltérben, ez megakadályozza a penészedést a kabinban.

Kültéri tárolás esetén
Akkor, ha a garázs más műhelyként funkciónál, vagy ha lakásban éltek a pároddal, akkor előfordulhat, hogy garázs nem áll rendelkezésre a tárolásra. Ha a VW-nket a szabad ég alatt tároljuk, akkor jó ötlet lehet egy olyan hely, ahol aszfalt, térkő vagy borsó-kavics található. A költségvetése megengedi, előre elkészített kültéri autóbeálló / előtető megvásárolható a barkácsáruházakban. Ez szintén segíthet túlvészelni a telet. Megvéd az esőtől, a hótól és esetleg a falevelektől. Használhatunk fa deszkát a gumiabroncsok alá, ezzel megakadályozzuk a laza talajba való süllyedést, távol tarthatjuk a tócsától is. Ez nemcsak a gumiabroncsok megőrzését segíti, hanem az egész autó élettartamának meghosszabbítását is.

Újdonságok a BBT Belgium kínálatából
A kormányzati rendeletek alapján a Belgiumi BBT bezárta üzleteinek kapuját. A kollégák egy része már homeoffice-ban működik, így a bent lévő kollégák nem tudnák ellátni az üzletbe érkezők igényeit, valamint a raktározási és csomagolási feladatokat egyidejűleg. A vásárlást egy un. Collect and GO lehetőséggel oldották meg, mely hazánkban is ismert megoldás. Előre telefonálással és fizetéssel a helyszínen át lehet venni az alkatrészt vagy a csomagot. Még szerencse, hogy a BBT termékei hazánkban gond nélkül beszerezhetőek. Nincs sorbanállás, és van postai lehetőség is!

Bob heti belgiumi körképe
Belgiumban vannak a legjobb orvosok, a legintelligensebb tudósok és a legnagyobb tudással rendelkező szakértők, mégis mi (belgiumiak) vagyunk a legrosszabb helyzetben a Covid-betegségben szenvedők közül ... Szóval nekünk ezen a bolygón a legrosszabb politikusok jutottak, akik nem akarják meghallgatni a szakértőket. A helyzet az, hogy nagy a rendetlenség, és az egyetlen megoldás a helyzetre egy új lezárás lenne, ismét ... szerintünk ezt meg lehetett volna előzni ... Nemsoká kiderül, hogy az USA-ban, Trump vagy Biden lesz? Vagy csak egy újabb polgárháború?
Franciaországban hülye terroristák késsel ölnek meg embereket az utcán, levágják a fejüket, a nyilvánosság előtt és ez már nem vicc, ez a valóság a túlművelt, nyugati világunkban ... Nincs olyan, amiben már nem lehetünk biztosak? ... de, van ... egy dolog, amit valóban biztosíthatunk a számodra .. és ezek a heti híreink!

Ezen a héten bemutatunk néhány további karosszériaelemet a buszhoz.
Ezek a javítóelemek, melyeket mai újdonságaink közé választottunk a B-oszlopok alsó részei, belül és kívül.
A legtöbb esetben a B oszlop alja megy tönkre, elrozsdásodik, úgy néznek ki, mint ha az ördögök megették volna.
Ezek a panelek tökéletesek lesznek a pótlásra, javításra.
Cikkszám: 0891-022 B-oszlop belső panel (60 cm) - 08 / 67-07 / 79-es busz, bal
Cikkszám: 0891-024 B-oszlop belső panel (60 cm) - 08 / 67-07 / 79-es busz jobb
A hozzá tartozó külső panel:
0891-026 külső panel (40 cm) – busz 08/67–07/79 bal
0891-028 külső panel (45 cm) – busz 08/67–07/79 jobb

Volkswagen hírek a nagyvilágból
Boldog születésnapot K70! – Ötvenéves a csendes úttörő
„Szeressük a VW K70-et – mert teljesen új fejezetet nyit a VW számára!” – e reklámszlogennel érkezett ötven évvel ezelőtt a piacra a Volkswagen K70. Vízhűtésével, elsőkerék-hajtásával és modern formavilágával e középkategóriájú limuzin új korszakot nyitott a Volkswagennél. A cikkről bővebben itt olvashattok: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2051-boldog-szueletesnapot-k70-oetveneves-a-csendes-uttoero

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 10. 30.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Ne feledjétek, tartanak a játékaink! Az a szerencsés, aki az idejéből szánt egy-két percet ezekre a játékokra, hamarosan boldog tulajdonosa lehet egy dominónak, vagy egy neoprén zsebkendőtartónak. Szóval kalandra fel! A hétvége még előttünk áll: ha még nem küldtük be a megfejtést, vagy nem osztottuk meg a játékban résztvevő képet, akkor még megtehetjük! Hétfőn kisorsoljuk azok nevét, akik az ajándékok boldog tulajdonosai lesznek! Az elmúlt hetekben ugyanakkor kiderült számunkra, hogy nem csak egy-egy rendezvényt érint a mostani járványhelyzet, hanem lassan beköltözik a jól megszokott életünkbe és rendkívüli módosításokat erőszakol ki. Talán most jobb, ha egymásra vigyázunk! Fontos, hogy figyelmesek legyünk a körülöttünk lévőkkel, ezzel elősegítve azt, hogy jövőre már esetleg ismét találkozhassunk a megrendezésre kerülő szabadidős programokon. Semmiképp ne adjuk fel a védekezést! Egy egyszerű maszkkal is sokat tehetünk, azért hogy a többi embert megóvjuk a kellemetlen helyzeten túl egy betegségtől! Vigyázzunk egymásra!

Itt az ideje feldobni az 1303-as műszerfalát!
Az 1303-as típus műszerfala rendkívül nagy fejlődésről tesz tanúbizonyságot az elődeihez képest. A fémet felváltotta a műnyanyag burkolat, melyet már esztétikusabban tudtak kiképezni az autó és az utasai számára. Megjelentek a bogárban olyan alkatrészek is, melyeket a Volkswagen a további gyártott típusokban is használt. Ez jól nyomonkövethető az új műszerfalon, akár a kapcsolókra vagy más apróbb elemekre gondolok. De megváltozott a kesztyűtartó ajtaja is, a zár kinézete, formája is más lett! Ezeket az alkatrészeket, – melyeket a javításhoz használhatunk és megvásárolhatóak az üzletünkben –, most összeszedtük, és bemutatjuk nektek a pénteki nagy felületünkön. A kézifékkarokról kevés szó esik, pedig ott is van lehetőség a dekorációra! Van néhány kézifékmarkolatunk, melyekkel feldobható a vasmarkolat kinézete! Továbbá tárolási kiegészítéskén kíváló lehet a középbox, melyet szintén a boltunkban lehet beszerezni. Már a kesztyűtartó is kicserélhető, mely nem csak a tárolási szempontok miatt fontos, hiszen az oldalára lett gyárilag kiképezve a csomagtérnyitó berendezés. Ne feledjétek, ha péntek, akkor akciós árukészletünkből kínálunk kedvezménnyel megvásárolható alkatrészeket bogárhoz, buszhoz egyaránt!

Belgiumi kőrkép Bobtól
Úgy tűnik, míg Európában a második Covid-hullám tart éppen, olyan érzésem van, hogy nálunk már a harmadik hullám zajlik. Erről szól itt minden hír! ... Még az amerikai választás is átkerült a legtöbb újságban a 20. vagy 21. oldalra. Számos olyan esemény történik, esetenként több olyan hír is érkezik a pandémiával kapcsolatban, melynek hasznát is vehetjük!

Újdonságok a BBT Belgium kínálatából
Valójában ezt a terméket valamivel nagyobb hírveréssel kellene bemutatnunk, mivel nem minden nap tudunk megmutatni valamit, ami igazán jobbá teszi az autót. Beszereztük a 37 mm-es és 39 mm-es, eredeti, Solex PICT 3 kinézetű karburátort. Akár rögtön kicserélhető erre a régi porlasztó. A tesztjeink alapján gyönyörűen működik. Mi bogárra, kabrióra és egy buszra szereltük, majd teszteltük, kivétel nélkül rendkívül pozitív eredménnyel. A valamivel jobb gyorsulás, de főleg a jobb nyomaték lepett meg minket! A biztos az, hogy tökéletes megoldás a régi karburátor helyére!
És a legjobb része, hogy versenyképes az ára. Csak próbáljon ki egyet, hadd lepjük meg ...
Cikkszám: 2143-037 Karburátor 37 pict
Cikkszám: 2143-039 Karburátor 39 pict
Cikkszám: 2143-099 Karburátor felszerelőkészlet 37-es és 39-es típushoz

A Westfalia szerelmeseinek megérkezett az egyik legkedveltebb Westfalia-rész. A tolóajtó hosszú, belső nyitókarja.
A normál fogantyú már hosszabb ideje elérhető a BBT # 0524-560 alatt. A Westfalia elkészítette ezeket a hosszú kilincseket, hogy az ajtót belülről könnyen használhassák. Bár a konyhai rész környékén kicsit trükkös ... :) de megoldható a működtetése! Természetesen ez kíváló kiegészítője lesz minden West típusú busznak! Cikkszám: 0524-565 Belső tolóajtó fogantyú, Westfalia - 08 / 67-07 / 92 busz, ezüstösbézs

A BBT Silver Weld Through programját (az üzletünkben megtekinthető T1-es busz karosszéria katalógus) kibővítették a csomagtér belső falával. Ha benézünk a rakodóajtón, akkor ezek a lemezek a busz belső bal és jobb oldalfalai ... :)
Elkészítettük mindhárom modellt, még az 1963-as modellt is, amelyet csupán 4 hónapig gyártottak a gyárban ...
Szeretnénk felajánlani a teljes csomagot, így megközelítőleg a gyári állapotra állíthatja vissza a buszt, évjárattól és modelltől függetlenül. Az Ön kényelme érdekében teljes SWT programunkban szereplő alkatrészeket raktárról forgalmazzuk. Az Ön buszához senki sem árul több javítólemezt, mint a BBT, és ez már tény! Még sok új karosszériaelem készül az SWT a fejlesztésbe, egyszerűen nem állunk meg! Új cikkszámok a karosszéria alkatrészekhez: 0890-935 A belső fal raktere balra – 03/55–02/63. Busz, Brasil –75., 0890-936 A belső fala a raktérnek, jobb, oldala - 03 / 55-02 / 63. Busz, Brasil –75., 0890-937 A belső fal raktere balra - 03 / 63-07 / 63 busz, 0890-938 Inner wall cargo area right – Bus 03/63–07/63, 0890-939 bal belső raktér bal - 08 / 63-07 / 67 busz, 0890-940 Inner wall cargo area right – Bus 08/63-07/67

Eredeti Hella hátsólámpák érkeztek, raktárról elvihetők, jóárasítva ... nagy készletünk lett belőle, a piac legkiválóbb árain ... :) 0624-005 Tail light, left or right, European, black base, each

Volkswagen hírek a nagyvilágból
Az új Golf GTI Clubsport – A 300 lóerős GTI-csúcsmodell világpremierje
Tovább gyorsul az új, nyolcadik generációs Golf: a GTI2, GTE3 és a GTD4 után a sportos Golf modellek újabb különlegességét mutatja be a Volkswagen. Az új Golf GTI Clubsport megjelenésével a márka a nagyteljesítményű GTI-modellek hagyományait folytatja, az első Golf GTI Clubsport még 2016-ban, a sportautó ikon 40. születésnapja alkalmából érkezett a piacra. Az új Golf GTI Clubsport formájában most olyan modern kompakt-sportautó követi, amely nem csupán kiemelkedő motorteljesítményével, hanem a menetdinamikai képességek immár új szintjével is meggyőzőnek bizonyul.

Érdekesség
Kevés cég van, aki a régi rádiók felújításával foglalkozik. Ezért egy kis érdekességképpen, most egy olyan vállalkozás honlapját osztom meg veletek, akik a régi Blaupunkt rádiók restaurálásával foglalkoznak. A cég további darabokat is kínál megvásárlásra az oldalon. Bár ezért nem kell messzire menni, hisz nálunk is kiváló darabok várják új gazdájukat, sokkal jutányosabb áron!
www.classentials.com/product-categorie/motoring-accessories-autoradios-fog-spot-lamps/vintage-classic-car-auto-radio-autoradio-blaupunkt-becker/blaupunkt-auto-radio-radios-autoradio-koln-frankfurt-mannheim-dortmund-munster-stereo/


Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: