Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2018. 12. 07.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok, Volkswagányok!
Kellemes készülődést kívánunk mindenkinek, már a második adventi hétvége következik, most hétvégén ezüstvasárnap lesz! Ennek fényében süteménnyel várunk Benneteket szeretettel az üzletünkben! Ezen a hétvégén is nyitva vagyunk! Tehát 2018. 12. 08-án, szombaton várunk mindenkit a megszokott nyitva tartással, 9-től 13 óráig!


Játék:
Mint azt a héten a Facebook-oldalunkon olvashattátok, egy játékot indítottuk, melyben a hirdetést megosztók között egy ajándék szatyrot sorsolunk ki! A játék december 28-ig tart! Az első sorsolás ezen a pénteken volt. A nyertes nevét a Facebook-posztban tesszük közzé, de a hírlevélbe is megosztjuk veletek. E heti nyertesünk: Németh-Vaderna Krisztina. Gratulálunk a nyereményéhez!


Megrendelések!
A héten megérkezett több ajándék, melyeket igyekszünk minél hamarabb postázni! Tehát aki égősort rendelt, vagy más ajándéktárgyat, azt értesíteni fogjuk, hogy érte jöhet, vagy számítson arra, hogy nemsoká kopogtat a postás a rendelt termékkel.

Külföldi összejövetel a láthatáron:
A naptáram szerint az évben utolsó alkalommal megrendezésre kerülő találkozó Nürnbergben lesz. A hidegre való tekintettel korlátozott mennyiségben meleg étel és ital áll rendelkezésre a fanatikusoknak. A rendezők minden típusú léghűtéses Volkswagen-rajongót várnak! A pontos időpont 2018. 12. 13. Web: brezendrive.kaeferpiloten.de Pontos cím: Németország, Nürnberg, Brezen Kolb, Ostendstraße 138.

Heti érdekesség a nagyvilágból!
Sokat gondolkoztam, mely témával foglalkozzunk ezen a héten, de tekintettel, hogy Mikulás napja volt, így szeretnék veletek egy nagyon szép történetet megosztani bogaras társainkról! December elején aTerkebog (Természetkedvelő Bogarasok Köre) Gyömrőn járt, és több mint 10 autóval (bogár és busz), Mikulás öltözetben meglepték és megajándékozták a Teleki Kastélyban lakó állami gondozottakat, valamit a speciális iskolában tanulókat. Gyömrőn már a rendszerváltást megelőzően is működött a családjuktól elszakítottak számára államilag felügyelt gyermekpedagógiai intézmény. Az ott dolgozók mindent megtesznek azért, hogy a gyermekek megfelelő ellátásban és oktatásban részesüljenek, de sajnos néha ez is kevés, és igen jól jönnek a felajánlások és a kívülről érkezett segítségnyújtás! Minden tett sokat számít, mert van olyan gyermek, aki egy szál papucsban és egy törölközővel átkötve érkezik az intézménybe. Ezért nagyon köszönjük a szervezőknek (Én mint gyömrői is!), hogy ennyi bogaras és buszos összefogásával ez az alkalom megrendezésre került! Szép volt!

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek! 
Üdvwözlettel: A BugParts Team


 

2018. 11. 30.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok, Volkswagányok!
Megkezdődött a karácsonyi felkészülés! Szinte minden üzlet várja az odalátogatókat. Mi is várunk Benneteket szeretettel! Érdemes ellátogatni hozzánk, mert nem csak alkatrészt lehet beszerezni kis kedvencünk számára, de a karácsonyi ajándékozást megkönnyítve sok olyan tárgy közül választhattok, melyek Szenteste a fa alá kerülhetnek! Nálunk nincs sorban állás, ha valaki sokat dolgozik és kevés az ideje, akkor is a segítségére lehetünk, mert a megújult weboldalunkon keresztül két kattintással lehet bogár és buszos témakörben ajándéktárgyat vásárolni szeretteinknek. Ne feledjétek, amit ma megrendeltek, azt a posta másnap kiviszi. De azért nem érdemes mindent az utolsó percre hagyni!

Egy kis hír rólunk:
2018. december 1-jén, szombaton,  – mely munkanap lesz ugyan–, de várunk benneteket szeretettel üzletünkben 9-től 16 óráig!!  

Külföldi összejövetel a láthatáron:
A naptáram szerint, az évben utolsó alkalommal megrendezésre kerülő találkozó Nürnbergben lesz. A hidegre való tekintettel korlátozott mennyiségben meleg étel és ital áll rendelkezésre a fanatikusoknak. A rendezők minden típusú léghűtéses Volkswagen-rajongót várnak! A pontos időpont 2018. 12. 13. Web: brezendrive.kaeferpiloten.de Pontos cím: Németország, Nürnberg, Brezen Kolb, Ostendstraße 138. 

Heti érdekességünk:
„Jeans” Bug - Aki régebb óta bogaras, biztos oda-vissza átnézte már, milyen bogarakat vagy buszokat gyártott a cég. És annak ellenére, hogy az autó külsőre szinte végig tartotta a formáját, azért a vállalat igyekezett mindig azt eladhatóbbá, a piac és a kereslet számára kielégítőbbé tenni! Ha csak azt nézzük, hogy az évek során a hátsó ablak mind nagyobbá válik, és a végén fűthető is lesz, úgy az autó belseje is nagy változásokon megy át! De a '70-es, '80-as évekre már nem elégséges az autó technikai fejlesztése, mert a célközönség a különlegesebb darabokat kezdi el keresni. A gyárban sorra születnek az 5letek, mivel tudnák egyedivé varázsolni az amúgy hosszú idő óta szinte változatlan autót! Az egyik ilyen megoldás – a magyar szóval élve – farmer bogár volt. Ezeket a típusokat 1973 szeptemberében mutatták be a nyilvánosságnak, de az első modellek augusztusban hagyták el a gyárat. Hivatalosan "S761 Jeans" -nek nevezték el (Sondermodelle-nek, vagyis különleges modellnek, pontosabban speciális kiadásnak), de a VW listákon a "Jeans Bug"-ként hivatkoznak rá. A típusösszetevők: az 1974-es modell 111-es és 112-es modelljéből készült (111: 1. típus - 1200/1200 L modell - bal kormányos, 112: 1. típus - 1200/1200 L modell - jobb kormányos). A „farmereket” "Tunis Gelb" színre festik, és az alapfelszereltségben az általában krómozott elemeket matt feketére színezik. Jeans logóval az oldalkarosszériára egy fekete csíkot rögzítenek. Egy másik logó a motorháztetőre kerül. Az első és a hátsó lökhárítók, a fényszórók burkolatai, a motorháztető-kilincs, a csomagtartó és az ajtózár, az első villogók, a külső tükör, a kipufogócső matt fekete színűek. A kárpitozott csíkok és az ablakkeret eloxált fekete alumínium. A lökhárítók ezüstcsíkkal vannak középen áthúzva. Az autó a tényleges nevét a belső kárpit miatt kapja: kék farmerruhával borított ülések, sárga varrással ellátva, az ajtók paneljei szintén kék színűek, a padlón szürke szőnyeg, melyhez még négy gumiszőnyeg is jár. Legyen Olyan A

Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2018. 11. 22.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok, Volkswagányok!
Bizony szépen lassan közeleg a karácsony! Egyre többen gondolkodnak azon, mivel is lepjék meg szeretteiket. Szeretnénk ebben is segíteni mindenkinek! Nem kell már a nyakába vennie senkinek a várost, nem kell órákig szörfözni az interneten, hogy bogaras vagy buszos ajándék után keresgélve megannyi időt pazaroljon erre!! Nálunk megtaláltok minden olyan kiegészítőt vagy apróságot, ami jellegében buszos vagy bogaras! Rengeteg ajándéktárgy, vagy akár háztartási kiegészítő közül tudtok választani! Érdemes megnéznetek a választékunkat! Gyertek el hozzánk és válasszatok a sok lehetőség közül!


Breaking news!! Ajándékot egyenesen a weboldalunkról is rendelhetsz!!!!
Jó hírrel tudunk szolgálni! Frissítettünk és új fejllesztések kerültek a weboldalunk szerkezetébe! Ezért, most már nem csak alkatrészt, hanem rengeteg ajándéktárgyat is megtaláltok az árucikkek között! Természetesen ezek úgy működnek, mint az autóalkatrész vásárlásnál bármely termék. A kosárba helyezés után, megrendelhető egy-két kattintással az ajándéktárgy is! Könnyebb lett, gyorsabb és jobb a szolgáltatás! Érdemes így rendelni, ezzel regeteg időt lehet megtakarítani és elkerülni a sorbanállást.


Rólunk!
A rendes heti munkarend után, most hétvégén 2018. 11. 24-én, szombaton, várunk benneteket üzletünkben 9 órától 13 óráig! Tehát szombaton gyertek bátran! Mi itt leszünk!

Itthon alkatrészbörze lesz a hétvégén!!!
A Magyarországi Bogarasok Klubja támogatásával, ebben az évben egy alkatrészbörze kerül megrendezésre! Aki beletapos a gázba, az biztosan eléri, mert szombaton, november 24-én, a Budapest, XI. Galvani út 1-3. alatt várnak mindenkit szeretettel! Folyamatosan frissülő információkat a klub honlapjáról lehet levadászni! (bogarasok.hu)Frissült a decemberi külföldi találkozók listája!
Külföldi találkozó november végén: 2018. 11. 30-tól december 2-ig, DecDubs in the Middle Xmas Do néven rendeznek találkozót. A három napban lehet Bingózni (ez olyan mint a lottó, csak kicsit másképp játsszák), lesznek árusok, hamburgeres, gyümölcskosarak, börleszk, és néhány zenekar is fellép. Az esemény pontos címe: Evesham Football club, UK A rendezvény netes elérhetősége: dubsinthemiddle.co.uk/christmas/
2018. 12. 02-án Santa Cruise névre keresztelt találkozót tartanak Angliában. Lényegében az egyik angol alkatrészkereskedő cég tart Mikulás- illetve karácsonyi partit... Mert, ugye Angliában szenteste jön a télapó. Az összes információ, ami elérhető a rendezvényről, egy facebook oldal. Itt tekinthetitek meg a részleteket: facebook.com/events/272591206888819
A helyszín elérhetősége: Heritage Parts Centre to The Children`s Trust in Tadworth, Anglia

A "Sunny Bug" limitáltszériás bogár a heti érdekességünkben
Ami a gyártást illeti, az 1984-es évekre tehető, mexikói születésű, Sunny Bug kódnévre keresztelt bogárból viszonylag kevés készült. De nem is lenne limitált példány, ha folyamatosan gyártották volna. A készítésnél az 1200-as kasznit felhasználva, szintén 1200-as motorral szerelt darabokat kizárólag európai piacra szánták. Az autó megkülönböztető jeleit tekintve több, számomra esztétikus meglepetést tartalmaz, például: LG1H napsárga fényezés mellett, oldalsó fekete-fehér csík a díszléc mellett (alatt), "curry yellow" zsinórbordás, sárgásbarna kárpit, fekete műbőr oldalfalak, Braunschweig rádió, fűtött hátsó ablak. A piachoz igazodva (sajnos) csak 1500 példány készült a különleges igények kielégítésére.

Gyorshírek a Volkswagen gyárból!
Intenzíven invesztál jövőjébe a Volkswagen-csoport: az elkövetkező öt év során, azaz 2023 végéig a vállalat közel 44 milliárd eurót kíván fordítani a jövő olyan meghatározó témaköreire, mint az elektromos mobilitás, az automatizált vezetés, az új mobilitási szolgáltatások, valamint járművei és gyárai digitalizálása. Ez az összeg mintegy harmadát teszi ki a 2019 és 2023 közötti tervezési időszak teljes kiadásainak. A döntés a vállalatcsoport most lezárult tervezési időszakának eredménye, amelyet a Volkswagen AG felügyelőbizottsága november 16-i ülésén vitatott meg, illetve vett jóváhagyólag tudomásul. (forrás: volkswagen.hu)

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team 

2018. 11. 16.

Heti Aktuális hírlevelünk!Sziasztok, Volkswagányok!
Köszönjük szépen, hogy megint velünk voltatok az elmúlt hétvégén. Ismét egy jól sikerült Lamour napon vagyunk túl. Továbbra is gondolunk rátok, és az ünnepek környékén ismét várunk benneteket majd szeretettel egy extra meglepetéseket tartogató napon! De erre később visszatérünk! Ebből az évből még van hátra jó néhány hét. Ezt érdemes autónkra fordítani, főleg annak, aki felújít! Még mindig érdemes használni a családi kedvencet, mert még mindig kellemes az időjárás. De lassan visszatér minden a maga kerékvágásába. Lehűlést ígérnek a következő hetekre, és már nappal is csak 5 fok lesz. A téli sportok kedvelőinek ez bizony nem rossz hír. Mert ha a sílécet még nem is, de a korcsolyát már lassan elő lehet készíteni!

Rólunk:
Ismét rendelkezésre állunk a hétvégén, 2018. 11. 17-én (szombaton) a szokásos nyitva tartás mellett, 9 órától várunk benneteket 13 óráig!


Itthoni találkozó:
A Magyarországi Bogarasok Klubja rendezésében: Kedves Tagjaink, Kedves VW Rajongók! Szeretettel meghívunk mindenkit az Őszi Börzére, 2018. 11. 24., Budapest, XI. Galvani út 1-3. A matricagyűjtő akció utolsó "állomása" - a 2019-es díjmentes tagságért! Az előzetes regisztráció indul november 1-jén! (Szeretném megjegyezni, hogy november 1. az most csütörtök! Érdemes megkezdeni a regisztrálást!) (Előzetes regisztráció árusoknak kötelező, látogatóknak csak akkor szükséges, ha forró teát és ebédet is kérnek.) A rendezvény előzetes regisztráció nélkül is látogatható. MBK TAGSÁGGAL DÍJMENTESEN. Családi kedvezményt viszont csak akkor lehet igénybe venni, ha arra előzetesen regisztrál! kedvezmenyesbiztositas.hu/tagsag-igazolas.php Tagsággal nem rendelkezők részére a belépés 500 Ft/fő!

Külföldi találkozó november végén:
2018. 11. 30-tól december 2-ig, DecDubs in the Middle Xmas Do néven rendeznek találkozót. A három napban lehet Bingózni (ez olyan mint a lottó, csak kicsit másképp játsszák), lesznek árusok, hamburgeres, gyümölcskosarak, börleszk, és néhány zenekar is fellép. Az esemény pontos címe: Evesham Football club, UK A rendezvény netes elérhetősége: dubsinthemiddle.co.uk/christmas/

Heti érdekességünk:
Versenyre tervezve
1971-ben a VW gyárban megérett a gondolat, hogy a sikeres, nagy példányszámú sorozatból, a bogárból, az amatőr versenyzők számára is megfizethető sportautót hozzanak létre. Az autóval főként rallyn lehetett indulni. A gyár az átalakításoknál ezeket a szempontokat vette figyelembe. Alapul 1302-es és 1303-as típusok szolgáltak, melyek motorjai dupla karburátort kaptak, ezüst színűre fújták őket L96D színkódú ezüst festékkel, valamint egy piros-fehér függőleges díszítést is raktak a karosszériára. Az első lökhárítóra hatalmas lámpákat szereltek a gyári fényszórók közé. A két Weber 46 IDA/2-nek is köszönhetően az autók 120 lóerővel karcolták az aszfaltot. Az akkori Rally 2-es kategória szabályai engedték meg, hogy ezekkel a típusokkal indulni tudjanak a versenyeken. Egy 1973-as adat szerint az autók átlagára tízezer és tizenháromezer márka között volt. A média és a gyári reklámok rendszeres szereplőivé váltak ezek a típusok, és egészen 1974 végéig voltak a gyári paletta részei. Az 1973-as olajválság, valamint az 1973-as VW Scirocco I és a 1974-es VW Golf I piacra jutása miatt a Beetle Rally programot 1973 végén leállították.
Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team 


 
2018. 11. 09.

Heti Aktuális hírlevelünk!

Sziasztok, Volkswagányok!

Figyelem, figyelem!
A hétvégén megint különleges napot tartunk! A 2018. 11. 10-én szombaton, 9 órától 16 óráig várunk szeretettel mindenkit a második (G)Lamour napra! Aki ezen a napon meglátogat minket, és vásárol, az 10% kedvezményt kap minden termék árából! Ez a kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik, tehát azokból további 10% árengedményt adunk! Megéri hozzánk eljönni, megéri hozzánk bejönni! Sok szeretettel várunk mindenkit ezen a jó hangulatúnak ígérkező napon!

Lassan érdemes a karácsonyra gondolni!
Egyre több áruházban kerülnek elő a karácsonyi díszek és már-már nagyon sok dekoráció, ajándék kapható szerte a bevásárlóhelyeken. Aki Volkswagenes témakörben keresgél meglepetést a szerettei számára, vagy akár saját magának, annak rengeteg 5lettel tudunk segíteni! Hisz felkészültünk mi is! Néhány igen szemrevaló darab vár gazdára, mint például bögre, falióra, ébresztőóra, pólók, piknikkosarak, díszek, grillszett, még karácsonyfaégő is van! Nagyon szép darabok, érdemes eljönni, kézben fogva megtekinteni! De ha a szükség úgy hozza, postázni is tudunk!

Itthoni találkozó:
A Magyarországi Bogarasok Klubja rendezésében: Kedves Tagjaink, Kedves VW Rajongók! Szeretettel meghívunk mindenkit az Őszi Börzére, 2018. 11. 24., Budapest, XI. Galvani út 1-3. A matricagyűjtő akció utolsó "állomása" - a 2019-es díjmentes tagságért! Az előzetes regisztráció indul november 1-jén! (Szeretném megjegyezni, hogy november 1. az most csütörtök! Érdemes megkezdeni a regisztrálást!) (Előzetes regisztráció árusoknak kötelező, látogatóknak csak akkor szükséges, ha forró teát és ebédet is kérnek.) A rendezvény előzetes regisztráció nélkül is látogatható. MBK TAGSÁGGAL DÍJMENTESEN. Családi kedvezményt viszont csak akkor lehet igénybe venni, ha arra előzetesen regisztrál! kedvezmenyesbiztositas.hu/tagsag-igazolas.php Tagsággal nem rendelkezők részére a belépés 500 Ft/fő!

Külföldi találkozó november végén:
2018. 11. 30-tól december 2-ig, DecDubs in the Middle Xmas Do néven rendeznek találkozót. A három napban lehet Bingózni (ez olyan mint a lottó, csak kicsit másképp játsszák), lesznek árusok, hamburgeres, gyümölcskosarak, börleszk, és néhány zenekar is fellép. Az esemény pontos címe: Evesham Football club, UK A rendezvény netes elérhetősége: dubsinthemiddle.co.uk/christmas/

Heti érdekességünk:
Amikor még bélyegre lehetett autót venni!
Ahogyan a bogár-történelem indult az autó megtervezésével és a gyártósorok elindításával, úgy az alap koncepcióból kiindulva jól megtervezett rendszer alapján lehetett autót venni. A finanszírozásról szóló kis történetünk az 1940-es és 41-es évekig nyúlik vissza. Az alap 5let - hogy legyen egy alacsony fogyasztású, legalább 100 km/h sebességre képes családi jármű - mellé társult az is, hogy az átlag ember számára is megfizethető lehessen egy családokat összekötő személyszállító eszköz, melyekkel kiválóan lehetett repeszteni az új birodalmi autópályákon. A történetet szerintem mindenki ismeri, de talán kevesen tudják, hogy akkor még nem lehetett csak úgy készpénzre autót vásárolni. Nem volt rendelési lehetőség sem. Ahhoz, hogy az akkori (sajnálatos körülményeknek köszönhetően) "gondosan kiválogatott" vevők hozzájuthassanak az autójukhoz, egy megtakarítási-finanszírozási rendszert fogadtak el. A német vezetés a kiválasztott személy számára egy úgy nevezett "KdF-WAGEN SPARKARTE" gyűjtőfüzetet adott át. Ebbe a füzetbe heti 5 birodalmi márkáért kellett bélyegeket vásárolni. Az első KdF megtakarítási kártyák sárga színűek, és a hozzá való bélyegek pirosak voltak. Később, 1941-ben kék KdF megtakarítási kártyák és zöld KdF megtakarítási bélyegek jöttek forgalomba. Amikor a könyv betelt, természetesen a megfelelő KDF irodában be lehetett váltani azt autóra. Nos, ez azért némileg elgondolkodtató. Emlékszem fiatal koromban csak bámultam a gyárból kigördülő autókat, melyek befóliázva várták a márkakereskedőknél az új tulajdonost. A lehetőségeimnél fogva akkor esélyem sem volt egy vadi új járgány megszerzésére. De az előtakarékosság önmagában nem rossz rendszer, ugyanakkor a mai viszonylatokban már nehezen lehetne kivitelezni. De talán egy új, másfajta világban, amiben a természet az első és nem a természeti kincsek kiaknázása, még akár gazdasági megfontoltságból előkerülhet ez a tervezet is. Mint ahogy létezik lakás előtakarékosság... később miért ne lehetne ezt gépjárművel is megcsinálni?
Az alábbi linken eredeti képeket lehet látni a bélyegekről és a gyűjtőről.
(Forrás: www.usmbooks.com/kdf_sparkarte)
K.Z.

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com