Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2021. 11. 26.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Advent első felkészülési hete közeleg. Miután minden karácsony előtt meglepetéssel szoktunk kedveskedni vásárlóinknak, így ebben az évben sem lesz ez másképp. Ezért a következő kis játékkal készülünk az ünnepi hetekre: minden kedves vásárlónk nevét (személyes is internetes vásárlás esetén is) egy sorsolási dobozba helyezzük el. Ezt a dobozt jövő héten felnyitjuk, és a benne lévő nevek közül egy szerencsés nyertes markát 10.000 Ft-os vásárlási utalvány üti! Jövő héten megérkeznek a pólók! Végre végre végre! Rengeteg pólót rendeltünk, illetve a megrendeltek pólók is teljesítésre kerülnek. Újdonságképpen még a pólókon túl, az egyik legnépszerűbb ajándék termékünk a játékautó. Ebből is rengeteg új darab érkezett. Ezeket nem csak az üzletben nézhetitek meg, hanem a webshopban is átválogathatjátok őket. A keresőbe "jatek-" szót írjátok be a sikeres, jobb szűrés érdekében.

Kézifékkar, kupa, kapaszkodó a hét ajánlatában!
Egy sokat használt bogárnál az első, amiből észrevehetjük, hogy az autó napi használatban van, az a kézifékkar és a sebességváltókar. Hogy miért? Nos a fém egy idő után a festést elveszítve felfényesedik. Ezért időről időre vagy lefestjük, vagy már most ki is cserélhetjük azt! Ugyanis üzletünkbe az egyszerű fekete festésűből, illetve ha valaki díszesebbre szeretné cserélni a kart, akkor króm típúsúból vásárolhat a régi helyére. De további termékek is a rendelkezésre állnak az üzletünkben a belső tér csinosítására. A héten további ajánlatként szeretném bemutatni a felni közepére kerülő kupakokat. Itt a megfelelő felnihez áruljuk a megfelelő kupakot. A műanyag volkswagenes kupakon túl, extra díszként 3 küllős kerékdísz is vásárolható ínyencek számára! Több féle felnicsavar is kapható, melyek a könnyűfémfelnik és a gyári acélfelnikhez használhatóak. Különböző méretben, a krómozott változatok egyaránt használhatóak buszhoz és bogárhoz is! Kapaszkodó nem csak díszként volt a bogárba felszerelve. Használata segít a hátsó üléssor elérésénél. De ellátták kabátakasztóval is! Fekete és fehér színben lehet hozzájutni üzletünkben ehhez a termékhez. A T25-ös buszhoz még mindig akciós a talpas gömbfej, de szeretnénk jelezni, hogy a felfogatásához szükséges csavarok külön is megvásárolhatóak! Már rég volt vendégünk az ismertetőnkben az 1302-es első stabilizátor felfogató bilincse. Sajnos ezeket a bilincseket már biztosan megette az idő, tehát rendkívül indokolt a szétszedésüknél a cseréjük! Ezt az alkatrészt is tartjuk, érdemes szerelés előtt meggondolni a beszerzésüket. Nem csak a természet öltözik át, amikor ősz vagy tél lesz! A boxer motor is felöltöztethető színes vagy épp díszes csillogó ruházatba! A héten két ilyen szett is helyet kapott az ajánlatunkban! Ne feledjétek ajándékban is profik vagyunk! Keressétek a karácsonyi meglepetésnek valót az adventi hetekben, és vegyetek részt vásárláskor játékunkban is!

Kevin nélkül nincs karácsony, nálunk sincs karácsony játékok nélkül!
Új kisautók érkeztek hozzánk, válogassatok kedvetek szerint!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-001/vw-bogar-53-lendkerekes-nyithato-ajtoval-feher-ezust-fekete-szinben-db.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-002/vw-t1-kisbusz-es-vw-bogar-lakokocsival-az-ar-1db-kisautora-vonatkozik
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-003/vw-bogar-1%3a32-lendkerekes-vilagitas-hang-effekt-nyithato-ajtok-kek-fekete-sarga-szinben-db.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-004/vw-t1-buszok-es-vw-bogar-lakokocsival-merete-7-8-cm--az-ar-1db-autora-vonatkozik
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-005/vw-bogar-nyithato-ajto-feher-rozsaszin-piros-szinben-db.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-007/vintage-kisauto-5db-os-szett
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-008/vw-t3-camper-fennyel-hanggal-3db-lovedekkel-28cm-tetejen-a-fegyver-muanyag-lovedeket-lo
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/JAT-009/klasszikus-autok-3-fele-valtozatban-vw-t1-busz-porsche-934-toyota-2000-gt-az-ar-1-db-kisautora-vonatkozik

Belgiumi hírek
A 4. hullám kellős közepén visszatértünk homeoffice-ba, maszkot fel és egyéb más korlátozások is életbe léptek.
Mindeközben a föld forog tovább és a BBT csak úgy önti magából az újdonságokat!

Isten hozott e heti híreinkkel!
Kezdjük is egy igazi vintage darabbal. A korai Bogarak és Buszok könyöklőire is igaz a változások csodás világa. Úgy döntöttünk, hogy ismét nekifutunk ennek a varázslatos témának és kibővítjük kínálatunkat ezzel az igen korai, Bogarakban 1955 és 1959 illetve Buszokban 1955 és 1958 között szerelt darabbal. Kiválló minőség, tökéletes méret és forma! Az eredetivel megegyező! Wolfsburg West.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0553-050/konyoklo-bogar-08-55-07-59-busz-de-luxe-03-55-07-58-wolfsburg-west

Természetesen ehhez a könyöklőhöz megtaláljátok a króm díszcsíkot is kínálatunkban a Wolfsburg West-től! Tökéletesen passzol a gyári, eredeti könyöklőhöz is!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0553-051/konyoklore-krom-diszcsik-bogar-08-55-07-59-%28alvazsz%3a-1-929-746---2-528-667%29-wolfsburg-west

Ezen a héten a T2-esek sem maradnak ki! Termékeink közt mától megtaláljátok a fékpedál távtartó gyűrűt a 0276-221 cikkszám alatt.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0276-221/fekpedal-tavtarto-gyuru-t2-08-67-07-79

Westfália szerelmeseinek is érkezett egy igazi kuriózum. Tudjuk, hogy nem pont olyan mint eredetileg, de a célnak tökélesen megfelel! Rozsdamentes acélból, gond nélkül engedi a vizet a bögrédbe hogy élvezni tudd akár a friss kávét. De ne felejtsd el előbb felforralni azt a vizet!😁 Tökéletesen illeszkedik minden T2-es (és T25/T3-as) mosdóval szerelt buszba!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/6430-000/vizcsap-kapcsoloval-westfalia-rozsdaments

A közkedvelt standard 12-1300-as Bogárhoz már elérhető ECO verziós kormányteleszkóp mellé úgy döntöttünk, hogy a 1302-03-asokhoz is elhozzuk Nektek az ECO verziót. Általánosságban elmondható, hogy igen pozitív visszajelzéseket kapunk ezekre a teleszkópokra. Az ár ECO de a minőség nem!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1313-001/kormany-teleszkop-1302-03-eco

Ismét egy kiváló csatorna!
Nem csak a buszfelújító MicBergsma csatornáját érdemes követni. Ha valaki igazán rajongó és az átlagon felül érdekli a régi Volkswagenek sorsa, akkor ismét ajánlanék egy csatornát a Youtube-on. A tengerentúlon működik Chris Wallon garázsa. Számos videóban mutatja be az autóval kapcsolatos teendőket és munkákat!
Csak javasolni tudom a csatorna megtekintését. youtube.com/channel/UCvnAxi1jREKbM9YpSXzYijQ

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 11. 19.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Tart a Black Friday a Bug Parts Kft.-nél! Hétvégén az ajándéktárgyakra 10% kedvezményt biztosítunk! Ezen a két napon az interneten keresztül megrendelt ajándéktárgyak árából is engedményt adunk! Hamarosan megérkeznek a pólók. Kilenc féléből lehet majd választani! Továbbá játékokat fogunk indítani az adventi szezonban. A hagyományoknak megfelelően feldíszítjük üzletünket és különféle finomságokkal várjuk majd az üzletbe betérő vásárlókat!

Kabátakasztó, embléma, kapcsoló a hét ajánlatában!
Néhány apró kiegészítő teszi igazán tökéletessé a végeredményt! Persze ez lehet egy embléma, de egy kabátakasztó felhelyezése is. Pedig régen milyen sikk volt autókról emblémát hazavinni... ennek az autók gazdái nem igazán örültek. :D Ez volt a 80-as és 90-es évek öröksége. Ma már egészen más miatt keresik az emblémákat az autók tulajdonosai. És ebben mi a kínálatunkkal partnerek szeretnénk lenni. Nem csak a T25-ös busz műanyag hűtőrácsába lehet jelet kapni. Az emblémákat, jelzéseket, matricákat keressétek a webshopban!
A belsőkiegészítők közül a héten a kabátakasztók mellett a kapaszkodók is helyet kaptak. Ez a műszerfalhoz tartozó kiegészítő beszállásnál is segítséget nyújt az autóba beülő utas számára. Az autóba is szeretünk pakolni, kiegészítő tárolóhelyből pedig sosem elég! A héten az alvázra helyezhető rekeszekből került három a bemutatónkba. Rendkívül praktikusak, mert ha nincs rájuk szükség, kivehetőek vagy áthelyezhetőek az autóban. Ugyanakkor méretükhöz képest nagy a befogadóképességük. Üdítő, szendvics egyaránt elfér bennük. Érdemes rajta elgondolkodni. Ne feledjétek, közelegnek az ünnepek, így érdemes ajándéktárgyakon gondolkozni és meglepetésként Volkswagen licenszes termékekkel megörvendeztetni szerettünket!

Belgiumi újdonságok!
Heti újdonságainkat az ablak kanálisban lévő U alakú filchez szükséges megvezető sínnel kezdjük. Ez a konzol tartja a 0351-es cikkszámú U alakú filcet.
(https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0351/ablak-kanalis-u-alaku-filc)
és biztosítja, hogy az ablak könnyedén fusson le és fel. Ezeket a konzolokat kizárólag a 68-72 között gyártott Bogarakban találjuk meg.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0371-150/megvezeto-ablak-kanalis-u-alaku-filchez-bal-bogar-08-67-07-72
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0371-155/megvezeto-ablak-kanalis-u-alaku-filchez-jobb-bogar-08-67-07-72

A standard osztott ablakos teherautók és buszok oldalpaneljei gyárilag szürkék voltak. Kínálatunkban már megtalálhatóak az első ajtókárpit panel szettek, láb előtti panelek, tető panelek és a hátsó csomagtérajtó panel szettjei. Kiegészítve ezeket, mától a dupla kabinos buszok és a 8 illetve 9 személyes buszok hátsó utastér panel szettjei is elérhetőek.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0552-130/hatso-oldalpanel-szett-5-db-os-szurke-t2--07-67
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0552-140/hatso-oldalpanel-szett-3-db-os-szurke-dupla-kabinos-t2--07-67

Büszkék vagyunk arra, hogy extra méretű főtengely hézagolókat is tudunk adni Type 1-es motorokhoz. 0.24, 0.30 és 0.36-ost mellett már megtalálható kínálatunkban a 0.32, 0.34 és a 0.38-as is!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1590-032/fotengely-hezagolo-alatet-0.32mm
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1590-034/fotengely-hezagolo-alatet-0.34mm
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1590-038/fotengely-hezagolo-alatet-0.38mm

A benzinbefecskendezővel ellátottT25/T3-as szerelmeseinek szeretnénk bejelenteni, hogy a befecskendező szettet meg tudják vásárolni nálunk! Az egyik legkeresettebb alkatrészek egyike, teljesen specifikus és kizárólag a "WBX" vizes boxer motorokhoz való!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1687-100/benzinbefecskendezo-keszlet-4-db-os-wbx-t25-t3-01-83-07-92

Eheti újdonságunk utolsó alkatrésze a szuper hosszú könyöklő illetve levegő csatorna a Deluxe T2-es buszok ajtaján. Eredetileg műanyagból készültek a 70-es években, ezek az anyagok nehezen bírnak ki 50 vagy több évet! Sokszor letöredeznek a szélei vagy az akár elvész az évek haladtával. Ajánljuk Nektek ezt a tökéletes, a gyárival megegyező
alkatrészt a Wolfsburg West-től!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0553-220/konyoklo-levego-csatorna-bal-t2-08-69-07-79
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0553-221/konyoklo-levego-csatorna-jobb-t2-08-69-07-79

Megjelent az új buszfelújító rész!
Megjelent egyik kedvenc buszfelújító sorozatunk folytatása. A 34. rész már megtekinthető Mic Bergsma youtuber
csatornáján. Mondanom sem kell, a BBT már bekerült a támogatók közé! Ebben a részben már az összeszereléshez
szükséges alkatrészek szelektálása történik, továbbá felújításra kerül a motorház hátsó ajtaja.
A videót az alábbi linken nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=vT3TrvJjFd0

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 11. 12.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Megjelent az AirMighty 44. száma! Ne feledjétek, az AirMighty több mindennel támogatta a Somogyi VW Nyár fesztivált. Így reméljük, partnerségünk a jövőt illetően is tovább folytatódik majd. A megjelent friss sajtóterméket pedig megvásárolhatjátok az üzletünkben. Az ára 5990 Ft példányonként. Hamarosan játszunk! Közeledik a Mikulás és a Karácsony. Az ünnepi időszakok alatt pedig még inkább érdemes lesz követni minket a facebookon és péntekenként az online bejelentkezésünkön. De előbb Black Friday akciós napokat tartunk majd. Erről bővebben a jövő héten számolunk be!

A króm díszítés nem merül ki egy díszlécben!
Mint ahogy a címben is jól megfogalmaztam, a króm díszítés nem csak egy egyszerű díszléc felhelyezésével végződik a bogárnál. És bizony a dísztárcsákon túl további más alkatrész is rendelkezésre áll az optikai tunningoláshoz. A sárhányókat is feldíszíthetjük, de az utastérben is számos olyan kiegészítő elhelyezhető, mely sokkal jobban feldobja a belső kinézetet. A motorról már nem is beszélnék, ugye az erőforrásnak króm öltöztető készlet is a rendelkezésre áll. Szóval mindig van hova fejlődni, mindig lehet min javítani. A nem hétköznapi alkatrészek is fellelhetők nálunk. Rengeteg apró dolog van, amire nem is gondolnánk, de beépítésre kerültek ezekbe a régi járgányokba. A mai nap a fényszóróhoz beszerezhető gumialkatrészekből mutatunk be három fontos darabot. A type 3-as autó tulajdonosai sem maradnak most már alkatrész nélkül! Néhány terméket az ő számukra is bemutatunk a héten, legyen szó a csomagtérgumiról, vagy épp a a hátsó utastérgumiról!

Belgiumi újdonságok!
Minden induláshoz kell az a bizonyos szikra! Termékeink között mindenféle színű és minőségű gyújtókábelek megtalálhatóak. De mi is a különbség az összes gyújtókábel között?

A felső kategóriás német Bosch 2045-100 cikkszámon található kábel szett réz kábelérrel és szilikon bevonattal készül.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2045-100/gyujtokabel-szett-bosch-szilikon-rez-fekete

Egy gazdaságosabb megoldás a mexikói Bosch, ami szintén réz kábelérrel készül de gyári külső bevonattal van ellátva.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2045-15/gyujtokabel-std.-bosch-fekete-1k-ohm

A BBT-ből érkező 2045-ös cikkszmű szett megegyezik a mexikói Bosch-al de barna színű bakelit csatlakozókkal van ellátva.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2045/gyujtokabel-szett-std.-fekete

A prémium kategóriás gyújtókábelt a 2045-250 cikkszám alatt találjátok. Német Beru, magasabb ár, verhetetlen minőség!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2045-250/gyujtokabel-szett-fekete-beru

Ezen kívül még számos színes és azokon belül is kétféle árkategóriában
találtok nálunk kábel szetteket:
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2040/gyujtokabel-vorosrez-sarga-szilikon
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2040-ECO/gyujtokabel-vorosrez-sarga
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2042/gyujtokabel-vorosrez-kek-szilikon
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2042-ECO/gyujtokabel-vorosrez-kek
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2043/gyujtokabel-vorosrez-piros-szilikon
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2043-ECO/gyujtokabel-vorosrez-piros

Az eredeti olajleeresztő csavarok gyakran megsérülnek a nem megfelelő csavarkulcs használata miatt.
Ennek oka elsősorban az olajleeresztő csavar viszonylag lapos feje. A 1850-es cikkszámú csavar nagyobb fejű és mágnessel van ellátva, hogy az olajban úszkáló apró fém forgácsokat összegyűjtse.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1850/olajleereszto-csavar-magneses

De a tökéletességre törekvő fanatikusoknak csakis a gyárival megegyező mágnes nélküli 21mm-es vékony fejű leeresztő csavarra esik a választás! Mostantól ezt is megtudjátok nálunk vásárolni!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1850-010/olajleerszto-csavar-magnes-nelkul-gyari-stilus

Hosszú ideig hiánycikk volt a közkedvelt EMPI fellépő szett. A héten érkezett egy kisebb adag hozzánk. Aki kapja, marja!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0206/fellepo-szett-fekete-gumiboritassal-es-16mm-es-diszleccel-empi-parban

Felni kínálatunk is folyamatos. Raktáron lévő szettjeinkből lehet csemegézni, hogy rendesen guruljon az a Volkswagány!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2597-100/sprintstar-felni-fenyes-fekete-polirozott-perem-szeleppel-8-kullos-5x15%22-4x130-4%22-back-spacing
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/9539-050/911-style-krom-felni-55x15-5-lyuku-%285x130%29-et-%2b45-flat-4
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2569/eredeti-felni-szurke-4-lyuku-5.5x15-et25-t1-kg-08-67-t3-08-65-t181-08-69-
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2564-1/eredeti-felni-szurke-5-lyuku-4.5x15-t1-kg--7-67t2--07-71t3--07-65t181--07-69--et%2b25
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2564/eredeti-felni-krom-5-lyuku-4.5x15--et25-t1-kg--7-67t2--07-71t3--07-65t181--07-69-
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2597-100/sprintstar-felni-fenyes-fekete-polirozott-perem-szeleppel-8-kullos-5x15%22-4x130-4%22-back-spacing
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2550-2/empi-8-kullos4-lyuku-felniezust-5.5x15-et29
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2540-0-24/mangels-modular%28kor-alaku-lyukakkal%29-felni-6x15-et-%2b24

Volkswagen gyári hírek
A sikeres ID. család tovább gyarapodik: az új ID.5 a Volkswagen első elektromos SUV coupé modellje
„Way to ZERO”: Az új ID.5 nem egyszerűen csak bővíti a sikeres ID. családot, a Volkswagen újdonsága tovább és egyúttal egy új piaci szegmensbe vezeti a márka új járműflottájának elektromosítását. Az elegáns, kifejező E-SUV coupé a 3.0 verziószámú ID. szoftverrel érkezik, amellyel más funkciók mellett javul a töltési teljesítmény és elérhetővé válik a hangvezérlés. A flotta által szolgáltatott adatok és a legújabb generációs segédrendszerek felhasználásával a Volkswagen az automatizált vezetés felé is megteszi a következő lépést.
A cikk bővebb változata a https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/3021-a-sikeres-id-csalad-tovabb-gyarapodik-az-uj-id5-a-volkswagen-elso-elektromos-suv-coupe-modellje linken olvasható!

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 11. 05.

Sziasztok, Volkswagányok!
Folyamatosan bővítjük weboldalunkat, de fél szemünk már a naptáron, és bizony látótávolságba került a Mikulás és a karácsony is! Nem kevés munkával újítjuk fel elaggott weboldalunk kínálatát. De két hét megfeszített munkája bizony már látszódhat a nagyközönség számára! Érdemes fellátogatni a www.bugparts.hu-ra, mert új akciós és gazdaságos termékekkel bővítjük az egyébként sem szűk kínálatot. Továbbá egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a minőségi kiszolgálásra! Akár e-mailben info@bugparts.hu, akár telefonon, készséggel rendelkezésre állunk, legyen szó érdeklődésről vagy vásárlásról!

Megfelelő öltözék a megfelelő autóhoz!
Az utóbbi időben megcsappant ruházati készleteinket megfelelő forráslehetőség biztosítása után végre feltöltöttük! Bátran ki merem jelenteni, hogy mind kinézetre, mind minőségre kiváló árukészletből válogathattok a facebook oldalunkon is közzétett darabok közül! Akár karácsonyi ajándékként is megfelelőek lehetnek ezek a darabok! A méretek S-től 2XL méretig megrendelhetőek, eltérő színekben is! A darabok 4900 Ft-ba kerülnek! Nagyobb méret igény szerint rendelhető!

Olajpumpa, fűtésalkatrészek, spirál a hét ajánlatában!
Az olajpumpa a motor lelke, ha az rosszul működik vagy bedöglik, akkor vége a motornak. Megfelelő kenés hiányában métereket sem érdemes megtenni. Az olaj cirkulálásának hiánya tartós károsodáshoz vezethet. Többféle lehetőség közül választhatunk a javításhoz. Gondolkozhatunk kicsit előre is. De a gyári állapotot is visszaállíthatjuk a szokványos szivattyúval. Léteznek magasnyomású darabok, melyek további kiegészítőkkel átépítve a motort (megnövelt hűtő, nagyobb olajtartó a motor alján), nagyobb mennyiségű olajat forgatnak, így jobban hűtik, kenik a motor alkatrészeit. Érdemes elgondolkodni és a megfelelő pillanatban jól választani! A héten a fűtés alkatrészeivel is foglalkoztunk. Bizony jön a hideg idő, éjszaka már fagyhat is. És aki még használja öreg autóját, annak jól jöhet a páramentesítő lehetőség, és az utastér megfelelő hőmérsékleten tartásához az üzembiztos fűtés. Számos, a javításhoz szükség alkatrészt biztosítunk. A bovdeneken keresztül a hőcserélőkig mindent, és a beszereléshez szükséges szerelékeket is megvásárolhatjátok üzletünkben! Érdemes betérni, érdemes megnézni a weboldalunkon a fűtésépítéshez, javításhoz szükséges alkatrészeket! Ne feledjétek, króm kiegészítők garmadája várja az autódíszítésre vágyókat!

Hírek belgiumi anyacégünktől
Klímacsúcs Glasgow-ban, miközben a Tesla versenytársa, a Xpeng bejelentette repülőautójának bemutatását 2024-re. Erre a hétre is jutott bőven újdonság, nem maradhatunk le! Köszöntünk e heti hírlevelünkkel, hogy még élvezetesebb legyen VW életünk! Hogy teljes legyen az SWT (saját, BBT gyártású alváz és karosszéria elemek) alváz programunk, a hét elején megérkezett hozzánk az '59-'67 közötti osztott ablakos buszhoz a torzió cső készlet. Hátul ezek a csövek tartják a torziós rudakat és a lengőkarokat. A korai és későbbi modellek közötti különbség a sebváltó felfogatásának a helye. 0890-633 Torzió cső készlet, 5 db-os, T2 08/59-07/67
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0890-633/torzio-cso-keszlet-5-db-os-t2-08-59-07-67

Későbbi Bogaraknál gyakran teljes egészében műanyag gázpedált használtak. Ez a gázpedál az összes 1965 utáni Bogárba használható, de mostanság a '74 utániakban található meg. Miután 1977-ben Németország beszüntette a Bogarak gyártását a Mexikóból Európába importált Bogarakba ezt a gázpedál típust szerelték. Az eredeti alkatrész gyártótól ajánljuk ezt a terméket.
0274-700 Gázpedál, műanyag, Mexikói Bogár
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0274-700/gazpedal-muanyag-mexikoi-bogar

Szeretnél NAGY zenét Volkszvagányodba? Vagy lakóautód van és hasznát vennéd a gyorsabb töltésnek? A normál 55 amperórás generátor és a 75 Amp-s mellett elhoztuk Nektek az új 90 Amp-s változatot is!
1964-090 12V generátor, 90Amp, extra nagy teljesítmény, belső szabályzós
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1964-090/12v-generator-90amp-extra-nagy-teljesitmeny-belso-szabalyzos-

Csavarkínálatunkat is igyekszünk bővíteni. Ezt az új hatlapfejű csavart nem kevesebb mint 43 különböző VW modellben használják! Leggyakoribb felhasználása a Typ3 vagy az MK1-es Golf sárvédő rögzítése. A hatlapfejű csavart egyszerűen egy 10mm-es villáskulccsal tudjuk meghúzni.
8768-6319 Hatlapfejű csavar 6.3 x 19
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/8768-6319/hatlapfeju-csavar-6.3-x-19

Volkswagen gyári hírek
Nagyteljesítményű és sokoldalú – Az új Golf R Variant
Az új Golf R Variant a legerősebb és legdinamikusabb Golf Variant, amellyel a Volkswagen eddig megjelent a piacon. A sportosság itt magasfokú mindennapos használhatósággal, a csúcsszínvonalú menetteljesítmény pedig bőséges térkínálat jellemezte sokoldalúsággal találkozik. A 235 kW (320 LE) teljesítményű Golf R Variant így hű maradt elődei hagyományaihoz: variálható sokoldalú tehetség, kényelmes szabadidő- és családi kombi, valamint mély benyomást keltő menetdinamika jellemezte sportos útitárs – a hátsó kerekek R-Performance kerekenkénti forgatónyomaték-szabályzásával (Torque Vectoring) kiegészített 4MOTION összkerékhajtásnak is köszönhetően.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 10. 29.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
A héten sokat haladtunk a weboldalunk javítgatásával, fejlesztésével. Tartalmilag igyekszünk egyre szebb képekkel feltölteni, és a termékcsoportok kialakításával is jól haladunk. Az economy termékeket a piacon fellelhető hasonló termékekhez képest versenyképesebb árakon fogjuk árulni. A prémium kategóriában pedig minőségileg szintet lépünk az egyszerű utángyártott alkatrészekhez képest! Az új weboldalunk is készül, de azzal még rengeteg a teendő, ám a régi felület a változtatásunk után sem fog csalódást okozni. A közelgő ünnepek miatt a botban található öltözetek kínálatát felújítjuk. A facebook oldalunkon közzétett pólók lesznek megrendelhetők.

Dísztárcsa, szerszámok, filc a hét ajánlatában!
Már régóta probléma, hogy a Volkswagen-jeles dísztárcsák szinte beszerezhetetlenné váltak. A Volkswagen megtiltotta márkajelzésének használatát az utángyártott alkatrészeken, és ennek ellenőrzését is megszigorították. Ezért jel nélküli dísztárcsák készülnek a piacra. De most kijött egy széria, ami jó minőségű és a Volkswagen jele helyett Wolfsburg címere került rá. Ezekből a tárcsákból vásárolhattok egyaránt buszra és bogárra is. A régi VW-khez bizony elkél néhány speciális szerszám is. A koronás anya meghúzásához most minőségi kulcsok érkeztek (két féle méretben), és a ritka 8,2-es fúrófejet is megvásárolhatjátok az ajtózsanér javítófuratának elkészítéséhez. A buszhoz most a benzintartály alá ajánlunk filclapokat, melyek a fém felületek csiszolódását akadályozzák meg.
Ajánljuk figyelmetekbe a króm kiegészítőinket az autókhoz. Hónapforduló van, ez azt jelenti, hogy más alkatrészek lesznek akciósak!

Hírek belgiumi anyacégünktől
Mi nem állunk meg, minden héten hozunk Nektek új alkatrészeket! Ezen a héten sincs ez másképp, sok szeretettel köszöntünk heti hírlevelünkkel! 

Az osztott ablakos buszban a válaszfalon található az ülés háttámlájának a rögzítő fülei. Ezzel is bővült kínálatunk! Előfordult már a történelem során, hogy az eredeti dupla ülést lecserélték valami förtelmes modern kori autóülésre. Ezzel együtt ezek a gyári tartóbakok nagy valószínűséggel le lettek vágva. Az új konzol segítségével mindent az eredeti állapotába tudsz visszahozni! Tökéletesen illeszkednek a válaszfalhoz ( https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0890-795/valaszfal-t2-08-55-07-62-bbt-swt ).
0890-146 Ülés háttámla felső rögzítő konzol (válaszfalon), párban, T2 03/55-07/62
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0890-146/ules-hattamla-felso-rogzito-konzol-%28valaszfalon%29-parban-t2-03-55-07-62-

Ez a kis kar a kuplung kábel és a kuplungpedál tengely között található. Nagyon sokszor elkopik, elfárad. A '71 előtti buszokhoz már régebb óta kapható (0277-500, https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0277-500/kuplungpedal-tengely-kar-t2-55-07-71). Ma már a '71 utáni Transporter-ekhez is megvásárolható nálunk!
0277-505 Kuplungpedál tengelykar, T2 08/71-07/79
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0277-505/kuplungpedal-tengelykar-t2-08-71-07-79

Új színt hoztunk a T2-es buszok oldalajtó belső kilincs világába! A fekete, króm és ezüstbézs mellet már elefántcsontszínben is elérhető.
0524-551 Oldalajtó belső kilincs, elefántcsontszínű, T2 08/60-07/67, T2 Brasil -97
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0524-551/oldalajto-belso-kilincs-elefantcsontszinu-t2-08-60-07-67-t2-brasil--97-

Ezek a toronyszilent kupakok, ha nem hiányoznak, akkor nagy valószínűséggel el vannak törve! Erre is van megoldásunk! A '73 utáni 1303-as Bogárhoz már ezt is megtudjátok vásárolni. A makulátlan végeredmény a részletekben rejlik!
1388-200 Toronyszilent kupak 1303 08/73-
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1388-200/toronyszilent-kupak-1303-08-73-

A BBT büszke értékesítője a VW sunroofs-nak.
A VW sunroofs elindította az '56-'63 Bogarakhoz a faltdach tető készlet gyártását. Így a világ összes BBT kereskedőjénél megvásárolható!
Ezzel teljes lett a faltdach tető palettánk. A VW sunroofs eredeti, gyári minőségben, magas színvonalon készíti és gyártja le termékeit.
0385-906 Komplett faltdach tető, Bogár 56-63 (megvezető sínek nélkül)
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0385-906/komplett-faltdach-teto-bogar-56-63-%28megvezeto-sinek-nelkul%29

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: