Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2021. 10. 15.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, aki 2021. október 9-én itt volt, és a jelenlétével hozzátett A MI CSALÁDI NAPUNKHOZ. A héten elkezdtük szétválasztani a termékpalettánkat, prémium és economy minőségre, azért, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához való termékeket. Figyelembe vettük a piaci árakat és a kínálatot is. De természetesen elsősorban maradunk a minőségnél és ez az első szempont a jövőben is. Tehát ha bárki bármilyen minőségi problémát észlel, kérjük azonnal forduljon hozzánk, és a lehető leggyorsabban kinyomozzuk ennek a hátterét és kártalanítunk mindenkit!

Váltótartóbak, foglalat, óraalkatrész a hét ajánlatában!
Aki szereti az autója eredeti kilométeróráját, az örülhet, mert egyre több alkatrész van az órához is! A benzinszint kijelzője is cserélhető, a stabilizátor is kapható, továbbá szintén megvásárolható a megvilágítás foglalata, a hozzá tartozó izzóval. De még nincs vége! Mert a belső szerkezethez is érkeztek fogaskerekek, melyek a kilométer számlálót forgatják. Van még egy alkatrész, amire érdemes odafigyelni, mert megöregszik, még pedig a váltótartóbak. Érezni lehet, ha rossz. De ha valami miatt felújítás van, és a motort kicseréljük, akkor érdemes ezekre a bakokra is időt szánni és kicserélni! Az érzés más lesz  közlekedésnél! Csak ajánlani tudom! Továbbra is egyre népszerűbb termékcsoportunk a T25/T3-as gépjármű-alkatrészek nagytöbbsége! Már ezek a szögletes formájú buszok is lassan a veterán korba lépnek. Sokan foglalkoznak a típussal, mely több előnnyel is rendelkezik. Főként, hogy modernebb a kivitel, mint egy T1-es busz technikai színvonala.
Érdemes tehát a T3-es busz tulajdonosainak is érdeklődni üzletünkben! A héten ezekhez a járművekhez az első ajtónál lévő belépő karosszéria elemét kínáljuk, illetve elektromos ablakemelő szerkezetét, valamint az első ajtóhoz tartozó ablaküveget is!

Hírek a belgiumi BBT-től
Vajon az 1920-as évek fognak megismétlődni? Vagy pénzügyi világunk a harmincas évek másik nagy válsága felé tart?
Ez az a kérdés, amit minden közgazdász és bankár feltesz magának ... A pandémiával és az infláció miatt, ami azért emelkedik, mert a pénz túl olcsó. Csak a jövő fogja elhozni a választ…. Amit ma tudunk Nektek biztosra mondani, az az hogy, történjék bármi is, mi itt leszünk, hogy segítsünk boldogságot vinni a Volkswagenes életünkbe! Üdvözlünk heti hírlevelünkkel!

Újdonságok:
Összeállítottunk Nektek egy komplett ajtóablak készletet az osztott ablakos buszhoz. A szett tartalmazza a keretet, E-jeles üvegeket, minden hozzá szükséges tömítést és beszerelő anyagot.
0156-745 Ajtóablak keret, teljes készlet, E-jeles üveggel, bal, T2 -07/67
0156-755 Ajtóablak keret, teljes készlet, E-jeles üveggel, jobb, T2 -07/67

A saját gyártású SWT javítólemezek kínálata két féle B oszloppal bővült. Így már 10 különböző B-oszlop érhető el az osztott ablakos buszokhoz és 4 különböző a platósokhoz.
A két újdonság:
0890-905 B-oszlop, komplett, bal, T2 12/60-07/63 (oldalajtós)
0890-907 B-oszlop, komplett, jobb, T2 12/60-07/63 (oldalajtós)

Sikerült beszereznünk új, VW engedéllyel rendelkező, VW logós nyers kulcsokat.
0654-06 Kulcs, nyers, SV, S75, Bogár 08/ 60-07/66
0654-09 Kulcs, nyers, K, S66, Bogár/KG 08/67-07/70

Bár mindkét 0521 és a 0521-100 kézifékkar használható az összes évjáratú Bogárhoz, Karmann Ghia-hoz illetve a Typ3-asokhoz, mégis úgy gondoltuk, hogy a gyári megkülönböztetéssel megegyezően szétválasztjuk mi is azokat. Ezeket a kézifékkarokat ajánljuk a Buggy-kra is!

Az új 0521-010 megegyezik a korai évjáratú karral annyi különbséggel, hogy ehhez van a kézifékkötél leszorító konzol, amely külön is megtalálható a 0929-250 cikkszámon. Ez a kicsi, de annál nagyobb szerepet betöltő konzol, segít a bal és jobb kézifékkötél feszesség helyes beállításában. A Volkswagen 1965-ben vezette be ezt az újítást, és a gyártás végéig meg is hagyta.
A 0521-010 pillanatnyilag csak krómban érhető el, de dolgozunk a fekete
változaton is amely előreláthatólag 2021 év végére meg is érkezik.
0521-010 Kézifékkar készlet, króm, Bogár/KG 01/65-, Typ181/Typ3 02/65-
(leszorító konzollal)

Hírek a Volkswagen háza tájáról
A Volkswagen mintegy 70 000 új ügyfélre tett szert az ID.3 hatalmas népszerűségének köszönhetően a megjelenést követő első évben A teljesen elektromos Volkswagen ID.3 erős eladási adatokat produkált a piacra lépését követő első évben Európában: „Ez a jármű kétségkívül egy sikersztori. Népszerű az ügyfelek körében és a semmiből első helyre ugrott az előjegyzéseket tekintve számos országban” – árulta el Klaus Zellmer, a Volkswagen gépjármű-értékesítésért, markeringért és értékesítés utáni szolgáltatásokért felelős igazgatótanácsi tagja. Szeptember végéig körülbelül 144 000 rendelés érkezett erre a járműre. A vállalat megbízásából készült tanulmányból kiderül, hogy a vásárlók fele korábban nem is vezetett Volkswagent, hanem új ügyfelek a márkánál. „Az ID.3 átlagon felüli mértékben hozott új ügyfélcsoportokat a Volkswagen számára. A csaknem 70 000 új ügyfél egyértelmű bizonyíték arra, hogy jó úton járunk ezzel a járművel és az elektromobilitási stratégiával” – tette hozzá Zellmer.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 10. 08.

Sziasztok, Volkswagányok!
Először is hadd kezdjem azokkal a hírekkel, amik a házunk tájáról valók. Remélem, már sokan tudjátok, hogy holnap, azaz 2021. október 9-én szombaton megtartjuk a BugParts nyílt-napot, kedvezményes szombatot, családi napot és az Őszi Börzét egyben. Tehát a boltban és a környékén egyaránt tudtok majd vásárolni, sőt kedvezményt kaptok még az akciós termékek árából is jár a 10% kedvezmény. Ilyet egy évben maximum kétszer szoktunk adni, de lehet, hogy még Karácsony környékén lesz egy ilyen napunk (talán pont a két ünnep között). De most térjünk vissza eheti eseményünkhöz. Tehát a börzés magánszemélyek már fél nyolctól érkezhetnek bepakolni, a nagyközönséget pedig 09:00-tól várjuk ide az üzletbe és az udvarra. A gyerekeknek ugrálóvár, játékos foglalkozások és gofri színesíti a napjukat. A felnőtteket pedig sok alkatrész, egy tál finom bugpartsos babgulyás - amit már sokan kóstoltatok - és a remek családias hangulat várja. Lesz még sör és sörkorcsolya is, csak a sportot kedvelőknek:-) Itt mindenki megtalálja a számítását, és tudjátok a szlogent, "együtt lenni egy életre szóló élmény", várunk mindenkit Hatalmas Szeretettel ide az üzletünkbe.
Aki esetleg nem tud megjelenni, ne csüggedjen, mert az e-mailen történő rendelésekre is igaz az akciónk!
Webrendelések esetén október 8-án péntek 17 órától egészen október 10-e vasárnap 24 óráig érvényes a 10% kedvezmény! Tehát most érdemes igazán a webshopban is garázdálkodni!

Sárfogó, gumiszőnyeg, karburátor a hét ajánlatában!
Kiváló minőségű sárfogót vásárolhat az öreg Volkswagenek számára! Régen kötelező volt, aztán valamikor a 90-es évek elején már nem foglalkoztak ezzel a rendkívül hasznos kiegészítővel. A márkás, EMPI logóval ellátott sárfogót most megvásárolhatjátok üzletünkben! De ha már a sárról van szó, bizony jól jöhet a kiváló minőségű Volkswagen márkájú gumiszőnyeg-szett. Prémium minőség! Erre a termékre érdemes lecsapni. Sokan kerestétek a hengeres formájú karburátort a régebbi típusú 1200-es bogarakoz! Most már ezt az igényt is kiszolgálhatjuk az ajánlatunkban szereplő típussal! Szinte teljesen megegyezik a gyárban, az autóba szerelt típussal. Ne feledjétek, lassan gondolkozhatunk a karácsonyi ajándékon is! Érdemes szétnézni az ajándékosztályunkon is!

Heti újdonságaink:
Bob heti gondolatai Belgiumból
Az Egyesült Királyságban egyre több az általános áruk hiánya, a gázhiány, sőt az élelmiszerboltokban is üres polcokkal
találkozhatunk… A Brexit elvitte az olcsó kelet-európai munkaerőt és lásd most ennek ki issza a levét! Az USA-ban nem kevesebb, mint 70 hajó sorakozott a Los Angeles-i kikötő előtt, várva sorukra. Alig van már kamionsofőr, aki már be akarna hajtani oda rakományt felvenni. Senki nem tudja, hogy mikor mennek felvenni egy konténert, sokszor napokba telik. A pandémia óta az áruszállítás és ellátás komoly kihívás! Viszont a BBT-nél nincs probléma az ellátással, raktáruk elég jól fel van töltve, és szinte minden nap jön újabb és újabb rakomány. Hatalmas mennyiségeket vásároltak minden beszállítótól, és úgy tűnik, hogy ez most jól kifizetődik. A polcaink roskadoznak az áruktól, és az ellátás folyamatos.
Minden héten érkeznek új termékek ahogy ezen a héten is! Péntek van, üdvözölünk hírlevelünkkel!

Tedd magad láthatóbbá!
Elkezdődött az ősz, kevesebb a napfény, többet vezetünk sötétben, esőben, felhős és borult időben, rosszabbak a látási viszonyok. Vigyázz magadra és Volkswagenedre ezekben a sötét időkben, legyél látható! A karosindexekhez készült LED-es izzók ebben sokat segítenek! Egyszerűen cseréld le a hagyományos izzókat ezekre a zseniális darabokra.
Az erőteljesebb fény mellett még villogni is fog! Technológiai fejlődés a saját biztonságunk érdekében.

Rendelj magadnak most!
0661-085 Izzó, LED, karosindexhez, 6V, pár, villogó
0661-285 Izzó, LED, karosindexhez, 12V, pár, villogó
Az utóbbi időben nagyon sokan kerestetek lengőkarokat, rengetek a sérült darab, ezért úgy döntöttünk, hogy mostantól a leggyakoribb lengőkarokat megtaláljátok polcainkon, beraktároztunk jó pár darabot. Legyen szó ovál ablakos Bogárról, későbbi olajos féltengelyes Bogárról vagy akár korai T2-es buszról, nálunk megtaláljátok a megfelelőt! Vadonatújak, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező gyártótól!
1437-105 Hátsó lengökar, bal/jobb, Bogár 10/52-07/59
1437-125 Hátsó lengökar, olajos féltengelyhez (A Penge) bal/jobb, Bogár 1.2-1.6 08/59-
1437-210 Hátsó lengökar, bal/jobb, T2 03/55-07/67

Miután a gázbowden elhagyja az alvázat, azt rugalmas csőben vezetik a motorhoz. Ezt a csövet hívják gázbowdenháznak.
A már kapható kétféle Bogárhoz való gázbowdenház (0910-500 és 0910-510) mellet mostantól a szeretett Typ3-asodhoz is megtalálod nálunk! A Typ3-as gázbowdenháznak teljesen más a vége, hogy tökéletesen illeszkedjen a motor külső burkolati lemezéhez. Kiváló minőségű, európai gyártás.
0910-530 Gázbowdenház, motor és váltó között, Typ3

A már a régebb óta kapható 0438-275 Motorháztetö tartó rugóhoz csavar, Bogár 55-07/61, Oldalsó szerszámrakodótér tartó csavar T2 szimpla kabinoshoz, mellet már a '63 előtti Buszhoz is megtalálható ez a csavar kínálatunkban.
Ez a csavar többek között használható a '53 előtti Bogár csomagtértető-tartóhoz illetve a hátsó ülés háttámla rögzítéséhez a 56-65 közötti Bogaraknál.
0438-276 Motorháztetö-tartó csavar T2 03/55-12/63, Csomagtértetö-tartó csavar Bogár -53, Hátsó ülés háttámla rögzítö csavar Bogár 08/56-07/65

Heti érdekesség
T2-es busz 8 perc alatt?
És bizony ilyen is van! Az alábbi videóban megtekinthetjük nyolc percben, ahogy egy szobrász fából elkészít egy T2-es buszt! Rendkívül részletesen megjeleníti a busz formáját. Még az abroncsok mintázatát is elkészíti fából!
A végeredmény nagyon szép! Érdemes megnézni! https://www.youtube.com/watch?v=Lyq-2qSQTY4

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 10. 01.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Ne feledjétek, OKTÓBER 9. Nyílt nap a Bug Parts Kft.-nél a Gyömrői úton! Nagy erőkkel készülünk a szombati napra, mely már a jövő hétvégén lesz! Aki esetleg nem tud megjelenni, ne csüggedjen, mert az e-mailen történő rendelésekre is igaz az akciónk! Webrendelések esetén október 8-án 17 órától egészen október 10-e 24 óráig érvényes a 10% kedvezmény! Tehát most érdemes igazán a webshopban is garázdálkodni! Aki viszont eljön, az egyben egy családi napra is érkezik. Vendégeink lesztek egy tál ételre (gulyás), hideg esetén forró teát készítünk, továbbá palacsinta és gofri is készül. A gyerekek sem fognak unatkozni. Közben a fiúk is elcserélhetik az alkatrészeket az udvarban egy kis házi börze keretein belül! Érdemes lesz eljönni!

Irányjelző, olajbetöltő, kárpitleszorító a hét ajánlatában!
Korábban már bemutattuk a szélesebb indexbúra házát, de az idősebb bogarak egy korosztályának a sárhányó tetején keskenyebb indexlámpája volt. A héten ebből a keskenyebb típusból mutatjuk be a hozzávaló alkotó részeket, mint házat, búrát, és az alulra való gumit. A szokásos gyári olajbeöntőt mindenki ismeri. De létezik kicsit sportosabb, más kialakítású csonk is! A tervezésnél a döntöttségére is ügyeltek, ezért kényelmesebb a használata is! A héten ezt a terméket is megnézhetitek a kínálatunkban. Érdekességképpen a buszosok figyelmébe ajánljuk a tetőkárpit rögzítéséhez szükséges különleges kialakítású lemezléceket! Ezek fogják oda a kárpitot a tetőhöz. Felújításkor érdemes ezekre odafigyelni! A héten bögrevásárt tartunk! A lemeztől a kerámiáig a bogarastól a buszoson át a GTI-s bögrékig többféle termékből válogathattok! Ne feledjétek akciós kínálatunkat sem! Hétről hétről olcsósítunk le alkatrészeket az ínyencek, felújítók számára!

Hírek a BBT központjából
Bob néhány gondolata:
A múlt héten a kínai Evergrande Capital Group a forráspont közelében tartotta a pénzügyi világot. Az ausztrál döntés, hogy a tengeralattjáró flottájának francia beszállítóját lecseréli amerikaira, feszültséget okozott a különböző erőblokkok között. Hála Istennek, újra péntek van, és az egyetlen biztos dolog mint minden héten, hogy ismét itt vagyunk! Íme e heti BBT híreink, hogy kényelmesebbé tegyük Volkswagen életünket.

Heti újdonságaink:
A Vintage Speed az egyik olyan vállalat, amelyet igen keményen befolyásol a nehéz nyersanyag-ellátás és az ázsiából történő őrületes szállítási határidők és költségek.Ennek ellenére, mint a fő európai forgalmazójuk, a Vintage Speed ​​Sebring kipufogócsaládot elhoztuk Nektek. A Sebring stílus az ikonikus Porsche 550 Spider különleges kipufogórendszerének újraélesztése. A különböző kipufogócsövek közötti tökéletes hossz lehetővé teszi, hogy a motor a lehető legkiegyensúlyozottabban működjön… Három modell közül választhatunk, kezdve a legkorábbi motoroktól a nagy átmérőjű késői modellekig a nagyobb motortérfogat érdekében. Ez egy fergetegesen vagány kipufogó a következő projektedhez a Vintage Speed-től.

Kibővítettük a sárfogó takarópanel palettánkat is. A lemeznek köszönhetően a busz alatti pedálokat és egyéb vezérlőegységeket tudjuk megvédeni a víztől, portól és minden más szennyeződéstől. Mostantól a korai T2-es buszokhoz is elérhető ez a panel.

Nagyon sok T1-es Deluxe osztott ablakos busz gurult ki eredetileg a VW gyárból első stabilizátor rúddal szerelve.
A stabilizátor rúd a kanyarokban egyensúlyban tartja a buszt, stabil lesz, semmi kétség! Stabilizátor rúdjaink az összes korai T1-es buszra és Brazil buszra felszerelhető.

A buszoknál maradva. Sikerült beszerezni egy nagyobb mennyiségű készletet a 08/67-07/79 között gyártott T2-es központi kormánykarokból. Sokszor megkopott vagy megsérült már az évtizedek alatt. Itt van a tökéletes megoldás ezzel a vadonatúj központi kormánykarral.

Az anyacsavar ami a generátor illetve a dinamó ékszíjtárcsáját a helyén tartja igazán különleges. A szabványos „mindenhol kapható” kinézetű anyacsavar valójában speciális menetű, amely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a feszültség alatt lévő tárcsát és az ékszíjat a helyén tartsa. A készletünkön található alátétekkel és gyűrűkkel együtt mindent megtalálsz, amellyel az ékszíjtárcsát pontosan úgy tudod felszerelni, ahogy azt anno a VW gyárban tették.

A speciális hegyes végű csavar amely a karosszériát rögzíti össze az alvázzal (8060-2) már régóta kapható nálunk. Mostantól elérhető a szintén speciális M10 X 50-es hegyes végű csavar ami rögzíti a fűtéscsatorna végét a napoleon nyakhoz az alvázfejen. A BBT mostanában egyre többet invesztál a megfelelő hardverekbe, és ez így is marad a jövőben is. Így hamarosan még több csavar, anyacsavar és alátét lesz elérhető!

Hírek a nagyvilágból
Nagyteljesítményű és sokoldalú – Az új Golf R Variant
Az új Golf R Variant a legerősebb és legdinamikusabb Golf Variant, amellyel a Volkswagen eddig megjelent a piacon.
A sportosság itt magasfokú mindennapos használhatósággal, a csúcsszínvonalú menetteljesítmény pedig bőséges térkínálat jellemezte sokoldalúsággal találkozik. A 235 kW (320 LE) teljesítményű Golf R Variant így hű maradt elődei hagyományaihoz: variálható sokoldalú tehetség, kényelmes szabadidő- és családi kombi, valamint mély benyomást keltő menetdinamika jellemezte sportos útitárs – a hátsó kerekek R-Performance kerekenkénti forgatónyomaték-szabályzásával (Torque Vectoring) kiegészített 4MOTION összkerékhajtásnak is köszönhetően.
A részletes tájékoztató a következő linken olvasható: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2995-nagyteljesitmenyu-es-sokoldalu-az-uj-golf-r-variant

Heti érdekesség
A Volkswagen kibővítette szolgáltatását az autók eredetével foglalkozó múzeumi részlegén. A szokásos hitelesített okmány mellett (melybe az autó alvázszáma alapján némi információt kaphattunk az autó színéről és kárpitozottságáról, valamint az extrákról), most további szolgáltatásként egy második adatlapon további információ kérhető le az autóba beszerelt főbb alkatrészekről. Cserébe viszont az árak megemelkedtek. Az alap dokumentum majd' 100 Euró lett, a második dokumentum, mely a részletesebb gyári adatokat tartalmazza, majd' 60 Euró. Bár ha egyszerre rendeljük meg mindkét okmányt, akkor egyben 120 Eurót kérnek az okmányokért. Sajnos a várakozási idő viszont 6 hét. Ezt a múzeum a nagy adatmennyiség vizsgálatával indokolja.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 09. 24.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Az ősz is tud szép lenni! Bizony színesbe öltözik a táj, és érdemes még bepattani az autóba, hogy ezekről a természetben előforduló csodákról le ne maradjunk! De ha már őszről van szó, akkor érdemes szabadidőt szánni október 9-re, szombatra, amikor is Nyílt- és egyben családi napot is tartunk főhadiszállásunkon. Az alkalomra több meglepetéssel is készülünk! Csak október 9-én 10% kedvezménnyel vásárolhattok az üzletben, és ez egyben az akciós termékekre is vonatkozik! Aki betér hozzánk, azt megvendégeljük egy tál gulyással, vagy esetleg palacsintával, gofrival. Hideg idő esetén forró teát is készítünk! A gyerekeknek programot szervezünk, a felnőttek alkatrészeket cserélhetnek az udvaron, ahol egy kisebb fajta börzére kerül sor. Érdemes lesz eljönni, érdemes lesz betérni!

Egyre több T25/T3-as alkatrész érkezik!
A legtöbb alkatrészünk a régebbi típusú bogárhoz, vagy T1,2 buszhoz való! De a felméréseink alapján egyre több T3-as busz van az országban. Így a típus üzemeltetéséhez szükséges alkatrészek forgalma is nő! Úgy gondoltuk, hogy ebbe érdemes energiát tenni, és folyamatosan felkutatjuk azokat a helyeket, ahol a kései buszokhoz való alkatrészeket árulnak. Van úgy, hogy több féle alkatrészt árulnak egy beszerzési ponton, de vannak olyan gyártók, melyek csak néhány termékkel vannak piacon! De őket külön meg kell keresni és külön kapcsolatot kell ápolni az ott gyártott alkatrészek beszerzéséhez! Itt az idő, hogy a kockabuszt is bevezessük a halhatatlan járművek közé! Felépítve rá egy hasonló közösséget, mely már a bogárra vagy korai buszokra felépült. Heti ajánlatunkba rendszeresítjük a T25/T3-as buszok alkatrészeinek bemutatását is! Érdemes lesz nyomon követni! A héten több különleges alkatrészt is bemutatunk! Legyen szó az uretán, színes harangokról, vagy a szintén színes ütközőgumiról! Tuningolóknak számos előnyös ajánlatunk van, hogy optikailag fel tudjuk dobni az autó kinézetét! Érdemes érdeklődni az üzletünkben a további lehetőségekről, vagy akár a króm kiegészítőkről! Az EMPI cégi sportos alkatrészeivel igazán irigylésre méltó autót hozhattok össze a garázsban! Ne feledjétek, ha ajándék, vagy használati tárgy, akkor a legjobb helyen nálunk jártok! Hiszen a legtöbb tárgy, melyből meglepetésnek válogathattok, Volkswagen márkájú! Eredeti gyári terméket pedig nagyon nehéz fellelni! Érdemes eljönni és megnézni a választékot az üzletünkben!

Hírek a nagyvilágból
Új akkumulátor-laboratóriumok – Újabb lépést tesz saját akkumulátorcelláinak fejlesztése és gyártása felé a Volkswagen Európa egyik legkorszerűbb akkumulátorcella-kutatási és -fejlesztési laboratóriumát nyitotta meg szeptember 13-án Salzgitterben a Volkswagen Group Components. A vállalat ezzel tovább bővíti  akkumulátortechnológiai szakértelmét és újabb lépést tesz az elektromos mobilitás céljait szolgáló, saját akkumulátorcelláinak fejlesztése és gyártása felé. A Volkswagen egységesített akkumulátorcellája a tervek szerint 2025-től Salzgitterben kerülhet le a gyártósorról. A jövőben összesen négy laboratóriumban mintegy 250 szakértő folytat kutatásokat az akkumulátorcellák fejlesztésének, elemzésének és tesztelésének szakterületein.
A Volkswagen mintegy 70 millió eurót invesztál a szükséges eszközökbe és berendezésekbe. A cikk bővebb változata az alábbi linken olvasható: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2984-uj-akkumulator-laboratoriumok-ujabb-lepest-tesz-sajat-akkumulatorcellainak-fejlesztese-es-gyart

Filmajánló
Megjelent Mic Bergsma buszfelújító sorozatának 33. része. A festés előtti munkálatokat láthatjuk!
A linken megnézhetjük a teljes filmrészt: https://www.youtube.com/watch?v=q_3_ejSzHW0

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 09. 17.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Október 9-én nyílt napot tartunk üzletünkben, illetve a telephelyünkön! Reprodukáljuk a korábban nálunk megrendezett Őszi Börzét! Első sorban azokat várjuk, akiknek alkatrészeik maradtak meg, csereberélni, eladni lehet őket a bejárathoz közeli udvarrészen. A rendezvényünket támogatni fogja jelenlétével Szepes Gábor, az MBK elnöke is. Érdemes eljönni, érdemes benézni! További részletes információt hétről-hétre közlünk majd az eseményről.
Még utószóként annyit, hogy gondolunk a hasatokra, és a gyerekekre is! Nem felejtettük el, azt ígértük, hogy még a nyári rendezvényünkön a bejárat mellett elhelyezett fotófallal együtt fotózkodók között ajándékot fogunk kisorsolni! Itt az egyik feltétel az volt, hogy a készült fotót közzé kellett tenni a facebook oldalon. A sorsolásunk nyertese: Fajta Csongor. Egy gyönyörű szép volkswagenes törölköző boldog tulajdonosa lett!

Kilincsek, kézifékkar, ablakmosószett a hét ajánlatában!
Nekem még megvan az eredeti. Bár egyre bizarabb képet fest rajta a króm. Bizony a kilincs az, amit minden használatnál megfogunk, nyitjuk vele az ajtót. Aztán az ajtón kívül kapja a vizet, jeget, no meg azt a törődést, amivel éveken át óvtuk. De egyszer a gyárinak is vége. Akkor jól fognak jönni az új, csillogó darabok. Szépen mutat az autón, megdobja az összképet! Heti ajánlatunk egyik főszereplője a darabban és párban is megvásárolható ajtókilincs. Autófelújításkor néha elveszik ez, meg az. Hiába a dobozolás. Egyszer csak nincs meg. De nem csak a kilincsekkel járhatunk így. Volt már olyan, hogy maga a kézifék karja tűnt el. Az éveken át fényesre koptatott kézifékkar után jól jöhet a króm, vagy a frissen festett új kar. Szintén sokat dob az autó belsején. Jön az ősz, itt a megváltozott körülményekre való felkészülés ideje és lehetősége. Kezdjük az ablakmosással, melyhez kiváló ablakmosótartály-szetteket vásárolhattok üzletünkben. Bizony, nagyon jól jön útközben, akár ha ráfagy a köd, vagy ha az előttünk haladó autó felveri ránk a sarat! De, hogy ne csak bogárhoz ajánljunk alkatrészeket, bemutatjuk a buszokhoz való és megvásárolható zsanérokat is!
Ne feledjétek, minden héten új és új alkatrészek árát tesszük akciósan elérhetővé!

Belgiumi hírek anyacégünktől
Várhatunk-e megoldást a megbízhatatlan óceáni hajószállítmányozásra? Lehet, hogy a kereskedők nyáron már a karácsonyi időszakra szervezték a szállítmányokat? Ahelyett, hogy az őszi beszállításokkal foglalkoztak volna? A globális kereslet csökkenésének jelei is mutatkoznak… Reméljük, hamarosan visszatérünk a normál szállítási menetrendhez és szállítási árakhoz, mi más lehetne jobb mindenki számára! Közben változatlanul hetente folyamatosan új alkatrészeket adunk hozzá a kínálatunkhoz.
Péntek van, üdvözöljük a BBT hírlevelén keresztül!

De nézzük a heti újdonságokat:
Kezdjük inkább valamivel, amire épp biztosan nincs mindannyiunknak szüksége, de gondolva arra az időre, mikor majd mégis vágyunk rá: íme, bemutatjuk az alábbi késői mexikói üzemanyag-befecskendezéses, 1600 köbcentis ACD motorok dugattyú- és béléskészletét. Ezek a dugattyúk és betétek nagyon specifikusak, és csak az ACD motorokhoz illeszkednek. Sok ilyen mexikói bogár került értékesítésre a német kereskedésekben a termelés leállítása előtt. Ezeket a dugattyú- és béléscsomagokat Mexikóban találtuk, és örülünk, hogy a polcainkról kínálhatjuk őket.
1699-100 Öntött dugattyús készlet 85,5 mm-1600i ACD (Kizárólag ACD motorral szerelt mexikói bogárhoz.)

A következő újdonságunk az üzemanyagtartályt rögzítik a padlóra, minden T1-es busznál. Párban értékesítjük!
0492-908 Üzemanyagtartály rögzítőlemez Pick-up-Busz-03/55-07/67 (pár) SWT

A króm kézifékkar már hosszabb ideje megtalálható a termékeink között! Cikkszám: 0521 Ugyanazzal a kézifékkarral bővítettük a sort, de fekete színben, hogy megőrizzük az eredeti megjelenést.
0521-100 Vészfék fogantyú készlet-Beetle/KG, Type181, Type3-Black

A porlasztórugó a függőleges egykarburátoros motorokhoz széles körben ismert a BBT 2115 alatt. Most bemutatjuk azt a rugót, mely a 3 -as és 4 -es típusú motorokhoz is megfelelő lesz. Feltétlenül szükséges, mert semmi sem pótolja az eredeti rugó hosszát és megfelelő keménységét. Vásárolja meg most az új pótrugókat a zökkenőmentes gyorsítás és a könnyű utazás érdekében.
2116 Rugó, eredeti kettős porlasztó - 3. típus, 4. típusú motorhoz

De maradjunk a 3-as, 4-es típusú motor karburátoránál.
A következő alkatrészünk a típushoz való gázbovden-karmantyú, amely a gázbovdent összekapcsolja a felfüggesztési rendszerrel. Ezek a speciális karmantyúk egy kis mélyedéssel rendelkeznek, hogy pontosan illeszkedjenek a karburátorrögzítő konzoljába.
0917-250 Gázbowdenhez karmantyú

Hírek a nagyvilágból
A Volkswagennél mostantól elérhető az azonnali OTA frissítés valamennyi ID. modellhez A Volkswagen ACCELERATE stratégiájával gyorsítja az átalakulást a szoftverorientált mobilitás-szolgáltatóvá válás felé vezető úton. Mostantól minden ID. modell mobilhálózaton keresztül kapja meg a rendszeres szoftverfrissítést. Az eddigi tesztüzemmódban csak azon ügyfelek számára álltak rendelkezésre a frissítések, akik regisztráltak az úgynevezett „ID. First Movers Clubba”. Az „ID. Software 2.3” új funkciókkal rendelkezik és optimalizálja a már meglévőket. A Volkswagen a teljes ID. flotta hálózatba kapcsolásával teremti meg az új, ügyfélorientált üzleti modelljének alapjait. Jelenleg a Volkswagen az egyetlen olyan nagy mennyiségben gyártó vállalat, amelyik elérhetővé teszi ügyfelei számára ezt a technológiát. A cikk bővebb verziója az alábbi linken olvasható: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2982-a-volkswagennel-mostantol-elerheto-az-azonnali-ota-frissites-valamennyi-id-modellhez

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: