Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2021. 01. 15.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit a Bug Parts Kft. 2021-es évi első hírlevelén keresztül. A múlt év nehézségei után kizárólag jót tudok kívánni mindenki számára. Akár új projektbe fogtok, vagy a régit szeretnétek befejezni, az üzletünkben szinte minden szükséges alkatrészt megtaláltok a munkátokhoz. A 2021-es év folyamán nem csak a vállalkozások számára szolgálunk majd újdonságokkal. És még mennyi minden különlegességet tarthat számunkra ez az új év?! Gyertek, tartsatok velünk 2021-ben is, hogy minél több közös élményünk legyen és egyre több, régi Volkswagent mentsünk meg a jövő kor számára!

Lépj be velünk a 2021-es esztendőbe egy új fellépőn át!
A cégünk termékei közül a fellépő az egyik olyan termékcsoportunk, melyet ideje volt átvizsgálnunk és újabb, akár altarnatív megoldásokkal kiegészítenünk. A megszokott alkatrészünket – a gumi borítású fémfellépő formát, díszléccel ellátva – ideje volt alternatív megoldásokkal kipótolni. Megszokotott kinézeten túl, most már megvásárolhatók a teljesen krómozott fellépők is, de vannak mintázott krómozott, vagy egyedi sítlusú darabok is. Ahhoz, hogy ezeket a termékeket még érdekesebbé tegyük a vásárlók számára, olyan beszállító céget választottunk partnernek, melynek elég derék múltja van. Maga a márka sem volt mindegy. De azt hiszem, elárulhatom, hogy az EMPI-ről van szó! Szóval, ha új fellépőt szeretnél, akkor érdemes szétnézni weboldalunkon, mert szép kis választékből szemezgethetsz.
Ha felnyitod a motorháztetőt, akkor bizony az első dolgok között ott a légszűrő, melyet - ha sportosabbra szeretnénk változtatni a motortér kinézetét, akkor - lecserélhetünk. A választékunkban sportlégszűrők garmadájából szemezgethettek. Kerek? Kicsi? Nagy? Érdemes eljönni és kiválasztani a megfelelőt!
Már megszokott tőlem, hogy minden hónapban olyan termékeket választok ki, melyek árából kedvezményt adunk. A weboldalon az "akciós alkatrészek" fül alatt válogathattok ezekből a termékekből, de a heti hírlevélben is külön felhívjuk ezekre a cikkekre a figyelmet. Az autóékszerekről sem szabad megfeledkezni! Itt az idő csinosítani a nyárra, kiváló lehetőséget nyújt az időjárás a garázsban történő szerelgetésre.

Hírek belgiumi anyacégünktől
Boldog új évet! Szeretettel üdvözlünk mindenkit, a 2021-es év első BBT híreit olvashatjátok.
Mindenki számára ajánljuk ezt az új esztendőt, mely 365 vadonatúj napot tartalmaz, egy VW eseményekkel szépen megtöltött naptárban. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél többet élvezhesse klasszikus VW-jét, és ehhez minél több új alkatrésszel, új projektekkel, szerszámokkal járulunk hozzá. Minél több kiváló minőségű alkatrészt adjunk a VW-jéhez: ez a célunk 2021-ben. Természetesen egy egészségügyi problémáktól, anyagi gondoktól és kapcsolati problémáktól mentes évet kívánunk, csak boldogságot és sok szerencsét. 2021 olyan év lesz, amire figyelni kell nemzetközi viszonylatban, mivel sok minden hamarosan megváltozik, úgy tűnik, hogy a globalizáció leáll, minden nemzet "önvédelmezőbbé" válik,  mi már nem „osztozunk”, vagy nem akarunk „osztozni”… Az óceáni fuvardíjak, különösen a Távol-Keletről, pillanatnyilag teljesen megölnek minket, a rendelkezésre álló néhány konténer, több mint 300% -kal drágább, mint pontosan egy évvel ezelőtt ... a távol-keleti és brazíliai árfolyamok sem mindig mennek jó irányba, ami miatt a nyersanyagárak soha nem látott magasságokba emelkednek. Brazíliában az acél és karton ára 200 és 250% között emelkedett! Tehát nagyon reméljük, hogy 2021 lesz az az év, amikor betilthatjuk a Covid-19-et, de sajnos úgy látom, hogy emiatt az életünk is drágább lesz, és a VW pótalkatrészeink is.
Ismét mindent megteszünk az árak minél stabilabbá tétele érdekében, mivel mindig az a filozófiánk, hogy a stabil piac a jó piac…

Kezdjük ezt a vadonatúj évet és az első pár napot olyan új alkatrészekkel, mint ez a panel a Karmann Ghia pótkerék helyének alsó, hátsó végén.
Ez a javítópanel sokkal könnyebbé teszi a Karmann Ghia helyreállítását.
Mutatjuk a cikkszámot is: 0889-011 Tartozék hátsó alsó panel - Karmann Ghia

Belgiumban a közelmúltban új Classic autó műszaki ellenőrzésünkhöz funkcionális ablakmosókra van szükség.
Az élet megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket az elektromos ablakmosó palackokat integrált elektromos szivattyúval hozzuk el, így az eredetinél egyszerűbb lesz elhelyezni vagy kicserélni a sűrített levegővel a pótkerék ablaktörlőjét.
A kínálatunkhoz hozzáadjuk az 1960–1966-os korai modelleket is (6 vagy 12 volt), hogy választani lehessen.
2461-05 Ablakmosótartály, komplett (6V készlet) Beetle 08 / 60-07 / 67
2461-06 Ablakmosótartály, komplett (12V készlet) Beetle 08 / 60-07 / 67

továbbá…
Az 52–61 bogarak és az 55–65 buszok ablaktörlő kapcsolójának kimenete kisebb, mint a buszunk összes többi kapcsolójának a kimenete.
Ezért hozzuk ezt a különleges gombot, amelynek belsejében csak 4 mm-es fúrat van.
Ez a gomb tökéletesen illeszkedik a Beetle ablaktörlő kapcsolónkhoz (# 2444-090) és a busz ablaktörlő kapcsolónkhoz (# 2448-100).
Cikkszám: 2444-145 ablaktörlő kapcsoló gomb elefántcsont színben (4 mm-es) - Beetle 10 / 52-07 / 61, Busz 3 / 55-07 / 65

Ezt a hiányzó lencsét is felvettük a lámpakínálatba.
1958 márciusáig minden buszra illeszkedik, akár barndoor, akár post-barndoor busz.
7469-140 Búra rendszámtábla megvilágításhoz, T2 -03/58 - -03 / 58-as busz

Szintén jól indulhat az új év a perecablakos bogarak tulajdonosainak.
Készletünkbe került a vadonatúj T-kannás (vagy kávéskanna) formájú légszűrő a 25 lóerős motorokhoz.
Ez egy nagyon pontos reprodukció, és a lehető legjobban hasonlít az eredetihez.
Tudjuk, hogy az 1953-as korai ovális ablakú autók is ezt a típust használták, de nem tudtuk meghatározni a pontos futóművet vagy a gyártási dátumot, amikor a VW leváltja ezeket a légszűrőket.
Ha bárki tud segíteni az Info@BBT4vw.com címre várjuk a helyes információkat.
Cikkszám: 2149-500 ‘T’ légszűrő - Bogár 49-03 / 53, Busz -07/52

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen adta el a legtöbb villanyautót Magyarországon
2020 az elektromos forradalom éve a Volkswagennél, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tavaly a világ vezető autógyártójának zászlós márkája, a Volkswagen adta el a legtöbb villanyautót Magyarországon.
2020-ban a hazai vásárlók összesen 547 villanyhajtású Volkswagen modell mellett döntöttek, ezzel a márka piacvezetővé vált a magyarországi elektromobilitásban, a teljesen elektromos autók piacán részesedése 18 százalék.
Ehhez a teljesítményhez három modell járult hozzá: az e-up!, az e-Golf és a 2020 végén bevezetett ID.3.
A teljes cikk a volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2179-a-volkswagen-adta-el-a-legtoebb-villanyautot-magyarorszagon linken olvasható.

Érdekesség VW rajongók számára
Az Airmighty sem tétlenkedett az elmúlt időszakban. Két kiadványuk is megjelent a VW rajongók számára.
A 41-es lapszámuk megrendelhető üzletünkben.
Cikkszáma: 9496-41 Airmighty 41
De van 2020-as éves kiadványuk is, mely rengeteg érdekességet tartalmaz az öreg VW tulajdonosok számára.
Cikkszám: 9496-PO-20 Airmighty Portfolio 2020
blog.bbt4vw.com/2021/01/14/out-now-airmighty-41-and-airmighty-portfolio-2020/

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team


2020. 12. 18.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
A héten kivételesen - mint hogy a karácsony nagyon közel van - most szombaton üzletünk ajtajai ismét nyitva lesznek. Szeretettel várjuk mindazokat, akik még alkatrészt szeretnének a téliszünet projektjeihez, vagy most érnek rá ajándékot vásárolni, és gyors megoldásra vagy 5letre vágynak! De azokat is várjuk, akik csak a hangulat kedvéért jönnek be alkatrészeket nézegetni. Persze ha valaki nem tud eljönni, azért a jövő héten is a fedélzeten leszünk!
Hosszú, nehéz éven vagyunk túl, ideje megünnepelni a végét, és egy új kezdeten gondolkodni!

Szép ajándékok a fa alá!
A heti rendszerességgel nyújtott alkatrész5leteket most inkább ajándéktárgyak ajánlására cserélném.
Miért éri meg nálunk meglepetést venni szeretteinknek? Nos, nálunk eredeti, Volkswagen márkajelzéssel ellátott termékek közül válogathatunk. Nem piaci holmik ezek, sok darab dobozán hologramos matrica bizonyítja a kiváló minőséget! Igen, a Volkswagen nem adja akármihez a nevét! Az egyszerű bögrétől kezdve, a termoszokon át, az órákig, és még több használati tárgy várja új gazdáját! Ezeket az ajándéktárgyakat megéri becsomagolni, hogy örömet szerezzünk vele!

Figyelem, az ünnepi nyitva tartásunk a következőképpen alakul:
12.19. Szombat 10-14h
12.20. Vasárnap Zárva
12.21. Hétfő 8:30-17h
12.22. Kedd 8:30-17h
12.23. Szerda 8:30-17h
12.24. Csütörtök Zárva
12.25. Péntek Zárva
12.26. Szombat Zárva
12.27. Vasárnap Zárva
12.28. Hétfő 8:30-17h
12.29. Kedd Zárva
12.30. Szerda Zárva
12.31. Csütörtök Zárva
2021.01.01. Péntek Zárva
01. 02. Szombat Zárva
01. 03. Vasárnap Zárva
01. 04. Hétfő: a szokott nyitva tartás 8:30-17 óráig.
(A változtatás jogát fenntartjuk!)

Bob heti gondolata Belgiumból
Üdvözlünk mindenkit a BBt utolsó hírén keresztül. Na de milyen év volt ez…!?!?! Ez a hullámvasút éve volt, többször fejjel lefelé, néha egyenesen előre, de héééé, mindaz, ami nem öl meg, erősebbé tesz minket, igaz? A klasszikus autóipar számára ez nagyon jó év volt a legtöbbünk számára, és azt hiszem, különösen a Classic Volkswagen szakembereinek. Mi, itt @ BBT HQ,-ban biztosan jó hullámban szörföztünk! Első, és legfontosabb: szerencsénk volt, nem került vírus a társaságunkba. Egész évben nyitva maradhattunk. Másodszor, nagyon hálásak vagyunk az ügyfeleinknek és a forgalmazók által nyújtott lehetőségeknek. Még keményebben dolgoztunk, több befektetéssel, mint valaha, a vállalat több részén. Infrastruktúra, informatika és természetesen alkatrész programunk is megújításra került. Még soha nem volt ilyen sok fejlesztésünk. Még soha nem volt annyi betét nyitva az új szerszámok számára. Még soha nem voltunk ilyen elfoglaltak ... Ezért kérjük, adjon köszönetet mindazok számára, akik segítettek elérni ezeket a célokat, és segítettek nekünk ezen az úton járni, hogy készen álljunk egy új, látványos év megkezdésére ....

De nézzük az utolsó hét újdonságait!
További alkatrészek után kutatva találtunk egy olyan gyártót, amely a „váltó rugót” gyártotta a VW brazíliai gyárának futószalagjaihoz, amikor még mindig a szeretett Kombi volt a gyártósoron! Mivel tudjuk, hogy semmi sem múlja felül az eredetit, ezért ezeket a rugókat most OE minőségben raktározzuk. Cserélje le a váltó alatt lévő régi, kopott, hajlított és torzult rugót, ezzel a vadonatúj szuperrugóval, amely a javított minőségű, erős, rugós acélból készül.
Pontosan a Volkswagen előírásai szerint ... Cikkszám: 0510-025 Rugó a váltó alatt - Beetle, KG –07/65, Busz –07/79

Olajszivattyú-családunkhoz most hozzáadjuk a megfelelő olajszivattyút a 25 és 30 lóerős (az amerikai testvéreknél 36 lóerős) motorokhoz. Ezeknek az olajszivattyúknak a megfelelő 17 mm-es fogaskerekek és furatok vannak a 6 mm-es csapokhoz, különösen a korai erőforrásoknál! Ezek a szivattyúk különböznek az 1200ccs 34 lóerős HP (40 SAE) motorokhoz, 1960–1967 között használt szivatyúktól. (21 mm-es sebességfokozatúak), amelyeket a # 1805-08-as cikkszám alatt értékesítünk. Ha növelni szeretné az olajáramlást, akkor 1967-ig minden motorhoz nagy teljesítményű szivattyút is kínálunk, 26 mm-es fokozatokkal a nagyobb teljesítmény érdekében BBT # 1805-18-as cikkszám alatt. Van egy gazdaságosabb változat is a BBT # 1805-181-es cikkszám alatt. Ezek a korai BBT szivattyúk megfelelő 6 mm-es furatokkal rendelkeznek a korai motorokhoz, 6 mm-es olajszivattyú csapokkal.
1805-07-es Olajszivattyú, normál 25/30 lóerős motorhoz (36SAE).

A Ghia szerelmeseinek van egy kis extra fém a raktárunkban.
Ezek a belső sárvédők első részei, amelyek a BBT # 0829-1 lökhárító tartóit hordozzák. A teteje közelében nyitott négyzet alakú nyílás pontosan illeszkedik az orrában lévő friss levegő bemenetéhez. Ezek az elemek azért jönnek be a programba, mert ezeket valójában a saját restaurációs munkánkhoz használtuk fel, így tudjuk, hogy a tervezettnek megfelelnek és teljesítik a feladatukat. Ideje megszabadulni ezektől a csúnya, korhadt belső elemektől, és cserélje ki ezeket a darabokat szép újra, hogy tiszta pótkerékhely legyen az első csomagtartó alatt. Cikkszám: 0889-380 Lökhárító rögzítőpanel, bal első - Karmann Ghia, 0889-381 Lökhárító rögzítőpanel, jobb első – Karmann Ghia

A következő kis horgot a bogár szedánjának 1967-ig (standard bogár a gyártás végéig) a hátsó ülés háttámla oldalán lehet megtalálni. A BBT # 0737 cikkszámú gumihevedert tartja, amely megakadályozza, hogy a hátsó ülés háttámlája előre zuhanjon fékezés közben. Nagyon idegesítő, és veszélyes is különösen akkor, ha a baba a hátsó ülésen van! Védje vagyonát és szeretteit ezzel a kis kampóval ...
Cikkszám: 0737-020 Horog a hátsó ülés rögzítő hevederéhez

Végül, de nem utolsósorban ezen a héten ...
1960-as évjáratú autók számára megszereztük a hajtótengely tömítését. Ez csak az osztott ablakos járművek javításához alkalmas. Az alkatrészen a nagyobb gallér biztosítja, hogy ezt a hajtótengely-tömítést ne tudja mélyen benyomni, mivel az osztott tokú hajtóműveknek még nincs belső élük, mint a későbbi hajtóműveknél, amelyek a hajtótengely tömítését a helyén tartják.

A későbbi modell BBT # 1416 hajtótengely-tömítése ugyanúgy illeszkedik, de lehet, hogy beljebb tolódik, ahol szivároghat az olaj. Az új termékünk a helyes darab a tökéletes illeszkedés érdekében. Cikkszám: 1416-050 Tömítő hajtótengely - Beetle / KG / Bus -07/60

Volkswagen hírek a nagyvilágból
Az erők összevonása az elektromos offenzíva érdekében: a Volkswagen Motorsport GmbH integrálása a Volkswagen AG-be
A Volkswagen márka a mobil elektromos korszakra való áttérés érdekében egyesíti erősségeit. A márka a vállalat átalakításának és további fókuszálásának részeként beszünteti motorsport tevékenységét. A Volkswagen Motorsport GmbH munkatársai beépülnek a Volkswagen AG-ba. A cikk bővebb változatát itt olvashatjuk: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2154-az-erok-oesszevonasa-az-elektromos-offenziva-erdekeben-a-volkswagen-motorsport-gmbh-integralasa

Köszöntő
Ezen a héten nagyobb hírlevéllel már utoljára jelentkezünk az évben! Köszönöm mindenkinek a figyelmet, a javító szándékú hozzászólást. Dolgozunk rajta, hogy a jövőben megújult formában jelentkezzünk a márkarajongókat érintő új információkkal, új alkatrészekkel. Ezúton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 12. 11.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Aki az üzletünkbe látogat, az igazán karácsonyi hangulatban találhatja magát, és még egy kalapba is belekerül a neve, mely kalapból 23-án 12 és 14 óra között sorsolunk, és a szerencsést megajándékozzuk. Továbbá, most szombaton, 2020.12.12-én nyitva leszünk! Talán ez a legfontosabb heti híreink egyike! Aki a héten nem szeretett volna kimozdulni, vagy épp elúszott a munkában és nem ért rá eljönni, most megteheti, és pótolhatja a lemaradást. A most szombati napon, 2020. 12. 12-én, 8.30-tól 14-ig nyitva leszünk, és állunk rendelkezésetekre! Továbbá a két ünnep között, december 28-án meglepetésnapot tartunk! Ezen különleges alkalomkor 8.30-tól 17-ig várunk mindenkit szeretettel. De ezt bővebben az ünnepi nyitvatartásnál tesszük majd közzé!

Egyszer volt Budán kutyavásár!
Tovább tart a felnivásár a karácsonyi időszak alatt! Rendkívül leáraztuk azokat a csodás kerekeket, melyek már az autó fénykorában is igen népszerűek voltak! Érdemes kapni az alkalmon, mert ez az akciónk kizárólag a karácsonyi időszak alatt érvényes! De nagy akciót hirdetünk a fékátépítő, vagy épp újraépítő készletekre is! Ajándék5letek? Bug Parts! Volkswagenes kiegésztők széles választékával várjuk az ajándékokra, meglepetésekre vadászókat!

Bob heti gondolata Belgiumból
Elég elfoglaltak voltunk az elmúlt pár hétben, sok szállítmány érkezett, még soha nem tapasztaltuk, hogy ennyi termék érkezett volna egyidejűleg. És ezekből a készletekből számos régebbi visszamenőleges megrendelés lett megoldva, valamint egy rakás ÚJ termék is befutott ... ó, de szeretjük mindannyian az ÚJ termékeket ebben a BBT-HÍRBEN?

Kezdjük a Vintage Speed ​​szállítónk újabb termékeivel.
A Vintage Speed ​​a BBT-t választja európai forgalmazásuk fő központjának, így a következő hónapokban további Vintage Speed ​​alkatrész kerül be a BBT termékei közé.
Azok számára, akik még nem tudják, a Vintage Speed ​​a VW és a Porsche elsődleges alkatrészgyártója, amely rendkívül magas színvonalú rozsdamentes acél kipufogódobra specializálódott.
A most bemutatandó kipufogódob kifejezetten a buszok szerelmeseinek készül, olyanoknak, akik az alapmotorokat hajtják, vagy legalább egy porlasztót, mivel a kipufogó előfűtőcsövekkel érkezik.
Tökéletesen illeszkedik az 1960 és 1967 között gyártott VW buszokhoz.
Ez a Vintage Speed dob nagyobb hasmagasságot enged meg, így tökéletes ültetett járművek részére is!
3280-204 „Vintage Speed” kipufogó előmelegítőkkel / Rozsdamentes acél - normál kipufogócső, 60-07 / 67 busz

A Vintage Speed ​​a rendkívül sportos kinézetű gázpedálokat is megtervezte és gyártotta. Minden Beetle és Ghia (1957-től kezdődően) számára, de az 1964 októbere után épülő 3-as típusokban is elfér. Sokkal jobb és gyorsabb irányítás, valamint simább működés is garantált. 0260-100 Rally 'Vintage Speed' gázpedál - Kever / KG 07 / 57-, Type3 10 / 64-, Type181 vagy a 0260-110 Gázpedál HTE Rally ’Vintage Speed’ - Kever / KG 07 / 57-, Type3 10 / 64-, Type181.

Célunk, hogy egyszerűen az összes VW busz motortér fedelét áruljuk, és ehhez most egy lépéssel közelebb kerültünk. Ehhez az alkatrészcsaládhoz most hozzáadjuk az 1967 és 1981 között gyártott brazil kombi motorfedelét.
Tisztességes minőség és az illeszkedés egy szempillantás alatt, érdemes kicserélni a régi kopott motorfedelet.
Brazíliában az összes motorfedél 6 rendszámtáblarögzítő furattal van előre megnyomva. E lyukak nélkül indítottunk el egy gyártást, mivel Európában abszolút haszontalanok ezek a fúratok. Brazíliai buszának BBT motorfedele emiatt sima, és ott fúrhatja a lyukakat, ahol szeretné, vagy egyáltalán nem fúr lyukakat ... :)
0157-350 Motorfedél - Bus Brasil 01 / 67-1981

Hozzáadjuk a szeretett T25 / T3 busz vizes-, boxermotorjainak üzemanyag-szivattyúját is a BBT választékhoz.
A hibátlan működés érdekében cserélje ki a régi elhasználódott szivattyút erre a minőségi, Európában gyártott szivattyúra. Kizárólag Önnek, a BBT NEWS olvasójának elmondhatjuk, hogy minden mechanikus üzemanyag-szivattyúhoz eredetibb megjelenésű modelleken dolgozunk. 1685-300 Üzemanyag-szivattyú standard CT, CZ, WBX - 05 / 79-07 / 92 busz

A következő lemez, mely a kormányoszlop alatt lesz a szeretett ablakos buszokon. A porvédő burkolatok közvetlenül a kormánytengely-tengelykapcsoló tetején vannak, BBT # 1369-5
A sokszor hiányzó, sérült, oszlásban lévő vagy meghajlott állapotban lévő mindkét modell tökéletes cseredarabját kínáljuk. Tehát, kétféle modell közül választhatunk a modellévtől függően. A korai típusok műanyag gyűrűt is tartalmaztak az alkatrész közepén, amelyet a BBT # 1370-725 alatt talál
1370-730 A kormányoszlop alsó sapkája - 08 / 67-03 / 74 busz
és a testvére pedig: 1370-735 kormányoszlop alsó sapkája – Bus 04/74-07/79

Volkswagenes hírek a nagyvilágból
Egyéjszakás kaland lesz az ID.3 szoftverfrissítése
Ahogy azt már három hete megírtuk, végre elkészült a Volkswagen MEB-platformos autóinak szoftvere. Az első ID.3 példányokat úgy adták át, hogy néhány funkció nem működött. Az insideevs.com információi szerint a Zwickauban mostantól legördülő autók már teljes funkcionalitással érkeznek. A korábban átadott autók tulajdonosainak a közeljövőben fel kell keresni egy közeli Volkswagen szervizt, ahol elvégzik majd a szoftverfrissítést. Az Automotive News-ra hivatkozó cikk szerint a frissítéshez az autót éjszakára a szervizben kell hagyni, ugyanis nem egy néhány perces folyamatról van szó, annál időigényesebb lesz ez az első szoftverfrissítés. A cikk a villanyautosok.hu/2020/12/08/egyejszakas-kaland-lesz-az-id-3-szoftverfrissitese/ olvasható bővebben!

Megjelent kedvenc sorozatunk 26. része
Mic és javítócsapata megküzd a T1-es busz ajtóbeállításával. És mindezt részletesen bemutatják a videóban, melyet már több rész óta követhetünk. A címben említett részt megnézhetjük a youtube.com/watch?v=n3o7euU8T-c linken.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 12. 04.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Volt, hogy vártuk a Mikulást. Ha más nem, az iskolába eljött hozzánk. De vannak, akik csak ábrándoznak erről, hogy otthonukba egy finomságokkal, esetleg virgáccsal is teli csizmát találnak. A héten a rászoruló gyerekekre is gondoltunk! Idén is csatlakoztunk ahhoz a volkswagenes kezdeményezéshez, mely az állami gondozott és rászoruló gyerekeket igyekszik megörvendeztetni. Örülünk, és büszkék vagyunk azokra, akik pénzt és energiát nem kímélve részt vesznek ebben a karitatív programban. Ez úton köszönjük azoknak a felajánlásokat, akik szintén részt vesznek a kezdeményezésben üzletünkön keresztül. Jó dolog adni!

Egyszer volt Budán kutyavásár!
Nagy leárazásba fogtunk! És ez nem csak az EMPI termékekre igaz! De kezdjük az elején. Olyan felnik kerültek az akciós termékek közé, melyek igazán sportossá tehetik a régi Volkswageneket. Karácsonyi ajándéknak sem utolsó! Amíg a készlet tart, elvihetők üzletünkből! Szintén népszerű termékünk a fehér gumiperem. De miért legyen fehér,
ha egyszer színes is lehet! Eljött az ideje, hogy a színes gumikarikákat is jóárasítsuk. Ezek is a készlet erejéig érvényesek! Ez is egy autódíszítési lehetőség. További EMPI termékeket is ajánlunk figyelmetekbe, az ültetett lengéscsillapítótól a kormányteleszkópig. De szintén jó fogás lehet a leárazott tárcsaszettünk is! További díszítési lehetőségeket ajánlunk, melyek ékszerei lehetnek a családi kedvencnek. Már Advent második vasárnapja jön! Ajándéktárgyak széles  választékával várjuk azokat, akik volkswagenes témakörben szeretnének meglepetést venni szeretteiknek!
De ha nem szeretnétek útra kelni, akkor érdemes a webshopon keresztül vásárolni!

Bob heti gondolata Belgiumból
Az oltási őrület száguld, mintha egy telivérnek szteroidot adnánk. A pénzügyi piacok úgy reagálnak a vakcinára, mintha a világ már visszafordult volna a válságból, és mintha a Covid 19 előtti hétköznapjainkban lennénk. De a valóság más, ezt sajnos minden nap tapasztalhatjuk. Van fény az alagút végén? Valószínűleg, de sokkal többről van most szó…. Az amerikai dollár teret veszít, de ez még sok idő. A Brexit miatt a font értéke kevesebb lehet, mint egy euró? A konténerszállítás új csúcs-sportággá válik. Nem tudjuk, hogy van-e épp szállítható termék, ha végre sikerül üres konténer(eke)t szerezni, de azzal is  meg kell küzdeni, hogy az összes hajón foglaltak a rakományhelyek. Az utóbbi időben a tengeri szállítmányozás inkább olyan, mint egy oroszrulett .... :)
Egy távol-keleti gyártó elmondta nekünk, hogy decemberben több mint harminc konténere torlódott fel a megrendelésekből, sajnos mostanáig csak 5 kapott szállítási megerősítést a hajózási cégektől. A távol-keleti export, mely jórészt konténerekben történik, az elmúlt hónapokban 250%-kal nőtt és még mindig növekszik ...

A Covid 19 korlátozásaival együtt egyes termelő országokban, valamint a világ egyes részeinek túlzott igényei miatt készlethiány alakul ki üzletünkben, mely pirossá teszik a cikszámoknál a rendelkezésre állást. Sajnálom. Rajta vagyunk, és keményen dolgoztunk az elmúlt hónapokban a megoldásokon, éjjel-nappal azon vagyunk, hogy ezt a problémát megszüntessük. Számos konténert megtöltöttünk, így teljes rakományunk van, és találtunk más szállítási megoldásokat a temékek szállítására. Így december hónap folyamán jobb lesz a raktárkészletünk feltöltöttsége, és ez egy ígéret is! Viszont, hála Istennek, minden péntekre vannak a BBT híreink, olyasmik, amiket a Covid vagy a szállítmányi vonalak túlterheltsége nem akadályoz.

És akkor jöjjenek a heti újdonságok!
Ezen a héten megérkeztek a buszhoz a a hátsó tengely fölötti padlók, melyeket az új ezüst hegesztési katalógusunkban lehet megtekinteni. A rakománytér, vagy utastér padlójának végén kezdődnek, felfelé haladva, hátul érnek véget. A buszokban és a kisteherautókban a benzintartályt is tartja. Mindkét modellt elkészítettük, és már kapható egy buszos, kombi vagy paneles kisteherautó modellje, vagy a másik modell, amely illeszkedik az egy- és a kétfülkés járgányokhoz. Választható termékeink típustól függően:
0890-931 Padló a hátsó tengely felett - 03 / 55-07 / 67. Busz
0890-932 Padló a hátsó tengely felett Pick-up – Bus -07/67

A BBT világában a TYPE 3-as mindig kiemelkedő különlegesség volt számunkra!
Amikor elindítottuk a BBT-t, Arlette és Bob meghajtották a 3-as típusú Notchback-jüket. Felcsatolták rá apukájuk pótkocsiját, hogy kiállítóként az első kiállításaikra szállítsák az eladni kívánt VW alkatrészeket.
Tehát minden alkalommal, amikor valami többet kaphatunk ezekért a szép 3-as típusokért, örökségünk megtiszteltetésének érezzük .... :)
Ezen a héten készletről árulni kezdjük az első motorháztető tömítését. A korai modell már elérhető volt BBT # 7850 néven
Az új kései módell cikkszáma pedig: 7851 Első motorháztető tömítés - 3. típus 08 / 69-07 / 74

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen-csoport megkezdi a klímabarát MEB-gyártását a Foshan-i és az Anting-i üzemekben
A Volkswagen-csoport az e-mobilitás új korszakába lépett Kínában, a mindössze három hete bemutatott, teljesen új, kizárólag elektromos ID. család első két, Kínára tervezett modelljével: a FAW-Volkswagen ID.4 CROZZ(1) és a SAIC VOLKSWAGEN ID.4 X(1) - az innovatív MEB platformra épült. A 2021 elejei piaci belépővel e két modell gyártása már megkezdődött a Foshan-i és Anting-i MEB létesítményekben, amelyek közös, tervezett éves teljes kapacitása 600 000 egység. Ez lehetővé teszi a Csoport számára, hogy 2025-ig 35% -ra növelje termékpalettájában az elektromos járművek részarányát. 2023-ra a Volkswagen az ID. Család nyolc modelljét vezeti be Kínában, a világ legnagyobb NEV (új energiával működő) piacán, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a Csoport globális e-mobilitási stratégiájában.
Folytatás és a cikk bővebb változata a volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2148-a-volkswagen-csoport-megkezdi-a-klimabarat-meb-gyartasat-a-foshan-i-es-az-anting-i-uezemekben linken olvasható.

Ingyenes Vw újság Angliában
Kevés dolgot adnak ingyen, de ha valaki külföldi vw-s témakörben szeretne ingyenes elérhető újságra szert tenni, akkor érdemes az alábbi linkre ellátogatni! (Egyedül a postaköltséget kell kifizetni.) hhayburner.co.uk/pages/about-us
Itt számtalan brit információt szerezhetünk be, a szigetországban élő márkatársainkról és autóikról. Az újságot a szponzorok, cégek finnanszírozzák, ezért tud költségmentesen megjelenni a számunkra.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2020. 11. 27.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Közelegnek az ünnepek, és reményeink szerint lassan megoldódik ez a járványhelyzet is. Nincs mesze a védőoltás, így szépen lassan visszatérünk majd a régi kerékvágásba. Persze ne feledjük, a történésekből mindig okulni kell! De mi az, amivel mégis készülhetünk a karácsonyra? A bátrabbak jól járnak! Azoknak, akik eljönnek hozzánk az üzletünkbe, hamarosan kis meglepetésben lehet részük az adventi felkészülés jegyében. További jó hír az is, hogy több játékot is indítani fogunk! Érdemes lesz figyelni és követni a facebookoldalunkat is. Az Empi termékek megjelnésével egy újabb mérföldkőhöz jutottunk, és további terveink is vannak a jövőt illetőleg! Fejlesztéseinknek köszönhetően igyekszünk minél jobban kiszolgálni a hazai „öreg” volkswagenes társadalmat. De nem állunk meg pihenni! És új terveink alapján a hírközlési, raktározási rendszerek felújításán is gondolkodunk, dolgozunk! Természetesen a mi újdonságainkról szélesebb körben is be fogunk számolni.

Segítünk, hogy olajozottan működjenek a dolgok!
A motor működését tekintve, üzemidőben és üzemidőn kívül is az olajozás az egyik legfontosabb dolog. Alapjáratban a tervezők viszonylag kisebb mennyiségű kenőanyaggal látták el a boxermotorokat. Kiegészítők nélkül 2,5-3 liter fér el a tárolóban, viszont ezt sűrűbben, 5-10 ezer kilométerenként kell lecserélni. Persze azóta a technológia rengeteget fejlődött. Több módosítás is érkezett a tunningműhelyekből, melyek a hétköznapok autói számára is felhasználhatóak. Én magam is elgondolkodtam a motorfelújításkor a lehetőségeken. Mit lehet tenni, hogy a motor tovább jó legyen, vagy nagyobb teljesítményleadásnál is több védelmet kapjon? És közben még az sem baj, ha nem az a 2,5 liter kering? Ugye? Kezdjük a pumpáknál. Ha már bontottunk, mindenképpen ajánlom számotokra a filteres pumpát. A filter felirata szerint 30 ezer kilométerig is jó. De én 10-15 ezer kilométerenként kidobom. Viszonylag egyszerűen megoldható az olajcserénél, és sokkal jobban tisztítja az olajat, mint a gyári eredeti szűrő. Az sem elhanyagolható, hogy már ezzel is növeljük a motorban lévő olaj mennyiségét. Nekem így a 2,5-3 liter helyett 3-3,5 liter is belemegy a motorba. További lehetőség a tárolórész bővítése. Ez sem elhanyagolható lehetőség, a térfogatnövelés mellett ez az egység további hűtést biztosít a számunkra! Csak ajánlani tudom ezeket a tárolókat is! És ugye az sem baj, ha ezek az alkatrészek a híres EMPI cég termékei? Remélem, ezek hatására végképp elgondolkodott az is, aki még csak tervezgeti, hogy felújítsa, vagy épp kényeztetni szeretné kedvencének motorját! Az EMPI tunningóriás jópár exkluziv termékét is megvásárolhatjátok nálunk, ezek az alkatrészek akár karácsonyi ajándéknak is kiválóak lehetnek. A különleges szelepfedél, az egyedi tárcsa, mind, mind az autó ékszere lehet!
Ha már ékszer, akkor legyen csillogó! Króm mindenek felett! Kilincs, díszléc, kőfelverődésvédő... és még sorolhatnám! Ezekkel még a kopottat is új fényében tüntethetjük fel! Ne feledjétek, ajándéktárgyak is kaphatóak üzletünkben! Érdemes a tettek mezejére lépni! A karácsony hamar itt lesz!

Bob heti gondolata Belgiumból
A híreket követően szinte biztosan elmondhatjuk, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok új elnöke. De vajon mennyire fontos ez a hír nekünk? Ezt mindenki kitalálhatja magában. A mi tudomásunk szerint az USA elnöke továbbra is a leghatalmasabb ember... Minél biztosabbá válik, hogy ki foglalja el az USA elnöki székét, annál stabilabbá válnak a piacok ... De jó ez nekünk? Jobb lesz ettől? Mindannyian kételkedünk. Nyugati rendszerünk most már egyre inkább megosztott ahhoz, hogy nagyobb célokat érjünk el. Már nem egy csapat vagyunk, hanem egy csomó egyéniség, mind azt gondoljuk, hogy mindent magunk tudunk a legjobban. Már nem érezzük magunkat úgy igazán közösségben, pedig abban élünk.
Az én földem a te földed, éneklik a dalt ... szerény emberek keményen dolgoztak a nemzetek felépítésén, a mi nyugati világunknak nevezett részünk felépítésén is. Felsőbbrendűnek éreztük magunkat és még mindig sok dolgoban így teszünk. De most más gazdaságok jobban fejlődnek, és legalább olyan jók lesznek, mint mi voltunk,
vagy valószínűleg jobbak, mint most vagyunk ... felemelkedik és majd leesik, „hamuból hamuvá”, „porból porrá”…. itt az ideje a történelem változásának... De tud ezen változtatni az új elnök? Biztos, hogy nem…. Lehet, hogy reményt ad egyeseknek, és remélhetőleg meg tudja győzni az Egyesült Államok állampolgárainak többségét, hogy állást szerezzenek maguknak, dolgozniuk kell, ha nem akarják, hogy nemzetük elhalványuljon. Mindannyiunknak dolgoznunk kell ... Meg kell keresni a pénzt, ingyen nem létezik semmi, sajnos mindig valakinek fizetnie kell a számlákat ... Úgy döntünk, hogy ezen a héten mi további új alkatrészekért fizetünk mindannyiótok számára. Ezért érdemes megtekinteni heti újdonságunkat,
és hogy mi érkezett a raktárba!

És most jöjjenek a tényleges újdonságok!
Ezt a hetet a válaszfal fedelével kezdjük.
Ez a védőburkolat azért készült, hogy szebb legyen a felület, és ne tépje szét a kárpitborítást.
Eredetileg ez a fedél csak luxusbuszokba volt beszerelve, de bármilyen busznál határozottan tanácsoljuk a használatát.
A válaszfal felső burkolatot a Silver Weld Through sorozat részeként készítettük, még akkor is, ha nincs hegesztve.
Minden korai vagy késői válaszfallal rendelkező buszhoz illeszkedik, még a brazil gyártmányú buszokhoz is.
0890-793 válaszfal felső burkolata deluxe - 08 / 55-07 / 67 BBT busz

Szeretnénk bemutatni azokat az alátéteket, melyekkel beállíthatjuk a brazil buszkormányművek holtjátékát.
A brazil busz kormánymű a BBT # 1368-205 alatt érhető el
3 különböző méretben kapható.
1368-206 alátét 0,05 mm kormányműhöz - Bus Brasil –83
1368-207 alátét 0,12 mm a kormányműhöz - Bus Brasil –83
1368-208 alátét 0,25 mm a kormányműhöz - Bus Brasil –83

Úgy döntöttünk, hogy mostantól készleten tartjuk a fűtőnyílásnál a fűtőgyűrűket, hogy az elülső szőnyegbe varrhassuk a megfelelő helyen. A bemutatást kezdjük az osztott ablakos bogarak igazi kerek gyűrűivel, hamarosan megérkeznek a későbbi modellek alkatrészei is. A késői bogarak esetében ezeket a gyűrűket műanyag alkatrészekkel helyettesítették.
0540-070 Lábfűtés króm- Beetle –03/52

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen Group Components alapvető alkatrészeket szállít a Volkswagen ID.4-hez
A Volkswagen Group Components az új Volkswagen ID család első modelljeinek és a Csoport márkáinak számos más, a moduláris elektromos hajtásmátrixon (MEB) alapuló modelljének központi szállítója. A Volkswagen Group Components a Volkswagen márka első teljesen elektromos szabadidőautójának, a világ e-autó ID.4-nek a hozzáadott értékéhez hozzávetőlegesen 40%-kal járul hozzá. Összehasonlítva egy hagyományos hajtású modellel ez körülbelül 10 százalékponttal magasabb érték.
A cikk folytatását itt olvashatjátok: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2145-a-volkswagen-group-components-alapveto-alkatreszeket-szallit-a-volkswagen-id4-hezLegyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: