Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2021. 09. 17.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Október 9-én nyílt napot tartunk üzletünkben, illetve a telephelyünkön! Reprodukáljuk a korábban nálunk megrendezett Őszi Börzét! Első sorban azokat várjuk, akiknek alkatrészeik maradtak meg, csereberélni, eladni lehet őket a bejárathoz közeli udvarrészen. A rendezvényünket támogatni fogja jelenlétével Szepes Gábor, az MBK elnöke is. Érdemes eljönni, érdemes benézni! További részletes információt hétről-hétre közlünk majd az eseményről.
Még utószóként annyit, hogy gondolunk a hasatokra, és a gyerekekre is! Nem felejtettük el, azt ígértük, hogy még a nyári rendezvényünkön a bejárat mellett elhelyezett fotófallal együtt fotózkodók között ajándékot fogunk kisorsolni! Itt az egyik feltétel az volt, hogy a készült fotót közzé kellett tenni a facebook oldalon. A sorsolásunk nyertese: Fajta Csongor. Egy gyönyörű szép volkswagenes törölköző boldog tulajdonosa lett!

Kilincsek, kézifékkar, ablakmosószett a hét ajánlatában!
Nekem még megvan az eredeti. Bár egyre bizarabb képet fest rajta a króm. Bizony a kilincs az, amit minden használatnál megfogunk, nyitjuk vele az ajtót. Aztán az ajtón kívül kapja a vizet, jeget, no meg azt a törődést, amivel éveken át óvtuk. De egyszer a gyárinak is vége. Akkor jól fognak jönni az új, csillogó darabok. Szépen mutat az autón, megdobja az összképet! Heti ajánlatunk egyik főszereplője a darabban és párban is megvásárolható ajtókilincs. Autófelújításkor néha elveszik ez, meg az. Hiába a dobozolás. Egyszer csak nincs meg. De nem csak a kilincsekkel járhatunk így. Volt már olyan, hogy maga a kézifék karja tűnt el. Az éveken át fényesre koptatott kézifékkar után jól jöhet a króm, vagy a frissen festett új kar. Szintén sokat dob az autó belsején. Jön az ősz, itt a megváltozott körülményekre való felkészülés ideje és lehetősége. Kezdjük az ablakmosással, melyhez kiváló ablakmosótartály-szetteket vásárolhattok üzletünkben. Bizony, nagyon jól jön útközben, akár ha ráfagy a köd, vagy ha az előttünk haladó autó felveri ránk a sarat! De, hogy ne csak bogárhoz ajánljunk alkatrészeket, bemutatjuk a buszokhoz való és megvásárolható zsanérokat is!
Ne feledjétek, minden héten új és új alkatrészek árát tesszük akciósan elérhetővé!

Belgiumi hírek anyacégünktől
Várhatunk-e megoldást a megbízhatatlan óceáni hajószállítmányozásra? Lehet, hogy a kereskedők nyáron már a karácsonyi időszakra szervezték a szállítmányokat? Ahelyett, hogy az őszi beszállításokkal foglalkoztak volna? A globális kereslet csökkenésének jelei is mutatkoznak… Reméljük, hamarosan visszatérünk a normál szállítási menetrendhez és szállítási árakhoz, mi más lehetne jobb mindenki számára! Közben változatlanul hetente folyamatosan új alkatrészeket adunk hozzá a kínálatunkhoz.
Péntek van, üdvözöljük a BBT hírlevelén keresztül!

De nézzük a heti újdonságokat:
Kezdjük inkább valamivel, amire épp biztosan nincs mindannyiunknak szüksége, de gondolva arra az időre, mikor majd mégis vágyunk rá: íme, bemutatjuk az alábbi késői mexikói üzemanyag-befecskendezéses, 1600 köbcentis ACD motorok dugattyú- és béléskészletét. Ezek a dugattyúk és betétek nagyon specifikusak, és csak az ACD motorokhoz illeszkednek. Sok ilyen mexikói bogár került értékesítésre a német kereskedésekben a termelés leállítása előtt. Ezeket a dugattyú- és béléscsomagokat Mexikóban találtuk, és örülünk, hogy a polcainkról kínálhatjuk őket.
1699-100 Öntött dugattyús készlet 85,5 mm-1600i ACD (Kizárólag ACD motorral szerelt mexikói bogárhoz.)

A következő újdonságunk az üzemanyagtartályt rögzítik a padlóra, minden T1-es busznál. Párban értékesítjük!
0492-908 Üzemanyagtartály rögzítőlemez Pick-up-Busz-03/55-07/67 (pár) SWT

A króm kézifékkar már hosszabb ideje megtalálható a termékeink között! Cikkszám: 0521 Ugyanazzal a kézifékkarral bővítettük a sort, de fekete színben, hogy megőrizzük az eredeti megjelenést.
0521-100 Vészfék fogantyú készlet-Beetle/KG, Type181, Type3-Black

A porlasztórugó a függőleges egykarburátoros motorokhoz széles körben ismert a BBT 2115 alatt. Most bemutatjuk azt a rugót, mely a 3 -as és 4 -es típusú motorokhoz is megfelelő lesz. Feltétlenül szükséges, mert semmi sem pótolja az eredeti rugó hosszát és megfelelő keménységét. Vásárolja meg most az új pótrugókat a zökkenőmentes gyorsítás és a könnyű utazás érdekében.
2116 Rugó, eredeti kettős porlasztó - 3. típus, 4. típusú motorhoz

De maradjunk a 3-as, 4-es típusú motor karburátoránál.
A következő alkatrészünk a típushoz való gázbovden-karmantyú, amely a gázbovdent összekapcsolja a felfüggesztési rendszerrel. Ezek a speciális karmantyúk egy kis mélyedéssel rendelkeznek, hogy pontosan illeszkedjenek a karburátorrögzítő konzoljába.
0917-250 Gázbowdenhez karmantyú

Hírek a nagyvilágból
A Volkswagennél mostantól elérhető az azonnali OTA frissítés valamennyi ID. modellhez A Volkswagen ACCELERATE stratégiájával gyorsítja az átalakulást a szoftverorientált mobilitás-szolgáltatóvá válás felé vezető úton. Mostantól minden ID. modell mobilhálózaton keresztül kapja meg a rendszeres szoftverfrissítést. Az eddigi tesztüzemmódban csak azon ügyfelek számára álltak rendelkezésre a frissítések, akik regisztráltak az úgynevezett „ID. First Movers Clubba”. Az „ID. Software 2.3” új funkciókkal rendelkezik és optimalizálja a már meglévőket. A Volkswagen a teljes ID. flotta hálózatba kapcsolásával teremti meg az új, ügyfélorientált üzleti modelljének alapjait. Jelenleg a Volkswagen az egyetlen olyan nagy mennyiségben gyártó vállalat, amelyik elérhetővé teszi ügyfelei számára ezt a technológiát. A cikk bővebb verziója az alábbi linken olvasható: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2982-a-volkswagennel-mostantol-elerheto-az-azonnali-ota-frissites-valamennyi-id-modellhez

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 09. 10.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Kitart a meleg, de érezni már, esténként nincs olyan kellemes langyos idő! Ez már javában ősz! De azért még mindig megsül a hús a buszos grillsütőn, és elfogynak a sörök is, melyeket nem kell már annyira hűteni! Érdemes még kihasználni az időjárás adta lehetőségeket! Akár otthoni programszervezéssel, vagy egy jó kirándulással! Jönnek a szüreti fesztiválok,  melyek szintén kiváló célpontjai lehetnek egy jó kis kiruccanásnak! Még megjáratható a vas, mielőtt sokak télire elcsomagolnánk az autót, ahogy szokás.

Szőnyegszett, biztonságiöv, ajtóküszöb a hét ajánlatában!
Jól mutat a szép új szőnyegszett az autó belső terében. Rengeteget számít, ahogy kinyitjuk az ajtót és benézünk az utastérbe. Bizony a rendezettség látványa nem csak gyönyörködteti a vezetőt vagy az utast, hanem egy jó érzést is ad!
De mit érdemes még a nyitott ajtóhoz tenni? Mivel lehetne megfejelni az új belsőt? Nos, a küszöbön jól mutat a króm díszvédő. Ez is rátesz egy lapáttal, és még sportossá is teszi a kedvencünket. A féken túl a biztonsági berendezések között, talán szintén az egyik legfontosabb a biztonságiöv! Ne bízzuk rá az életünket a régi darabokra! Azért van olyan anyagú eredeti öv, amely már a 40 éves élettartam körül mozog. Érdemes kicserélni, frissíteni ezeket az eszközöket. Nehogy az utolsó szalmaszál szakadjon a megfelelő pillanatban! A kipufogódobok közül a héten ismét bemutatunk kettőt. Itt érdemes a típusra figyelni, mert külön van 1200-ashoz 1300/1600-oshoz és AR-es motorhoz is alkatrészünk. De vannak olyan szettek, melyekben a dobbal együtt a felszereléshez szükséges bilincsek, tömítések is benne vannak! A kézifékkart is feldíszíthetjük. Két műanyag markolat és egy alumínium díszítés közül választhatunk. Az ajándéktárgyakon túl, használati eszközöket is vásárolhattok üzletünkben! Tárolórekeszt, vagy akár ceruzatartót is beszerezhettek a gyerkőcnek az iskolai íróasztalfiókba! 

Belgiumi hírek anyacégünktől
Holnap lesz pontosan 20 éve, hogy a szeptember 11-i támadások elpusztították a New Yorki WTC tornyokat. Mindenkire tisztelettel gondolunk, az elhunytakra, azokra akik szenvedtek, megsebesültek vagy megsérültek. Abban a pillanatban a világ megváltozott… végleg. Sajnos nem lett jobb hely. Nem vágyunk mindannyian egy igazi vezetőre, aki egyesíteni tud, nem szétválasztani minden embert? Szeretet, béke és megértés… ez az, amire igazán szükségünk van… És néhány alkatrész, hogy klasszikus Volkswagenjeinket az úton tarthassuk.

De nézzük a heti újdonságokat:
Kezdjük ezen a héten stílusosan 2 új BBT indítómotorral. Sikerült beszereznünk a megfelelő indítót a T2-es buszhoz, 75–79-ig. Ez az indítómotor „hosszú sebességváltóval”… 12 Volt és 1,1 kW teljesítményű motor hibátlanul teszi a dolgát. Igazán jó áron kínáljuk ezt az alkatrészt.Itt az ideje, hogy tartalék indítómotort szerezzünk be kedvencünknek!
1595-900 indító 12 voltos-busz 08/75-07/79

A második indítómotor, amelyet ezen a héten mutatunk be, a T25/T3/Vanagon benzines modelljeihez való. Szuper erős, 12 voltos és 1,1 kW-os! Az új termékünk kicsit erősebb, mint a BBT # 1595-910, ami 12 voltos 0,95 kW, de teljesen felcserélhető. Nagyobb teljesítmény kevesebb pénzért, ezt a fajta fejlődést szeretjük a BBT-nél. A BBT # 1595-910 és a BBT # 1595-911 mindkettő 100%-ban azonos alkalmazással rendelkezik.
1595-911 Indító benzinmotor-Busz 05/79-07/92

Annak érdekében, hogy pontosan helyreállítsuk vagy javítsuk ezt a pedálcsoportot, ahogyan kell, ezt az újonnan a kínálatunkba kerülő rugót, az 57–66-os korosztályú fékpedálhoz a jobbkormányos autókhoz ajánljuk! Pontos méretek után készült, tökéletesen illeszkedik!
0276-096 Rugós fékpedál RHD-Bogár/KG 08/57-04/66

Szeretjük az autóinkat minél eredetibbnek hagyni, nem? Most a kisebb króm indexburkolatot kínáljuk a sárvédő tetejére. Jó minőségű króm bevonattal készült a hosszú élettartam érdekében. 
0615-100 Turnsignal ház-Bogár 08/57-10/63

Hírek a nagyvilágból
Betekintés a belépőszintű elektromobilitás jövőjébe: az ID. LIFE világpremierje. A Volkswagen ismét felgyorsítja az elektromobilitásra való átállást az ACCELERATE stratégia révén, a fenntartható mobilitást még több ember számára téve elérhetővé az ID. család kisautó szegmensbe tartozó modelljének bevezetésével már 2025-ben, az eredetileg tervezettnél két évvel hamarabb. A modell ára körülbelül 20 000 euró lesz Németországban. A müncheni IAA MOBILITY 2021 Nemzetközi Autókiállításon bemutatott ID. LIFE koncepció megmutatja, hogyan nézhet ki egy ilyen jármű a jövőben. A cikk bővebb változata a linken olvasható: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2917-betekintes-a-beleposzintu-elektromobilitas-joevojebe-az-id-life-vilagpremierje

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 09. 03.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Visszatértünk a rendes kerékvágásba! A nyári szabadság után ismét jelentkezünk online bejelentkezéssel facebook oldalunkon is! Szeptember 4-én az MBK megrendezi az Őszi Bogaras Találkozót Mogyoródon! Ide szeretettel várják az érdeklődőket és a klubtagokat egyaránt. Mi is kimegyünk és látogatóként jelen leszünk a rendezvényen. Továbbá megjelent az AirMighty 43. száma! Az üzletünkben megvásárolható a kiadvány. A mi esetünkben kicsit azért is fontos ez a név, mert rengeteg mindennel támogatták a SomogyiVWNyár rendezvényünket, továbbá mi magunk is benne voltunk a kiadványban, így számtalan olvasó láthatta, hogy hozzánk is érdemes lehet eljönni. Tartjuk a találkozónkon tett ígéretünket. Aki a bejáratnál a volkswagenes fallal fotót készített és ezt kiteszi az oldalára, az sorsoláson vesz részt, és ajándékot nyerhet tőlünk. Ezt az ígéretünket hamarosan felelevenítjük ezért érdemes kitenni a képeket a saját oldalra!

Napellenző, kipufogódob, irányjelző-kapcsoló a hét ajánlatában!
Egyre korábban sötétedik, és bizony egyre többet kerülünk olyan helyzetbe, hogy vagy a napnyugtát, vagy a napkeltét kapjuk el autónkban. A napszemüvegen túl, jól jöhet a napellenző az autóban. Egy lehajtással megfelelő árnyékot képezhetünk a szemünknek, így megnövelve a vezetés közbeni biztonságunkat is! Érdemes ezzel a belső utastéralkatrésszel is törődni, új darabra cserélni! Irányjelző kapcsoló?! Beégett? Eltört benne az érintkező? Nos, már nem kell messzire menni! Egyre több típushoz vásárolhatjuk meg az indexkart. Persze a legjobb, ha a régi rossz darabot magatokkal hozzátok, úgy mi is könnyebben adunk helyette újat! Az elmúlt héten bemutattuk az első sárhányóra való, kőfelverődést megelőző díszeket. Most bemutatjuk azokat a darabokat, melyeket a hátsó sárhányóra lehet felszerelni! Szintén ismét vendégünk a szelepfedél. A gyári, egyszerű fém fedél helyett több fajta alumínium, díszítéssel ellátott darabot árulunk, mely szuper kinézetet kölcsönöz a motornak. A keréknél betekintve pedig szépen látszik is, hogy a motort feldobta a gazdája esztétikailag. Kipufogódobok szinte minden típushoz. Akár csak maga a dob, vagy szettekben is, azaz felszerelőkészlettel összecsomagolva megvásárolhatóak raktárról!

Belgiumi hírek anyacégünktől
Ezen a héten a főcímeket minden kétséget kizáróan az amerikai természeti katasztrófák uralják, amelyek lecsaptak a térségre. Természetesen mindenki követte a 20 éves háború végét, amelyet nem lehetett megnyerni… Mi is háborúban vagyunk minden nap. Minden nap van egy csatánk, amit szeretünk vívni; egyre több és jobb alkatrészt találunk, létrehozunk és gyártatunk szeretett VW-nk számára. Mi egy háborút sem nyertünk, de minden nap közelebb kerülünk a célhoz. Ezen a héten egy csomó új termék és néhány érdekes frissítés vár ránk…

De nézzük a heti újdonságokat:
Kezdjük a jó hírrel, hogy hatalmas többlet készletet vásárolhattunk az eredeti VW alkatrészekből, amelyek tartalmazzák a busz első torziós karjait. Pontosabban ezek a karok a késői 63-67-es T1-es buszokhoz és a 1967-2014 közötti Kombi Brazil modellekhez valók. Többségük eredeti VW kartoncsomagolásban érkezik. Van felső és alsó is, tudva, hogy a bal és a jobb ugyanaz a busznál…. Rengeteg van most a polcainkon, elég nagy teher, ezért szép mennyiségű kedvezményt is kínálunk! 1379-220 Torziós kar felső-Busz 07/63-07/67, Busz Brazília 01/67-2014-Eredeti 
1379-225 Torziós kar alsó-Busz 07/63-07/67, Busz Brazília 01/67-2014-Eredeti

A Volkswagen eredeti pótalkatrész-vásárlásának másik csoportja ezek a tengelycsonkok voltak. Ezek a csonkok minden Vw buszra illeszkednek az 1971-es T2-es modellévtől egészen a T25/T3/Vanagon gyártás 1992-es végezetéig.
Semmi sem múlja felül az eredetit, így egyszerűen mindet megvásároltuk!
1478-600 Hátsó tengelycsonk „IRS”-busz 08/70-07/92

Az ajtóhatároló rudakat egy kis csapszeggel és csipesszel lehet rögzíteni az A oszlophoz. Már rendelkezünk az 1955 -ös bogár és busz összes csapjával és kapcsával egészen 1992 -ig. A bogár és a busz közötti különbség az átmérőben rejlik. A különböző buszmodellek közötti különbség szigorúan a hosszúságon múlik.
Bemutatjuk nektek….
8055 ajtóhatárolóhoz csap, 08/55-
8055-100 ajtóhatárolóhoz csap, Busz 12/63-07/67
8055-200 Ajtóhatárolóhoz csap, Busz 08-67-07/77
8055-300 Ajtóhatárolóhoz csap, Busz 08/77-07/92
8056 Ajtóhatároló csaphoz zégergyűrű- Bogár 08/55-
0438-281 Ajtóhatároló csaphoz zégergyűrű -Busz 12/63-07/92

A különbség a részletekben rejlik. A kis alkatrészekre pedig nagy szükség van. Ez a kis fedéldugó a 4-es típusú generátor körüli házban ülve bezárja a lyukat, amelynél meglazíthatja a generátor csavarját az ékszíj feszességének beállításához. Sajnos gyakran hiányzik. 
1909-300 Generátor ékszíjfeszesség-állító csavar fedele Type4-Bus 08/71-07/79

Most a Wolfsburg West váltózárak teljes sorozatát raktározzuk, hogy megakadályozzuk, hogy szeretett VW-jét ellopják, vagy legalábbis megnehezítsék a lopást. Az az autó, amelyet nem tud váltani, nehezen mozgatható, hacsak nem emeli meg daruval… Régebben 1967-ig rendelkeztünk a zárral a bogár és Ghia modellekhez.
Most megérkeztek a bogár és Ghia 68-71 és 1972 modellekhez, valamint egy specifikus modell, mely a T1-es és T2-es buszhoz jó 1973-ig. A buszváltó alaplemezének cseréjével 1974-től egy régi típusú váltólemezzel a buszváltó zár 1979-ig használható.
Minden autónak megvan a saját váltózárja!
0527-005 Lopásgátló a váltón-Beetle/KG/Typ181 08/67-07/71
0527-010 Lopásgátló a váltón-Beetle/KG/Type181 08/71-
0527-025 Lopásgátló a váltón-Busz -07/73

Hírek a nagyvilágból
Shaping Mobility Hub: a jövő mobilitása a Volkswagen szerint
A Volkswagen a müncheni Nemzetközi Autókiállítás (IAA MOBILITY) alkalmával indítja útjára új platformját a jövő mobilitása iránt érdeklődők számára. A Shaping Mobility Hub (www.shaping-mobility.volkswagen.com) platformon a felhasználók exkluzív történetekhez és vitás kérdésekkel kapcsolatos véleményekhez férhetnek hozzá, de az oldal emellett rálátást biztosít és széles körű kutatásra ad lehetőséget a fenntarthatóság, innováció, az elektromobilitás és a digitális életmód területén is.
Forrás: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2905-shaping-mobility-hub-a-joevo-mobilitasa-a-volkswagen-szerint

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 08. 27.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Az időjárás nem épp a legkedvezőbb. De nem csak ez jelzi, hogy sajnos vége a nyárnak. Pedig a nehézségek ellenére élménydús nyarunk volt, akár gondolok itt a Somogyi Nyár rendezvényünkre, de a szabad mozgás sok más programra is alkalmat adott. Nincs is jobb annál, mint ha öreg Volkswagenünkkel hosszú utazáson vehetünk részt! Lesz itt még kellemes kiránduló idő, póthétvége, melyen az ország számos csodás részét megnézhetjük! Használjuk ki a szeptembert is! Az utolsó hetek jönnek a garázsban történő álldogálás előtt.

Motorhoz, belsőtérhez, vagy külcsínhez ajánljuk!!
A gázpedál sem különb, mint az autó többi része! Eljön a perc, hogy foglalkozni kell vele. A tartókonzol rettenetes állapotba tud kerülni, de más részekkel is meggyűlhet a bajunk! A pedálsort is felújíthatjuk. A megfelelő szettekkel újra helyzetbehozhatók a pedálok a tökéletes autózási élményéhez! A motorhoz is jól jön egy-két kiegészítő elem, mely feldobja a kinézetét. Ezen a héten különleges szelepfedélszetteket ajánlunk motorépítéshez. A hátsó csomagtér elfeledésére kiválóan alkalmas a kalaptartó! Többféle típus közül választhatunk az üzletünkben, de két terméket bemutatunk a mostani ajánlatunkban is. A kőfelverődés-védő védelmező szerepe mellett klasszikus kinézetet is kölcsönöz a bogárnak. A számos díszítőelem egyike, melyet ha felhelyezünk a sárhányóra, a csillogó króm hatással további extra feltűnést kelthetünk az utcán! Igazán többen nézik meg az autót! Hétről hétre bővítjük akciós kínálatunkat, melyet hófordultával cserélünk. Az augusztusi akciós alkatrészek még korlátozott ideig olcsóbban megvásárolhatók.

Belgiumi hírek anyacégünktől
Belgiumban a héten a főcímek az Afganisztánban uralkodó káoszról szóltak. Egy meglehetősen kicsi, 75 000 emberből álló radikális hadsereg, nagyjából 3 nap alatt betör egy 650 000 km2 -es, 38 millió lakosú országba. Ha ez nem különleges, akkor mi? Viszont nagyon ijesztő is! Nos, senki ne féljen a BBT News -tól, nincs benne semmi félelmetes, viszont újra péntek van. Kövesse nyomon legújabb termékeinket minden pénteken, hogy Volkswagenét kondícióban tarthassa.

Újdonságok
Nagyon jó minőségben készítettük el a 14"-os VW busz kerekét. Az eredeti példány egy gyönyörű BBT dobozba csomagolva. Alkalmas minden, Európában gyártott autóbuszhoz 12/63 és 07/70 között, valamint a brazil buszokhoz, 01/67- 12/81 között, továbbá type 181-es (Kubel, Thing, Trekker) 1971- (ch.1812617370-)
járművekhez.
Cikkszám: 2564-220 Kerék, 5x14, Busz 12/63-07/70- Fekete, festett SWT

Szintén elkészítettük a BBT 1312-es kormány-rezgéscsillapítónk Öko változatát. Mivel a Cofap kínálatának elérhetősége nem túl megbízható, ezért ezt az öko-verziót kínáljuk mellette. Ez az új kormány-rezgéscsillapító megfelelt számunkra az első tesztelésünkön. A használata során megbizonyosodtunk róla, hogy elfogadható minőségű. Kínában készül, és az ára tökéletes megoldás olyan autók számára, amelyek nem tesznek meg sok mérföldet (kilométert), vagy olcsóbb alternatívaként.
1312-001 Kormány-rezgéscsillapító- bogár/KG 03/60-, Type181 ECO

Hírek a nagyvilágból
Sportos elegancia és hatékonyság: látóhatáron belül az ID.5 GTX
A tisztán elektromos kivitelezéshez a coupé eleganciája és az SUV ereje társul: a tervek szerint az álcázott ID.5 GTX
szeptember 7-én debütál az IAA Munich Motor Show nemzetközi kiállításon. Az első modulrendszerű elektromos hajtáskoncepcióra (MEB-re) épülő lenyűgöző SUV coupé elegáns dizájnnal, erőteljes kétmotoros kialakítással és összkerék-meghajtással ejt ámulatba. Az ID.5 GTX teljes mértékben összekapcsolható, over-the-air megoldással kezeli a frissítéseket, valamint Car2X technológiával felszerelt.
https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2895-sportos-elegancia-es-hatekonysag-latohataron-beluel-az-id5-gtx

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 08. 19.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Boldog születésnapot, Magyar Állam! Ismét itt van augusztus 20. Egy méltán nemes ünnep. Megnyirbált országunk születésnapját ünnepli. Kevés olyan állam van Európában, mely ilyen idős lenne, mint a Mi Hazánk! És kevés olyan ország van a világban, melynek a nyelve annyira ősi, mint a miénk! Van mire büszkék legyünk! Van mit megünnepelni! Ezzel egyetemben, sokan útnak indulnak! Akár csak egy program miatt is! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk a velünk együtt közlekedőkre! Induljunk időben! Az elmúlt hétvége tragédiájából kiindulva ne rohanjunk, a biztonság az első!

Legyen teljes a csomagtér zárhatósága, kinézete!
A legtöbb autónál a csomagtér az utolsó, amire energiát szánnak a tulajdonosok. Pedig azt is megszépíthetjük, lakhatóvá tehetjük. Egyrészt egy olyan teret kapunk, ami külön zárható az utastértől, másrészt a csomagoknak egy részét ott is szállíthatjuk! Két kisebb bőrönd kiválóan elfér a pótkerék és a műszerfal hátsó része közötti térben. A felülethez kétféle burkolati elemet választhatunk. Van a papírkarton borítás, mely formára vágva típustól függően kapható, illetve a szintén méretre vágott szőnyegféleség. Mindkettő kulturált kinézetet kölcsönöz a csomagtérnek. Itt megjegyezném, a hátsó ablak alatti csomagtérhez is kaphatók szőnyegszettek. De kanyarodjunk vissza az első csomagtér zárjához egy kicsit. A kesztyűtartóból lehet működtetni a zárszerkezetet egy kar elmozdításával.Ehhez a kesztyűtartó-doboznak makulátlannak kell lennie, különben a kar húzóereje semmivé válik. De egy további kis rögzítőlemez is tartozik a karhoz, melyet a karosszériához kell csavarozni. Ez sok autóból hiányzik, de egy fontos eleme a biztos működtetésnek. A kart és a hozzá tartozó gombot megvásárolhatjátok az üzletben. További tartozékként szükség lesz a bovdenre, és a megvezető csőre, mely a bovden borításaként is szolgál. Ezt a borító-, megvezetőcsövet szintén a karosszériához kell rögzíteni. A kesztyűtartó mellett erre meg kell legyen a kialakított foglalat. De a zárhoz tartva kis füleknek is kell lenniük, melyek megtartják az egész rendszert. A bovden és a cső is szereplője a heti bemutatóanyagunknak. A benzinszint visszajelzői sem kivételek, az üzletben megvásárolhatóak vagy épp megrendelhetőek. A mérőműszerek komplettek, tehát külön alkatrészt nem árulunk hozzájuk, egyben lehet cserélni az órában, vagy a műszerfalban. Egyedi megjelenésű, EMPI márkájú sárfogók érkeztek és kaphatóak! Még emlékszem arra az időre, amikor kötelező tartozék volt az autókon. Mára már teljesen eltűnt, pedig szerintem hasznos kellék! De akár dekorációs célokat is szolgálhat! Akciós kínálatunkról se feledkezzen meg senki! Mindig tartogatunk meglepetéseket a vásárlóink számára, legyen az árcsökkenés vagy újdonság!

A belgiumi újdonságokat a budapesti BBT-nél is megvásárolhatjuk?
Hétről hétre mutatjuk be az újabbnál újabb alkatrészeket buszokhoz és bogarakhoz. A címre történő visszautalásképpen, ezek nem távoli tervek, bár van egy átfutási ideje, mire megérkeznek az újdonsült termék(ek) hazánkba is, ettől függetlenül rövid idő alatt beszerezhetőek lesznek üzletünkben is! Az új alkatrészek bemutatására egy külön fül gondoskodik weboldalunkon! A fejlécben az „újdonságok” fülre kattintva lehet megtekinteni azokat a termékeket, melyeket eddig nem lehetett megvásárolni, vagy épp új minőségben érkeznek be az országba. Tehát érdemes ezt a kínálatunkat is megnézni, lehet, hogy  tartalmaz olyan alkatrészt is, mely után a tulajdonos már régebb óta ácsingózik! De ne felejtsétek el, a T1-es busz karosszéria felújításához már külön katalógus áll rendelkezésre, melyet a belgiumi BBT saját alkatrészeiből állítottak össze, és időről időre folyamatosan frissítenek, bővítenek!
Ezekhez üzletünkben szintén hozzájuthattok!

Hírek a nagyvilágból
Az új Taigo bemutatkozik Európában
Minden készen áll a Volkswagen márka új karosszériaformájának fogadására: az új kompakt crossover Taigo bemutatásával a Volkswagen most először debütál az európai piacon egy SUV kupé modellel. Az első kerék hajtású Taigo divatos crossover karosszériájával, megemelt üléspozíciójával, úttörő hálózatba kapcsolhatósági megoldásaival és kompromisszummentes hétköznapi használhatóságával igazi közönségkedvenc. Az ötüléses autó tetővonala kupé stílusban lejt hátrafelé anélkül, hogy a hátsó sorban helyet foglalók fejterét szűkössé tenné. Ezzel a Volkswagen egy harmadik karosszériaváltozattal bővíti a korábban elsősorban a csúcsmodellek számára fenntartott moduláris keresztmotoros (MQB) platformra épülő kompakt modelljeinek (Polo illetve T-Cross) sorát.
Számos, a legmodernebb technológiát képviselő asszisztensrendszer gondoskodik az optimális kényelemről és a magasszintű biztonságról minden utas esetében.
https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2890-az-uj-taigo-bemutatkozik-europaban

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: