Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2021. 07. 30.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
A hétvégi rendezvényünk után, mely nekünk is kikapcsolódáson túl azért munkával is telt, most mi is pihenni megyünk! Ez minden évben így szokott lenni. Ezért augusztus 2-től (hétfőtől) augusztus 8-ig (vasárnapig) szabadságon leszünk. Ez idő alatt az üzletünk zárva tart. A weboldalunk változatlanul fogadja a megrendeléseiteket, de augusztus 9-től kezdjük teljesíteni a postai feladásokat. Az első csomagok augusztus 10-én érkeznek a címzetteknek. Ezúton kívánok mindenkinek jó pihenést és kikapcsolódást a nyár hátralévő részében!

Külső alkatrészek bogárhoz!
Miért püfölnéd a vasat? Foltozgatni, hegesztgetni nem mindig éri meg! Az autógyártás forradalmasításának jót tett az állandó formák által préselt lemez. Garantált az egyforma alkotóelem, és persze a minőség is! És már csak össze kell ponthegeszteni az elemeket. Egyébként ez a mai gyártósorokon sincs másként. Bár az emberi munkaerőt felváltotta a sokkal pontosabban dolgozó robotkar. De nem szeretnék nagyon messze kanyarodni a mondanivalómtól. A bogár is elemekből van. A youtubon nagyon szép régi gyárfelvételeket látni az összehegesztéséről. Így a sérült elemek szétszedése, cseréje sem annyira nehéz. Ehhez kellő számú javítóívet, elemet vásárolhattok a weboldalunkon keresztül. Komplett orr, vagy épp csomagtértető, motortérfedő is megtalálható a készletünkben! Akár a legbonyolultabb elemek is. A mai bemutatónkban például megtekinthető az alfázfej alsó lemeze, komplett tűzfal, ajtó külső borítása. Megéri ezeket megvenni, megéri ezeket az elemeket beépíteni! Kevesen gondolnák de a sok alkatrészen kívül, az ajándéktárgyak szekcióban bizony az iskolakezdéshez szükséges dolgokat is találni. Menő tollat, vagy épp tolltartót. De buszos díszítésű táskát is választhatnak az iskolások! Szóval a tanévkezdés előtt nálunk is érdemes szétnézni! Ne feledjétek, minden hónapban új akciós alkatrészek várják a felújítókat és javítómestereket.

Heti újdonságok Belgiumból
Mivel a Volkswagen nem engedi olyan VW logóval ellátott alkatrészek értékesítését, amelyek nem a klasszikus alkatrész-üzletükből származnak, vannak olyan termékek, amelyeket egyszerűen már nem tudunk eladni. Az egyik leginkább érintett alkatrészcsalád a kulcs, különösen az üres kulcs. A T-profil nem elérhető a Volkswagen-től. Mivel van, ami jobb, mint a semmi, így visszahozzuk a T-profil kulcsát üresen, VW logó nélkül. A T-profil kulcsokat 1964 és 1966 között használták buszon. 
Cikkszám: 0654-23 Kulcs, üres T - 64-66-os busz

A T1-es buszok műanyag ablakmosó palackot kaptak a csomagtálcára. Ez egy nagyon hasznos mechanizmus, amikor meglehetősen rossz időjárási körülmények között vezetünk. Ezért nagyon fontos, hogy egyszerűen minden felújított buszon legyen ebből az alkatrészből. A legtöbb esetben a műanyag mosópalack még mindig ott van, de a gumi kupak eltűnt, az idő vagy a természet megette, vagy egyszerűen hiányzik. A BBT a komplett mosóegységet már hosszabb ideig szállíja, BBT # 2461-25 cikkszámon lehet megtalálni. 
2461-255 Nyomógomb/kupak(gumi) az ablakmosó tartályhoz Busz 07/67

Legjobb minőség!
Nagy mennyiségben tudjuk biztosítani a legjobb minőségű fényszóró-kereteket egyenesen a mexikói Hella gyárból.
Maga a cég közvetlenül a Volkswagen Puebla gyár összeszerelő sorait látta el alkatrésszel egészen 2004-ig, még vadonatúj bogár lámpakereteket is készítettek. Természetesen ugyanazt a fényszóró peremet kapjuk acélban is BBT # 0604 cikkszám alattt, vagy rozsdamentes acél Flat 4 változatban BBT # 9630-000 cikkszám alatt, de az eredeti Hella darabot semmi nem múlja felül! Cikkszám: 0604-005 Fényszórókeret, 1 csavaros, króm - 08 / 67- bogár, 181-es típus - Hella

A T25 / T3 Vanagon szerelmesei vigyázzanak… A BBT nem felejti el a később készült modellek szerelmeseit sem! Ma elhozzuk a vizes boxermotor termosztátját, valamint a dízelmotorét is. Mindkét modell jó minőségű, a BBT saját T25/T3 Vanagon osztálya tesztelte és jóváhagyta. Új minőségi tömítéssel érkezik.
cikkszámok:
4254-100 Termosztát 87 ° WBX - Busz 05/79/07/92
4254-110 Termosztát 87 ° -102 ° C dízel/T-dízel-Busz 05/79/07/92

Volkswagen hírek a nagyvilágból
Herbert Diess: „A NEW AUTO programmal újraalkotjuk a Volkswagent”
A Volkswagen Csoport felkészülten tekint a mobilitás kibocsátásmentes és autonóm jövője felé. „A NEW AUTO stratégiával 2030-ra újraalkotjuk a Volkswagent” – mondta Herbert Diess vezérigazgató a Volkswagen Csoport virtuális éves közgyűlésén. „Az elkövetkező évtizedben az utakon futó járművek egyre inkább fenntarthatóak, biztonságosak, okosak és végül önvezetők lesznek. Az egyén mobilitása fényes jövő elé néz. Erős márkáinkkal és globális technológiai platformjainkkal tervünk, hogy a mobilitás új világában is vezető szerepre tegyünk szert.”


Egy kis érdekesség
A Porsche cég már egy ideje hirdeti, bizony ha valaki odaállít egy traktorral a vevőszolgálatra, az alkatrészt és segítséget kaphat egy-egy ősi géphez is. Itt a személyautó kategóriával sincs kivételezés. A minap olvastam egy cikket: nemhogy régi alkatrészek kaphatók az öreg autókhoz, hanem új fejlesztések is zajlanak a gyárban. A régi, dobfékes autókhoz új fékdobokat fejleszt a cég, hogy sokkal hatékonyabban tudjanak az oldtimer sofőrök megállni az autóval fékezéskor.
Ez egy meglepő dolog volt a számomra. Ha meggondolom, ez akár azt is jelentheti, hogy nem csak régi autók alkatrészeit lehet megvásárolni a gyártótól, hanem abban a piaci szegmensben is látnak "fantáziát" melyben a régi autók számára új, hatékonyabb alkatrészeket készítenek. Ez számunkra a biztonságos használaton túl azt is jelenti, hogy nem kell azon aggódni, mikor nem jutunk esetleg több alkatrészhez!
A témához tartozó irányadó cikk a totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2021/07/12/gumipor/dobfeket_fejlesztett_a_porsche/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
oldalon olvasható!

Elkészült a buszfelújító sorozatunk következő része
Már a T1-es busz nagyobb részével készen vannak. Meglepetés volt, hogy a motor fölé egy T3-asból kiszedett motorszerelő nyílást építettek be hátra. De az új részben főként a tetőborítás felszerelése, valamint a szamba ablakok behelyezését láthatjuk.
youtube.com/watch?v=M-r5ti2S8Tw

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2021. 07. 28.

2021. 07. 23.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Elindult? Igen, szerintem elstartolt... akkor elkezdtük! Zöld lámpát kapott a rendezvény! Várunk mindenkit szeretettel a Somogyi Vw Nyár autóstalálkozón Zselicén! A pénteki programsorozat immár elkezdődött!!!! Aki ellátogat hozzánk, az taposson bele! Ne maradjon le az esti koncertekről se!Programok a rendezvényen:

07. 23., péntek
12:00-tól Érkezés, ismerkedés a helyszínnel és egymással
14:00-tól Szállások elfoglalása
Börzeváros beköltözés, felépítés
16:00 Somogyi VW Olimpia, 1. forduló
Igény esetén: közösségi foci és Zumba Timivel
18:00–21:00 Vacsora az étteremben vagy önállóan
21:00 Megnyitó

Szabadtéri színpad
22:00 Dj. Bárány Attila
24:00–02:00 Dj. Skorpioh

07. 24., Szombat
7:30–10:00 Reggeli az étteremben vagy önállóan
8:30-tól Reggeli aerobik Hugival
10:30-tól Somogyi VW Olimpia, 2. forduló
Igény esetén: közösségi foci és Zumba Timivel
15:00-tól Jóga Fajta Csongorral
16:00 Kereszty András György - A Tudatosság Iskolája
alapító tanárának előadása
18:00–20:00 Vacsora az étteremben vagy önállóan
19:00-tól Vacsora közben tombola és eredményhirdetés

Szabadtéri színpad
21:30–23:00 Dj. Dominique
23:00–02:00 Dj. Hudák és a Többiek

07.25. Vasárnap
7:30–10:00 Reggeli az étteremben vagy önállóan
8:30-tól Reggeli aerobik Hugival
10:00 A hétvége értékelője
11:00 Felvonulás Kaposvárra
11:00-ig Szállások elhagyása
Kötetlen szabadprogram, fürdőzés, ebéd
A Hajmási Szabadidőfarmot legkésőbb 14 óráig kérjük elhagyni!
Indulás haza

2021. 07. 24, SZOMBAT
Programok gyermekeknek a Club Alohától:
10.00 Animátorok köszöntése, reggeli ébresztő, mókatorna
10.30 Vizes és szárazföldi móka, nagy, családi kötélhúzóverseny
11.30 Mini Disco time
13.00 Bogár kreatív
14.30 Óriásbuborék-fújás
15.00 Arcfestés, csillámtetoválás-készítés
16.00 Kalózkaland
17.30 Családi vetélkedők
19.00 Disco és tombola
A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

Külső alkatrészek bogárhoz!
Régen nehezebb dolgunk volt. Ha autófelújításban gondolkodtunk, akkor vagy donort kerestünk, vagy egy ritkaságszámba menő lemezhajlító kisüzemben próbálkoztunk pótalkatrészt keresni, gyártatni. Ez utóbbi pótlemezeknek a pontossága nem igazán volt hatékonynak nevezhető az újraépítésnél. Mára kicsit megváltozott a helyzet, sok esetben sokkal pontosabb darabokból válogathatunk. Akár úgy is, hogy a javítandó felülethez nem kell nagyobb karosszéria elemet megvenni. Padlólemezből sem kell rögtön az egészet kicserélni. Léteznek javítórészek is.
Sokkal bonyolultabb, már részben összeállított autórészek is kaphatóak, érdemes megnézni a komplett bogárorr-részt. Rengeteg plusz munkától megkímélik az embert. Nos ha a karosszéria elkészült, az összeszerelésnél további kiegészítőkre lesz szükség. A sárhányók felfogatásánál ajánlatos a kédergumik beépítése. Ezek a gumik többféle színben kaphatók, egyben dekoratív elemként is szolgálnak a feladatuk elvégzése mellett. A kilincsek alá is szükséges tömítés! Az ajánlónkban látható apróbb műanyag alkatrészek hivatottak arra, hogy a víz ne jusson be a karosszéria és a kilincs között az ajtóba. Fontos kis darab, nem is nehéz kicserélni a régi törött, repedt elemeket. Csomagtérkartont is érdemes elhelyezni a tank miatt is! Aki rendszeresen használja az autó elejét, bizony érdemes az esztétikus papír takaróelemet beszerezni az üzletünkben. Nem csak a behelyezett csomag miatt ajánljuk ezt a termékünket, az alatta lévő fényezést és a tankot sem fogjuk összekarmolni így! Ne feledjétek, akciós alkatrészkínálatunk minden hónapban új és új alkatrészekkel bővül! Érdemes átlapozni a weboldalunkat!

Hírek a nagyvilágból
Herbert Diess: „A NEW AUTO programmal újraalkotjuk a Volkswagent” A Volkswagen Csoport felkészülten tekint a mobilitás kibocsátásmentes és autonóm jövője felé. „A NEW AUTO stratégiával 2030-ra újraalkotjuk a Volkswagent” – mondta Herbert Diess vezérigazgató a Volkswagen Csoport virtuális éves közgyűlésén. „Az elkövetkező évtizedben az utakon futó járművek egyre inkább fenntarthatóak, biztonságosak, okosak és végül önvezetők lesznek. Az egyén mobilitása fényes jövő elé néz. Erős márkáinkkal és globális technológiai platformjainkkal tervünk, hogy a mobilitás új világában is vezető szerepre tegyünk szert.” A cikk részletes változata itt olvasható: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2878-herbert-diess-a-new-auto-programmal-ujraalkotjuk-a-volkswagent

Egy kis érdekesség
Folytatjuk elektromos-sorozatunkat. Bár nem terveztem, hogy sorozat legyen, de egyre több információt találni azokról a prototípusokról, melyeket a Volkswagen épített, hogy aztán a nemzetközi piacra történő bekopogtatással belépjenek egy tisztább autóval a nagyközönség elé. De a tervek csak tervek maradtak. És a végén a kényszer vitte rá a gyártót a változtatásra. Most mégis az elmúlt hetek elektromos bogárátalakítása, valamint a hibryd busz után bemutatnám az 1976-ban bemutatott teljesen elektromos Golf egyet. A nagy autóipari vállalatok általában csak egy küldetést hajtanak végre - kielégítik az ügyfelek igényeit. Sokan szeretik a hatalmas járgányokat, amelyek 100 kilométerenként 20 liter benzint fogyasztanak - az igazán nagyszerű! Különösen igaz ez a General Motorsra, amelynek globális hírneve nem a legjobb. Eközben az európai és japán autógyártók mindig is jelentős figyelmet fordítottak a nagyközönség számára gyakran túl korán bemutatott újításokra. Például a navigációs eszközök, az érintőképernyők, az ABS, a műszerfalak stb. Ez alól az elektromos meghajtású járművek sem kivételek - bár több mint 100 évvel ezelőtt jelentek meg először, az elektromos autók folyamatos létezése a fejlett technológia hiánya miatt kárhoztatott volt. Ezt követően évtizedenként legalább egyszer bemutatták azokat az alternatív üzemanyagú járműveket, amelyek után  érdeklődhetnek a hétköznapi vásárlók is, ám e projektek túlnyomó többsége egyetlen nyilvános megjelenést mutatott be, az ipari szakértők nagy tapssal fogadták őket, és ennyi. Évek elteltével az elektromos hajtás fejlesztésével az első kézzelfogható termék a Volkswagen Elektro-Golf volt, amely 1976-ban életre kelt. Első pillantásra az autó pontosan úgy nézett ki, mint bármely más Golf I-es, de a szokásos négyhengeres, 75 lóerős benzinmotor helyett a motorháztető alatt 27 lóerős elektromos motor volt, amely párosul egy szokásos négyfokozatú sebességváltóval. Az elektromos meghajtású Golf nem csak azért jött létre, mert a mérnökök új, az autónak megfelelő motort akartak találni.
Az elektromos autót az 1973-ban az egész világot megrázó súlyos olajválság miatt tervezték meg. Ez az esemény sok gyártót arra kényszerített, hogy hatékonyabb motorokba fektessen be, és a Volkswagen elkezdte tesztelni
az elektromos autókat, mintha a vetélytársakat szerette volna megelőzni. A projekt iránti bizalmukat demonstrálva a németek 20 db Elektro-Golf prototípust készítettek, amelyeket közutakon hajtottak. 1986-ig a Volkswagen mérnökei rendszeres közlekedési körülmények között vezették ezeket a prototípusokat, fontos információkat gyűjtöttek
a használatuk folyamán és tovább keresték a módját az autó akkumulátorainak fejlesztésére.
Link az autó fotójához: https://drivetribe.imgix.net/Kqjly3VqQI63KQGB2mtC1w?w=986&h=657&auto=format,compress&fit=crop&crop=faces&dpr=1&q=75


Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team


 


 

2021. 07. 16.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Minden startra kész! Egy hét múlva ilyenkor már dübörög a party! Megvannak a pólók, melyeket nektek szántunk, illetve megérkeztek a szponzorációk is! Ezúton köszönjük minden támogatónknak, hogy valamilyen módon hozzájárult a rendezvényünkhöz. Mindenkit nagyon várunk épségben!!! Pénteken 12 órától beléphettek a Hajmási Szabadidőfarm területére. Mindenki a belépésnél megkapja a karszalagját! Illetve regisztráció is lesz! Előre, a fecbook oldalon regisztrált vendégek sokkal hamarább jutnak majd a területre. Lesz tombola, ezt sokan kérdeztétek! Többszázezer forintos főnyereménnyel! Egy-egy ajándék értéke meghaladja az 5000 Ft-ot! A főnyeremény egy klímaberendezés. A tombola ára 1000 Ft lesz. Az eseményre való megérkezést molinókkal fogjuk segíteni. Iránymutató nyilakat helyezünk el ezeken az információs felületeken és kitesszük a meghatározó kereszteződésekben. Várunk mindenkit nagy szeretettel!! De, hogy ne feledjük az eseményeket sem, a végleges rendezvény programok a következők lesznek:

07. 23. pénteken
12.00-tól érkezés, ismerkedés a helyszínnel és egymással
14.00-tól a szállások elfoglalása,
börzeváros felépítése, költözés a kijelölt helyekre
16:00 Somogyi VW Olimpia, 1. forduló,
Igény esetén: közösségi foci, és Zumba Timivel
18.00–21.00 vacsora az étteremben vagy önállóan
21:00 Megnyitó - Hudák Mihály köszöntője

Szabadtéri színpad
22.00 Dj. Bárány Atila
24.00–02.00 Dj Skorpioh

07. 24. Szombat
7.30–10.00 Reggeli az étteremben, vagy önállóan
8.30-tól Reggeli aerobic Hugival
10.30-tól Somogyi VW Olimpia, 2. forduló
Igény esetén: közösségi foci, és Zumba Timivel
16.00 Kereszty András György (a Tudatosság Iskolája alapító tanára) előadása
18.00–21.00 Vacsora az étteremben vagy önállóan,
a vacsora közben 19.00-tól tombola és eredményhirdetés

Szabadtéri színpad
21:30-23:00 Dj. Dominique
23.00-02.00 Dj. Hudák és a többiek

Egész nap elérhető: Börze, Club Aloha animációs programok

07.25. Vasárnap
8:30-tól Reggeli aerobic Hugival, 10.00 A hétvége értékelője
11.00 felvonulás Kaposvárra, szállások elhagyása
kötetlen délutáni program, fürdőzés, ebéd, szabad program, indulás haza

Programok gyermekeknek:
Animációs programok gyerekeknek a Club Alohától, 2021. 07. 24-én:
10.00 órától: Animátorok köszöntése, reggeli ébresztő, mókatorna
10.30 Vizes és szárazföldi móka, nagy, családi kötélhúzóverseny
11.30 Mini Disco time
13.00 Bogár kreatív
14.30 óriásbuborék-fújás
15.00 arcfestés, csillámtetoválás-készítés
16.00 kalózkaland
17.30 családi vetélkedők
19.00 disco és tombola
(A változtatás jogát fenntartjuk!)

Példákat hoztunk autóalkatrészre raktárunk minden szegletéből!!
Különlegesebb darabok is szerepelnek heti hirdetésünkben. Már rengeteg fajta alkatrészt tartunk, egyre több típust igyekszünk felvonultatni, melyhez aztán igyekszünk minden alkotórészt beszerezni. De nézzük is, milyen meglepetéseket tartunk polcainkon. Akciós a küszöb, melyben megtalálható a fűtőcsatorna is. Ezt egy az egyben fel lehet szerelni, illetve hegeszteni az autóra. Rengeteg időt és munkát megspórolhat vele az ember! Aki hosszú távon gondolkodik, most érdemes befektetni egy ilyen elembe. Váltófelújításhoz a szinkrongyűrűkön kívül tömítést, rezgéscsillapítót, szimeringet és még sok más alkatrészt is tartunk! 1302/303-asokhoz kapható a toronyszilent! A pillangóablakokhoz is megvásárolható a tömítés, gombok és még egy kis zárretesz is! A kipufogódob  felszereléséhez több bilincs és tömítéskészlet kapható fajtától függően akár akciós áron! Ne feledjétek, minden hónapban új és új alkatrészek árát szállítjuk le, hogy aztán akciósan megvásárolhatóak legyenek! Ajándéktárgyak, króm kiegészítők nagy választékával várunk minden érdeklődőt!

Hírek a nagyvilágból
Év Magyar Autója 2022: rekord nevezés a Volkswagentől
Az Év Magyar Autója verseny hároméves történetében még sosem fordult elő, hogy egy márka nyolc modellt nevezzen. A Volkswagen széles kínálatából az importőr, a Porsche Hungária sok izgalmas újdonságot indított a Magyar Év Autója és az Év Zöldautója 2022-es díjakért. Részletesebben a cikket a következő linken olvashatjátok: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2863-ev-magyar-autoja-2022-rekord-nevezes-a-volkswagentol

Kikapcsolódáshoz
Én magam nagyon szeretem, ha felújítanak egy régi autót. Bár VW rajongó vagyok, nem vetem meg más márkák restaurálását sem. De talán a legszívesebben mégis ennek a T1-es busznak a megújulását nézem, melyet már lassan egy éve követek nyomon. Megjelent kedvenc buszfelújító sorozatunk legújabb része.
https://www.youtube.com/watch?v=1oruxPUEhH4

2021. 07. 09.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Ismét péntek van, és így friss hírekkel jelentkezünk egyre közelgő rendezvényünkről. A héten a legtöbbet a Somogy VW Nyár rendezvény-programokkal foglalkoztunk, és aki követi a facebook oldalunkat, az már ízelítőt kaphatott, milyen időtöltéseket kínálunk azok számára, akik eljönnek a hétvégénkre.

2021. 07. 23. Péntek
12.00-tól érkezés, ismerkedés a helyszínnel és egymással
14.00-tól a szállások elfoglalása,
börzeváros felépítése, költözés a kijelölt helyekre
16:00 Somogyi VW Olimpia, 1. forduló, 
Igény esetén: közösségi foci, és Zumba Timivel
18.00–21.00 vacsora az étteremben vagy önállóan
21:00 Megnyitó - Hudák Mihály köszöntője

Szabadtéri színpad
22.00 Dj. Bárány Atila
24.00–02.00 Dj Skorpioh

2021. 07. 24. Szombat
7.30–10.00 Reggeli az étteremben, vagy önállóan
8.30-tól Reggeli aerobic Hugival
10.30-tól Somogyi VW Olimpia, 2. forduló
Igény esetén: közösségi foci, és Zumba Timivel
16.00 Kereszty András György (a Tudatosság Iskolája alapító tanára) előadása
18.00–21.00 Vacsora az étteremben vagy önállóan,
a vacsora közben 19.00-tól tombola és eredményhirdetés

Szabadtéri színpad
21:30-23:00 Dj. Dominique
23.00-02.00 Dj. Hudák és a többiek

Egész nap elérhető: Börze, Club Aloha animációs programok

2021. 07.25. Vasárnap
A vasárnapi programokat még szervezzük.

A gyermekek sem fognak unatkozni!
Íme, a nekik szánt programok:
Animációs programok gyerekeknek a Club Alohától, 2021. 07. 24-én:
10.00 órától: Animátorok köszöntése, reggeli ébresztő, mókatorna
10.30 Vizes és szárazföldi móka, nagy, családi kötélhúzóverseny
11.30 Mini Disco time
13.00 Bogár kreatív
14.30 óriásbuborék-fújás
15.00 arcfestés, csillámtetoválás-készítés
16.00 kalózkaland
17.30 családi vetélkedők
19.00 disco és tombola

Javítólemez és elemek a láthatáron!
A héten új szállítmányt kaptunk karosszériaelemekből. A napi hirdetésünkben is a felújításhoz szükséges darabokból válogattunk. Főbb alkatrészként az alvázfejet említeném, mely az 1302/303-as autókhoz akciósan kapható! Felújításnál biztosan érdemes figyelmet fordítani a belső sarokrészre! De jól jöhet a kipufogódob mögött elhelyezekedő hátfal lemez is. A héten további fűtéscsatornák érkeztek, melyeket szintén akciós áron kínálunk! Króm válogatásunkba a héten a generátortalp, sportlégszűrő és fényszórókeret lámpával került. Kiváló ajándék lehet a forróságban egy jó fürdőlepedő. Mind egytől egyig márkaszinbólumokkal van készítve! Aki ilyen cuccban megy a strandra, csak vagány lehet! Megújult július havi alkatrészkínálattal várjuk a felújítókat és a javítómestereket is!

Kína a világuralom határán
Kína egyre inkább átveszi az irányítást azáltal, hogy a szegmensben sakkot ad. Ők azok, akik mindent le tudnak gyártani, ha akarnak. És ahol, és amiben üzletet látnak, azt megszerzik maguknak vagy így, de vagy úgy! A héten szárnyra kapott, hogy a már korábban megemlített kínai cég, a Great Wall Motors, új bogárformában elektromos járművet gyárt majd a piacra Kínában. Nos, a héten meglepődhettünk. Mert a cég az (mondjuk ki az új auót nevét) Ora Punk Cat típust nem csak Kínában kívánja forgalmazni, hanem Európában is! Ebből kifolyólag levédték az autó formáját is. Nos joggal gondolhatjuk azt, hogy a Volkswagen melléfogott a bogár gyártásának leállításával ,mert ezzel elszalasztották a bogár újragyártásának lehetőségét, úgy néz ki. Amiben a Volkswagen nem látott hasznot, abban a kínaiak igen.
És talán rosszul ítélhették meg a gyárban, de a bogár forma és a régi autók is, kimondottan népszerűek az emberek körében. Lehet, nem csak az eladásokból kéne merítkezni, mert hosszútávon másképp is lehet profitot építeni!
No de a gyártás leállításával a Bogár tényleg elúszott a Volkswagen számára, a helyére pedig egy kínai hajó úszott be, mely új bogárformát hozott jogilag levédve.
Forrás: totalcar.hu/magazin/hirek/2021/07/05/kinaiake_lesz_a_hagyomanyos_vw_bogar-forma_europaban_is/

Hírek a nagyvilágból
Volkswagen Kék Innovációs Különdíjat kapott Karikó Katalin
Idén is sor került a Volkswagen és a Menedzserek Országos Szövetsége által alapított Kék Innovációs Különdíj nyertesének kihirdetésére. Ezúttal olyan vezető érdemelte ki a díjat, akire nem csak a Volkswagen, de az egész ország is büszke lehet: Karikó Katalin, a BioNTech alelnöke kapott különdíjat július harmadikán, a Szövetség által szervezett ünnepségen.
volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2856-volkswagen-kek-innovacios-kueloendijat-kapott-kariko-katalin


Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: