Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Aktuális híreink

2022. 09. 23.

Heti hírlevelünket olvashatjátok!

Sziasztok, Volkswagányok!
Rengeteget dolgoztunk a héten a weboldalunkon, rendkívül nagy mennyiségű képet töltöttünk fel a megújult kezelőfelületre. Nézzétek meg az új dizájnt, mondjátok meg, szerintetek milyen lett, dicsérjétek meg! Szerintünk sokkal jobb a kinézete és használhatóbb a keresője, sokkal több autótípushoz lehet alkatrészt választani! Nem felejtettük el! Minden hónapban játszunk! Kisorsolunk a vásárlóink között egy 20.000 Ft értékű ajándékutalványt. Ez a jövő héten esedékes lesz! Tehát, aki a szerencsések között szeretné magát érezni, az a boltban vagy weboldalon történő vásárlás után automatikusan regisztrálja magát a játékban.

Csomagtér-, tolóajtó-alkatrészek, irányjelzőkapcsoló a hét ajánlatában!
Még a csomagtér-szigetelő gumi hiányzik abból az ajánlatcsomagból, melyet a héten bemutattunk nektek hétfőn és kedden. Összeszedtük azokat a tételeket, melyek az első csomagtérajtó tökéletes zárásához szükségesek! Mind a kart, mind a bovdent és a hozzá tartozó megvezető cső részt, és magát a zárat is megtekinthetitek ajánlatunkban és természetesen webshopunkban.
https://webshop.bugparts.hu/0962/Csomagternyito-bowden-kulso-haz-1775-mm-Bogar
https://webshop.bugparts.hu/spl/361064,2/Bowdenek-es-kiegeszitok
https://webshop.bugparts.hu/0515-90/Csomagternyito-kar-a-kesztyutartoban-Bogar
https://webshop.bugparts.hu/0515-910/Gomb-csomagter-nyito-karra-Bogar-08/67-KG

A tolóajtó legkritikusabb részei, melyeket egymás után sikerült csak beszereznünk, hosszas várakozás és tárgyalások után. Ezeket láthatjátok az alábbi linken. Mind egytől egyig a kifogástalan mozgatáshoz szükségesek!
https://webshop.bugparts.hu/7570-050-BAL/Toloajto-also-gorgo-konzol-BAL-oldali
https://webshop.bugparts.hu/7570-050/Toloajto-also-gorgo-konzol-T2-79-jobb-o
https://webshop.bugparts.hu/7570-005/Kozepso-ajtozar-tamaszto-es-mozgato-mecha

Ne feledjétek! T25-ös és T3-as alkatrészeket is beszerezhettek üzletünkben. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a szögletes buszokhoz az alkatrészellátottság elérje a legmagasabb szintet! A héten egy olajhűtőkészletet és egy visszavezetőcsövet hoztunk kedvcsinálásképpen!
https://webshop.bugparts.hu/1838/24-lapos-olajhuto-keszlet-11x28cm
https://webshop.bugparts.hu/0985-001/Olaj-visszavezetocso-a-blokkba-a-turbotol

Öreg? Mennyire? Ahhoz még az egyszerű karos kell! És igen! Beszereztük, már a legöregebbek sem járhatnak rossz indexkarral! 3 és 6 vezetékes típus egyaránt megtalálható ajánlatunkban!
https://webshop.bugparts.hu/0668-800/Iranyjelzo-kapcsolo-T2-03/55-05/60-3-veze
https://webshop.bugparts.hu/0668-810/Iranyjelzo-kapcsolo-T2-08/57-07/65-6-veze

Belgiumi BBT híreink
A Föld forog tovább még akkor is, amikor megháromszorozódott az üzemanyag ára, a BBT folyamatosan szállítja klasszikus Volkswagenjeitekhez a minőségi alkatrészeket.

Köszöntünk heti belgiumi hírlevelünkkel!
Öt évvel ezelőtt vágtunk bele a saját féktárcsa és fékbob fejlesztésébe. Nagyon büszkék vagyunk, hogy ma az első eredményeket be tudjuk Nektek mutatni. Mivel a legtöbb utángyártott fékdob Kínából érkezik, tudatosan egy olyan gyártót kerestünk, aki generációkon át rendelkezett a megfelelő tapasztalattal és ehhez saját öntödével. Ezt a gyártót meg is találtuk Brazíliában, a cég rendelkezik ISO9001 és IATF16949-es tanúsítvánnyal! Rengetek gyártóval tárgyaltunk, higgyétek el! NOS alkatrészek felépítésének visszafejtésével a "régi-új" elemzése alapján sikerült előállítani a BBT elvárásainak megfelelően. Hamarosan még több modell érkezik.
https://webshop.bugparts.hu/1283-120/Elso-fekdob-5-lyuku-Bogar-1951-09/57-BBT
https://webshop.bugparts.hu/1287-02/Elso-fekdob-5-lyuku-T2-03/55-07/62-BBT-gya
https://webshop.bugparts.hu/1275-005/Fektarcsa-elso-T2-08/72-07/79-BBT-gyartas

Termék frissítés:
Miután visszahívtuk ezeket a buszokhoz való csomagtérajtó rugókat hibás kialakítás miatt, örömmel értesítünk Benneteket, hogy megkaptuk a javított és tökéletes darabokat a gyártótól. Ezek a rugók megfelelően, mindenféle korlátozás nélkül nyitva tartják azokat az ajtókat! Párban tudjátok megvásárolni a gumi távtartókkal együtt. A távtartók kicsik de annál fontosabbak, megakadályozzák az idegesítő csörgést-zörgést.
https://webshop.bugparts.hu/0157-320/Csomagterajto-rugo-parban-T2-08/63-07/79

Hírek egyenesen a jövőből!
Messzire jutottunk az egyszerű cipődobozból készült tervektől. És egyre közelebb a jövő, melyben megvalósulni látszik az, amit gyermekkorban a látványos mozifilmekben láttunk. Ismét rendkívül érdekes cikket ajánlok a figyelmetekbe, egy olyan tanulmányautóról, melyben mi már biztosan csak utasok leszünk. Nézzétek meg, hogy látja a Volkswagen most, jelen állás szerint a jövőt!
https://www.vezess.hu/hirek/2022/09/23/volkswagen-gen-travel/

Heti érdekesség!
Még az imént vártam a nyarat... de rá kellett jönnöm, hogy olyan gyorsan elreppent, hogy már megint a Mikulás érkezése fenyeget. Ki is pucolnám a csizmám, még a végén kettőt pislogok és virgács lesz benne. De milyen programok várhatnak ránk az év hátralévő részében? Nyáron rengeteg a találkozó, talán több is, mint kéne, aztán azt hisszük, hogy ha hűvös van, az ember már nem kíván kimozdulni. De vannak alkalmak, amiket lehet, nem használunk ki arra, hogy találkozzunk! Pedig volna rá jó 5letünk! De lássuk csak! Ma hoztam nektek egy igazán jó példát, miből lehetne egy jó kis limitált találkozót rendezni! Barátaink a BBT-nél már a múlt évben is izgalmas jelmezes találkozót rendeztek. Azt akarod, hogy kísérteties legyen? Lépj be a KKI Happy Halloween futamba! Igen egy jó kis esemény Minden szentek alkalmából, melyen jelmezesen lehet részt venni. Remélem, ezzel a kis írásommal kedvet csináltam egy hasonló itthoni rendezvényhez is!
https://blog.bbt4vw.com/wp-content/uploads/2022/09/Halloween_resized.jpg

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2022. 09. 16.

Heti hírlevelünket olvashatjátok!

Sziasztok, Volkswagányok!
Végre elindult a régi, de új weboldalunk. Ma már túl vagyunk a századik sikeres új webrendelésen is, és jelentem, jól működik, és nem csak jól működik, hanem még dicséritek is. Tehát Zsolti barátom ismét bebizonyította, hogy már túl a közös munka két évtizedes megpróbáltatásain, továbbra is nélkülözhetetlen zászlóshajója a BugPartsnak. Isten Éltesse Zsoltit velünk együtt, míg kerek a Föld, és meg sem áll forogni.
Talán ezt csak néhányunk érti, de higgyétek el, nekünk ez egy hatalmas mérföldkő, hiszen hosszú évek óta próbálkozunk azzal, hogy valaki méltó oldalt készítsen nekünk. Volt, aki egy panel áráért akart nekünk készíteni, de a mainak nyomába sem ért volna a produktum, volt, aki úgy értette, hogy nem ebben az életben akarjuk használni. Szumma szummarom, élvezzük. Sok még vele a terv, hiszen látjátok, jöttek be új típusok a családba és ez már csak így marad. Ahogy ránk öregszenek ezek a típusok, egyre inkább elférnek velünk egy játszótéren. Annyi bizonyos, amíg Mi megvagyunk, ezt folytatjuk, hiszen ma már mondhatom, hogy ehhez értünk a legjobban. Tehát napi szinten jönnek az újdonságok, akciók, blogos storyk és a többi és a többi és a többi ...... élvezzétek:-)


Felni , kupak, csapágy, porvédő a hét ajánlatában!
Van néhány kiegészítő, mely kimondottan valamely termékünkhöz illik, és azzal együtt kell felszerelni az autóra. A felnikupak kimondottan arra a felnire jó, melyre tervezték és kitalálták. Vele együtt esztétikus, és ha nincs felszerelve, határozottan hiányt érez az ember.
Az alábbi kupakokat áruljuk a megfelelő felnihez.
https://webshop.bugparts.hu/2550-50/Regi-stilusu-A/E-es-Riviera-felni-kupak-ku
https://webshop.bugparts.hu/2556/Empi-regi-tipusu-8-kullos/Riviera-felni-kupak
https://webshop.bugparts.hu/2545/Mangels-felni-kupak-84mm-atmero
https://webshop.bugparts.hu/2545-1/Mangels-felni-kupak-EMPI-80mm-atmero
https://webshop.bugparts.hu/2540-0-10/Mangels-Modularkor-alaku-lyukakkal-felni

Ne hagyd, hogy a csuklórész feladja a szolgálatot! A gumi borítást nem véletlenül tették rá, és nem azért, hogy minket bosszantsanak vele. A legnagyobb ellenség a por és a sár. A rossz, szakadt porvédőt mindenképpen cseréld le! Meghosszabbítod vele a csukló élettartamát, no meg kíméled a pénztárcádat.
https://webshop.bugparts.hu/1328-105/Porvedo-a-kormanygombfejre-es-klipsz
https://webshop.bugparts.hu/1328-104/Porvedo-gumi-a-osszekotorud-gombfejre-Bog

Kuplung? Kinyomócsapágy? Ez az alkatrész igazán jó kis kellemetlenségeket tud okozni, cseréje nem is olyan egyszerű, mert a motor és a váltó között lakik. Szóval cseréje nagyobb beavatkozást igényel, és nem éri meg az útszélén nekiállni! De nálunk könnyen beszerezhető.
https://webshop.bugparts.hu/1519/Kinyomocsapagy-rogzito-kapocs-2db
https://webshop.bugparts.hu/1520-1/Kinyomocsapagy-71-Economy-vegyel-hozza-1519

Van, amikor kell a sportos kinézet, hogy a látvány a rajongók számára még durvább legyen, és ezek a felnik pont azok az elemek, mellyel ráadhatunk a külcsínyre egy jó nagy lapáttal!
https://webshop.bugparts.hu/shop_search.php?search=2597-200
https://webshop.bugparts.hu/2597-100/Sprintstar-felni-fenyes-fekete-polirozott

Belgiumi BBT híreink
Mai első gondolatunk a vásárlóink, barátaink és beszállítóink az Egyesült Királyságban. A Királynő nincs többé, még egy bizonyosság az életünkben, ami itt hagyott bennünket.

Sokunk számára példaként élte életét, befolyásolva nem csak Angliát, de az egész világot. Egyszerűen mindannyiunk Királynője volt, Ő volt A Királynő. A világ sose lesz már ugyanolyan. Az értékek halványulnak... Őszinte részvétünk a családnak, barátoknak és mindenkinek, aki szerette Őt.
Ezen az alázatosan szomorú pénteken elhozzuk Nektek heti újdonságainkat.

Manapság az új motorblokkok ára és elérhetősége soha nem látott szintre emelkedik, és az újjáépítés egyre  népszerűbb. Hogy minél több elfáradt motort menthessünk meg, úgy döntöttünk, hogy beraktározunk túlméretes szelepemelő tőkékből. Amennyiben hézag van a szelepemelő tőke és a motorblokk furat között, úgy az olajnyomás csökken. A túlméretes szelepemelő tőkékkel az oldalirányú mozgást vissza tudjuk állítani a gyári tűréshatáron belülre.
Darabra tudjátok megvásárolni, erősen ajánlott egyforma méretű tőkéket beépíteni a motorba!
https://webshop.bugparts.hu/1632-015/Szelepemelo-toke-0-15-tulmeret-Typ1
https://webshop.bugparts.hu/1632-030/Szelepemelo-toke-0-30-tulmeret-Typ1
https://webshop.bugparts.hu/1632-050/Szelepemelo-toke-0-50-tulmeret-Typ1


Egy másik nagyon egyszerűnek látszó termék fejlesztésébe kezdtük bele pár évvel ezelőtt. Ez az OEL sapka, sokszor 730-nak becézik, attól függően, hogy, hogy olvasod:)

Az összes '67-'79 között gyártott T2 buszba, a Type 4-es motorokba és a Németországban gyártott benzinbefecskendezős Bogarakba (AJ motor kódú) használták. Illetve a Type 411/412 és Porsche 914/4-esekbe.
https://webshop.bugparts.hu/1848-400E/Olajbetolto-sapka-tomitessel-Typ4-T2-17/

Hírszemle
Ez a világ legáramvonalasabb szériaautója
Megdöntötték a Volkswagen XL1 évtizedes rekordját: a holland Lightyear elektromos szedánjánál elképesztően alacsony közegellenállási együtthatót mértek.
Részletek a linken olvashatók: https://www.vezess.hu/hirek/2022/09/16/lightyear-zero-kozegellenallasi-egyutthato-vilagrekord/


Kitekintő a múltra
Ajánlom figyelmetekbe az Autó-Motor oldalán megjelent cikket, melyben a cikkszerző taglalja az autó születésével kapcsolatos gondolatait, "Megjegyzések a VW legendához" címmel. A Volkswagen születéséről szóló írás először az Autó-Motor 1964/3-as számában jelent meg. Most további megjegyezésekkel, gondolatokkal bővítették az anyagot a szerkesztőség munkatársai.
https://www.automotor.hu/am-70/megjegyzesek-a-vw-legendahoz/

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2022. 09. 09.

Heti hírlevelünket olvashatjátok!

Sziasztok, Volkswagányok!
A Mai Nappal elindul VÉGRE a régi, DE új weboldalunk!
Millió áldozatos percet töltöttünk vele az elmúlt legalább öt évben.
Bízunk benne, hogy megkönnyíti az új kereső a vásárlás gyorsaságát és nagyobb biztonságát, a szebb dizájnban majd több időt töltötök az oldalunkon, és a Blogunk is ad valami pluszt Nektek a hétköznapokban. Igyekszünk ŐT a lehető legjobb formában tartani a jövőben is!
Találtok új típusokat, azokat folyamatosan töltjük. Napról napra több és több terméket fogtok találni benne.
Élvezzétek a vásárlás online élményét a jövőben is velünk, és ha van észrevételetek, szívesen fogadjuk azokat.
Hálás Köszönet Mindenkinek, Aki Ebben Az Áldozatos Munkában Segítette a Bug Parts Team-et!

webshop.bugparts.hu

Figyelem, NEM KELL ÚJRA REGISZTRÁLNOD, ha már voltál regisztrálva a régi weboldalon! A felső sorban találsz egy fület, ahol "Kérj új jelszót!", ennyi, és ott folytasd a rendelést, ahol anno abbahagytad.

Lengőkar, bambuszpolc, tartóbox, reluxa a hét ajánlatában!
A hátsót már bemutattuk, az első lengőkar is már kapható a T25-ös buszokhoz. Itt a mentőöv a menthetetlen darabok cseréjéhez. Már nem kell megszabadulni a kocka buszoktól sem! Szinte minden javítható!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1379-200/elso-lengokar-bal-t25-1.6-2.0-%28d-is%29-05-79-08-84-synchro
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1379-210/elso-lengokar-jobb-t25-1.6-2.0-%28d-is%29-05-79-08-84-synchro

T2-es buszosok figyelmébe ajánlom az alábbi két fajta termékünket, melyek további tárolási lehetőséget biztosítanak a kabinon belül. Ez lehet a műszerfal közvetlen környezetében, vagy épp további felületet biztosíthatunk az utasok számára is.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0548/muszerfal-talca-pohartartoval-60cm-t25-t3-05-79-07-92
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0548-200/ital-egyeb-tarto-box-t2-03-55-07-67-elefantcsontszinu
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0548-210/ital-egyeb-tarto-box-t2-03-55-07-67-fekete

Menő! Ezzel a szóval illetném a következő bogaras kiegészítőnket. A reluxáknak is megvolt a maga divatidőszaka. Más autókon is megfordult. Egy időben tiltották is. Most ismét megvásárolható a hátsó ablakra a reluxa! Segít a napfény blokkolásában!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0348-03/hatso-szelvedo-reluxa-bogar-08-71--
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0348-02/hatso-szelvedo-reluxa-bogar-08-64-07-71
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0348/hatso-szelvedo-reluxa-bogar-08-53-07-57

Szintén további tárolóhelyet biztosít a bambuszpolc, melyet több régebbi VW típus számára is elérhetővé tett a gyártó. Lényegében a pedálsor feletti helyet segít gazdaságosan kihasználni a környezetbarát anyagból készített termékünk.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0549/bambusz-polc-classic-eco
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0549-4/bambusz-polc-eco-karmann-ghia

Akkor nézzük, milyen érdekességet tartogat a raktárunk a buszfelújítók számára. A tetőrésznél beérkező friss levegőhöz szükséges alkatrészek egyike az a rácsos elem, melyet a képen láthattok. Illetve a szabályozáshoz szükséges alkatrészeket is bemutatjuk számotokra a héten.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0890-897/friss-levego-doboz-levego-eloszto-legterelo-mechanizmus-t2-03-55-07-67
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0890-890/tetoperem-elso-belso-levegonyilassal-t2-12-55-07-63

Belgiumi BBT híreink
Amennyiben belga fiatal vagy, a szeptember 1-je egy kritikus dátum, a 2 hónapos vakációnak vége. A tanulás nagyon fontos, több mint 35 év BBT és 250 év összetett VW alkatrész tapasztalat után, mi is tanulunk minden nap! Túl sok a vagány cucc, hogy mind ismerjük. Túl sok igényes az alkatrész, hogy minddel megbirkózzunk. Minden héten próbáljuk megosztani Veletek a tapasztalatainkat, amiket új termékek formájában tálalunk Nektek. Ez a hét se más, fogadjátok híreinket szeretettel.

Kübel szerelmesei figyelem!
Thing, Trekker, Kübel és még több becenév a Type 181-nek attól függően, hogy melyik országban vagyunk.

Ami eredetileg egy könnyű harci járműnek készült Németországban, 100%-ban szabadidő gépjárműként született újjá Mexikóban. A világ számos országában találkozunk velük és a legváratlanabb helyeken bukkannak fel alkatrészek után kiáltva. Természetesen sok egyezés van a mechanikus alkatrészeknél a többi léghűtésessel, de karosszériailag az alkatrészek különlegesek.
Elindítottuk több Type 181-es alkatrész gyártását és most szeretnénk a friss termést bemutatni Nektek. A Kübel első szélvédője megegyezik az Iltis-ével, ezt már régebb óta meg tudjátok vásárolni tőlünk (https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/8948-000/szelvedo-tiszta-e-jeles-typ181-kubel-iltis).

A nagy kereslet indokolta, hogy egy megfizethető első szélvédő gumi után kutassunk. A sok keresgélés végre meghozta gyümölcsét és sikerült egy tökéletes állapotban lévő NOS minta alapján a gyártást elindítani és elérhetővé tenni részetekre. Ezzel egyetemben a szélvédő keret és a kasztni között, illetve a szélvédő keret és a tető között lévő tömítőgumik gyártása is beindult. Ezeket a gumikat a megfelelő 1450 mm hosszúságban szállítjuk.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/7300-000/szelvedo-gumi-typ181-kubel-iltis-
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/7300-100/szelvedokeret-gumi-also-felso-typ181-kubel-iltis

Meggörbült, használhatatlan, koszos vagy egyszerűen hiányzik? A legtöbb T2-es busznak szüksége van szép új tetőkárpit pálcákra. Az új 9 darabos pálca készletünk tartalmazza a végkupakokat is, hogy tökéletes munkát tudj végezni a tetőkárpit felszerelésekor.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2926-200/tetokarpit-palca-szett-9db-palca-%2b-18-db-vegkupak-t2-08-67-07-79

Ezen a héten egy 12 voltos 40 amperes relével is bővült kínálatunk.
Eredetileg a Karmann Ghia-nál vezették be 1966-ban a dupla kürt reléjeként. Ezek után a korai 70-es években majdnem minden modellhez extra felszerelésként elérhető ködlámpához használták.
A T25/T3-as buszokban számos kiegészítőhöz használható. A gyári használat mellett alkalmazása abszolút univerzális. A ködlámpákat, kürtöket, pumpákat vagy a ventilátorokat boldogan fogja kapcsolni!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0681-405/rele-12v-40a-4-labu-univerzalis-%28pl.-kodlampa-kurt-ventillator%29

Hírek anyacégünk felől
A nagyarcú autó, aminek értelme is van
Miközben az ID Buzz annyira szeretne hasonlítani az első Transporterre, amennyire csak lehet, a T sorozat helyett az elektromos ID családba tartozik. Igaz, közben azoknak a követelményeknek is megpróbál megfelelni, amikre bő hét évtizede az első Transporter megszületett.
A teljességében kiveséző cikket a totalcar.hu oldalon lehet elolvasni az autóról. Klikk ide.
https://totalcar.hu/tesztek/2022/09/07/bemutato-volkswagen-id-buzz-2022/

Egy kis érdekesség!
Lássuk, mit lehet találni az erdőkben, a sitt és a következő emberi szeméthegy után balra a második sarkon a műanyag autólökhárítókon túl... Tudom ez a kezdet kicsit szomorúan fest, és sajnos a hazai erdők egy részére igaz, a mostani ajánlatban szereplő videóban egy régi VW mentése lett filmrevéve!
A videó megtekintéséhez katt ide!
https://www.youtube.com/watch?v=IJj1dF18Ico

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

2022. 09. 08.

Rendkívüli híreink!

A Mai Nappal elindul VÉGRE a régi, DE új weboldalunk!
Millió áldozatos percet töltöttünk vele az elmúlt legalább öt évben. 
Bízunk benne, hogy megkönnyíti az új kereső a vásárlás gyorsaságát és nagyobb biztonságát, a szebb dizájnban majd több időt töltötök az oldalunkon  és a Blogunk is ad  valami pluszt Nektek a hétköznapokban. Igyekszünk ŐT a lehető legjobb formában tartani a jövőben is!
Találtok új típusokat, azokat folyamatosan töltjük. Napról napra több és több terméket fogtok találni benne.
Élvezzétek a vásárlás online élményét a jövőben is velünk és ha van észrevételetek szívesen fogadjuk azokat.
Hálás Köszönet Mindenkinek Aki Ebben Az Áldozatos Munkában Segítette a Bug Parts Team-et <3


webshop.bugparts.hu


Figyelem, NEM KELL ÚJRA REGISZTRÁLNOD, ha már voltál regisztrálva a régi weboldalon! A felső sorban találsz egy fület, ahol Kérj új jelszót, ennyi és ott folytasd a rendelést, ahol anno abba hagytad.

2022. 09. 02.

Heti hírlevelünket olvashatjátok!

Sziasztok, Volkswagányok!
HOLNAP MBK ŐSZI RAJZÁS!!!!! Mi bepakoltunk, te is készülsz? Főzünk, börzézünk és lesz zene is:-) Gyere, ezt Ne Hagyd Ki!!!! Mogyoródon, szeptember 3-án találkozunk az MBK rendezvényén!
(Érdemes már 8-9 óra felé kilátogatni a helyszínre, dél körül pedig kész lesz az ebéd!)

Szellőzőrács, fűtésalkatrészek, rádióalkatrészek a hét ajánlatában!
Hol kerül szennyeződés a bogár motorterébe? Valóban nem sok hely van, ahol beférkőzhet a növény, a sár és a víz. A karosszéria és a motortakaró burkolólemez között megfelelő gumitömítés biztosítja, hogy a motortér a lehető legtisztább maradhasson. Persze nem tökéletes a tervezés, mert a felső rácsokon a por bejut. A motor és a karosszéria közé két gumi is beépítésre került. Egy kell körbe (ez szemmel látható), és egy kell a motor mögött a váltó fölé!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0724/valto-feletti-gumi-tomites-49-79
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0724-1/valto-feletti-gumi-tomites-49-79-nemet-minoseg

Folytatom kis leírásomat az előző hétről. A motor készíti számunkra a jó kis meleget az utazókabinba. De hogy is kerül az oda? Ugye a turbina mozgatja a levegőt. A hőcserélőkben már felmelegedett levegő egy flexibilis, nagyobb méretű csövön keresztül eljut a karosszériáig, ahol egy bakelit átjárón bejut a karosszérián belülre. A képen ezt egy rajzon is jól illusztráltuk. A csövek beépítéséhez szintén a képen látható nagyobb, gyűrű alakú tömítés is kell!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1095-7/futesatvezetocso-bakelit-hatso-ules-alatt-par
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1080-5/gumigyuru-futesdob-es-az-atvezeto-harmonika-kozott
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1095-602/futesatvezetocso-motor-es-alvaz-kozott-muanyag-381mm-60x64mm-bogar-kg-08-64-07-67-bal-jobb--

Aki a szellőzés szempontjából jobban felszerelt, korai autók közül válogatott, az már akár egy puha műszerfalú bogárhoz is hozzájuthatott. Persze ez a vasfüggönyön belül élők számára nem volt annyira egyszerű. Ami viszont tény, hogy a 80-90-es években volt néhány típustársunk, aki már ezzel a továbbfejlesztett típussal autózott az utakon. A felszereltségből fakad az is, hogy ezeknek a típusoknak már fejlettebb volt a műszerfalba épített szellőztetőrendszere, a meleg levegőt hideggel is tudta keverni, vagy épp csak a menetszelet beengedni. Ehhez persze további alkatrészeket kellett az autóba építeni a gyártónak. További csövek, rácsok és szabályozók kerültek beépítésre a műszerfal mögé. Szintén a képen látható ábrán jól látható rácsozat is ezekbe a típusokba került beépítésre.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0785-01/muszerfal-szelso-szellozo-bogar-12-1300-08-64-
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0785-10/muszerfal-szellozo-szelso-puha-muszerfalba-jobb-bal-bogar-1.2-1.6-08-70-12-85-db

A benzin, vagy olaj kifolyásának lehetősége a motortérben rendkívül magas. Ezzel számoltak a tervezők is, ezért a forró motorblokkot, valamint a forró kipufogó csövet, dobot, megfelelő takarólemezzel látták el. Egy cső mégis átível a hengerszint felett, felmegy egészen a szívócsonkig és azt fűti. A két cső csatlakozójához két burkolólemez került, a megfelelő hőtűrésű tömítővel együtt. Ezt a képen szintén megtekinthetitek az ajánlatunkban.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/2213-500-BT/szivocso-elomelegito-borito-lemez-01-63--%28par%29-gyari-felujitott-%28hasznald-hozza-a-1057-250-et%29
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1057-250/elomelegito-cso-zaro-lemez-alatti-hoszigeteles-keszlet-bogar-kg-08-60--t2-08-60-07-67-t2-1600cc-08-67-07-79

Sokáig gondban voltam, mert a régi korabeli rádiókból ha nem is nagyszámban, de azért több darab is fentmaradt. Viszont sokaknak a műanyag tekerője, gombja hiányos. Ezt kezdik felismerni az alkatrészgyártók is. Ha nem is eredeti, de az azzal megegyező alkatrészt igyekeznek előállítani, mellyel az eredeti kinézetet és használhatóságot lehet biztosítani.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0525-810/blaupunkt-radio-gomb-szett-balance-es-bass-treble-allito-fekete
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0525-820/blaupunkt-radio-gomb-szett-balance-es-bass-treble-allito-krom
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0525-890/blaupunkt-frankfurt-radiohoz-krom-keret

Belgiumi BBT híreink
Európában a földgáz ára folyamatosan emelkedik, nem úgy, mint a világ többi részén. Ennek egyik oka, hogy nem olyan egyszerű a szükséges mennyiség szállítása. Viszont mi bármilyen mennyiségben tudunk Nektek alkatrészt biztosítani klasszikus Volkswagenjeitekhez, amennyire csak szükségetek van! Erre vagyunk berendezkedve! Engedjétek meg, hogy bemutassunk néhány új alkatrészt, hogy egy csomagban meg is kaphassátok.

Péntek van, szeretettel köszöntünk hírlevelünkkel!
A '67 utáni T2-esek és T3-asok féktuskóit két csavar rögzíti a tengelycsonkokhoz. Első ránézésre egy elég egyszerű csavarnak tűnik, valójában egy igen specifikus darab. Mindenek előtt az alsó és a felső csavar is különböző. Mivel nem találtuk, amit kerestünk, felvettük a kapcsolatot az eredeti gyártóval és nyélbe ütöttük az üzletet egy vadi új gyártásra. Óriási mennyiség, de végre a polcon van, ráadásul elfogadható áron. Gyári, eredeti 10.9-es szilárdsági osztályú minőségben. Végre úgy tudjuk felszerelni a féktuskókat, ahogy azt kell!
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1248-096/csavar-fektuskohoz-felso-db-t2-08-72-06-85
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/1248-097/csavar-fektuskohoz-also-db-t2-08-72-06-85

1950 augusztusától a VW gyár extra opcióként minden Bogárhoz elérhetővé tette a nyitható tetőablakot. A Deluxe modelleknél a vászontető (faltdach/ragtop) 1963 júliusáig volt opció. Ugyanebben az évben augusztustól vált elérhetővé a fém tetőablak. Standard modelleknél a vászontető 1967-ig volt választható. Standard verzióban a fém tetőablak soha nem volt elérhető. A vászontetőnél speciális polírozott alumínium sínekben fut a szerkezet és így tudjuk kinyitni a tetőt. A "VWSunroofs" márka kiemelkedő forgalmazójaként a BBT mostantól prémium minőségű tető-síneket forgalmaz különböző évjáratú vászontetőkhöz. Mostmár 3 féle verzió kapható Bogárhoz, és 2 féle Buszokhoz.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0385-645/aluminium-megvezeto-sin-szett-bogar--52
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0385-640/vaszonteto-megvezeto-aluminium-sin-szett-bogar
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0386-540/vaszonteto-megvezeto-aluminium-sin-szett-t2--60
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0386-530/vaszonteto-megvezeto-aluminium-sin-szett-t2-60-07-67

Újdonság:
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0385-650/vaszonteto-megvezeto-aluminium-sin-szett-bogar-08-55-07-67

Korrózió és elhasználódás miatt a korai hátsólámpák izzófoglalatai sokszor nem működnek már megfelelően. Az összes foglalatunkat feljavítottuk, így dupla izzószálas izzókat lehet behelyezni. Ezzel egyszerűen kivitelezhető, hogy az eredeti hátsólámpa féklámpaként és jelzőlámpaként is funkcionáljon. A biztonságod garantált kompromisszumok nélkül, így a gyári kinézet megmarad. Újdonságok az '52 előtti perec-ablakos Bogár, '52-'55 közötti "szív" hátsó lámpa és a páratlan'54-'55 USA "tojás" hátsó lámpa foglalatai.
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0626-310/hatso-lampa-izzo-foglalatpar-%28ba15d%29-bogar--10-52-
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0626-410/hatso-lampa-izzo-foglalat-dupla-par-%282x-ba15d%29-bogar-11-52-07-55
https://bugparts.hu/vw-bogar-transporter-alkatresz-termek-leiras/adatlap/megtekintese/c/0626-450/hatso-lampa-izzo-foglalat-par-%28ba15d%29-bogar-54-55-usa-%28egg-%29-vin---1-871206

Hírek anyacégünktől
Ragyogó Bika névre hallgat a legújabb, 5 méteres VW SUV
Bemutatkozott a Volkswagen Tavendor nevű szabadidő-autó, amelyet a FAW-VW készít a SAIC-VW által gyártott Teramont alternatívájaként. A kínai védjegy-adatbázisban még normál külsővel jelentek meg a VW Tavendor álcázatlan képei, a világpremieren már R-Line külsővel szerepelt a 4936 mm hosszú, 2015 mm széles és 1756 mm magas szabadidő-autó, amelynek 2980 mm a tengelytávolsága; a méretek ellenére csak 2 üléssorral kínálják a típust. A név egyébként a görög tavros – bika és a spanyol esplendor – ragyogás szavak egyesítéséből született meg.
A cikk teljes változata ITT olvasható!
https://www.automotor.hu/hirek/ragyogo-bika-nevre-hallgat-a-legujabb-5-meteres-vw-suv/

Egy kis érdekesség!
Elhárult a probléma, folytatódik a Volkswagen ID. Buzz gyártása
A VW szerint a gyártás július 4-én indult újra a tervek szerint, miután azonosították és kijavították a cellamodulokkal kapcsolatos problémát. A Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) újraindította az ID. Buzz és ID. Buzz Cargo gyártását a hannoveri fő üzemében. Az elektromos furgonok gyártását június végén függesztették fel, miután a Volkswagen minőségi problémákat fedezett fel az akkumulátorokkal kapcsolatban. Az autógyártó eredeti becslése szerint a gyártási szünet egy hétig tartott. Az EV-k július 4-én kezdtek újra legördülni a futószalagról, mondta a VW egyik képviselője az Automobilwochénak. A képviselő hozzátette, hogy a problémát azonosították és kijavították, és most új, a VWCV minőségi előírásainak teljes mértékben megfelelő akkumulátorokat szállítanak az üzembe.
A cikk teljes változata a ITT LINKEN olvasható.
https://hu.motor1.com/news/596541/volkswagen-idbuzz-gyartas-folytatodik/

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Elindult új weboldalunk! A belépéshez kattintson a gombra: