A léghűtéses specialista

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntelek megújult és tartalmasabb weboldalunkon!

Oldalunk hatalmas változáson esett át. Megújúlt keresőnk és webáruházunk is, ezentúl minden termékünknél láthatod, hogy mely típusú Volkswagenhez használható. Külön szeretném kiemelni a típus szerinti bontás és szűrési lehetőséget valamint a gyári kódszám szerinti keresést is. Reméljük, hasznosnak találod új feljesztéseinket!

Ahogy telik az idő, és próbálunk nem sokat pihenni, az álmaink és terveink is kezdenek valóra válni. Mint ahogyan azt sokan már tudjátok, 2007 május elején új üzletbe költöztünk, ami szebb, nagyobb, tágasabb és azt hiszem, vendég-marasztalóbbra síkerült, mint az előző - talán a méretéből és a látványból adódóan is.

A bolt bemutató része 130 m2, melynek küllemén szinte nap mint nap újítunk, változtatunk. Sok az akciós alkatrész, a leértékelt árukra is felhívnánk a figyelmet, a használt cuccokat és a számtalan újdonságot is megpróbáljuk minél előbb elétek tárni. Igyekszünk mindent megtenni a kényelmes kiszolgálás érdekében, hogy ha valaki ellátogat hozzánk, biztosan pozítív élményekkel távozzon.

A bolt előtt mini autópiacot alakítottunk ki, ahol csak megbízható és korrekt árú léghűtéses érdekességek várják új gazdáikat. weboldal újdonsága még az "Eladó autók" rovat, amelyben a hozzánk közel álló, vagy az általunk szervizelt autók között lehet csemegézni, kiválasztani leendő utcai vagy projekt járművünket.

A Magyarországi Bogarasok Klubja és a Bug Parts Kft. között létrejött megállapodás szerint a klub tagjai 5% kedvezménnyel vásárolhatnak üzletünkben! Ennek feltétele, hogy az ügyfél első vásárláskor magával hozza érvényes klubtagsági igazolványát, melynek alapján számítógépes rendszerünkben rögzítjük adatait, így minden vásárlásnál kedvezményes áron jut hozzá a kiválasztott termékekhez.

Üdvözlettel: Bug Parts Kft. csapata - Hudák Mihály, Blistyák Andrea

Elindult új weboldalunk! A belépéshez kattintson a gombra: