Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2020. 11. 27.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Közelegnek az ünnepek, és reményeink szerint lassan megoldódik ez a járványhelyzet is. Nincs mesze a védőoltás, így szépen lassan visszatérünk majd a régi kerékvágásba. Persze ne feledjük, a történésekből mindig okulni kell! De mi az, amivel mégis készülhetünk a karácsonyra? A bátrabbak jól járnak! Azoknak, akik eljönnek hozzánk az üzletünkbe, hamarosan kis meglepetésben lehet részük az adventi felkészülés jegyében. További jó hír az is, hogy több játékot is indítani fogunk! Érdemes lesz figyelni és követni a facebookoldalunkat is. Az Empi termékek megjelnésével egy újabb mérföldkőhöz jutottunk, és további terveink is vannak a jövőt illetőleg! Fejlesztéseinknek köszönhetően igyekszünk minél jobban kiszolgálni a hazai „öreg” volkswagenes társadalmat. De nem állunk meg pihenni! És új terveink alapján a hírközlési, raktározási rendszerek felújításán is gondolkodunk, dolgozunk! Természetesen a mi újdonságainkról szélesebb körben is be fogunk számolni.

Segítünk, hogy olajozottan működjenek a dolgok!
A motor működését tekintve, üzemidőben és üzemidőn kívül is az olajozás az egyik legfontosabb dolog. Alapjáratban a tervezők viszonylag kisebb mennyiségű kenőanyaggal látták el a boxermotorokat. Kiegészítők nélkül 2,5-3 liter fér el a tárolóban, viszont ezt sűrűbben, 5-10 ezer kilométerenként kell lecserélni. Persze azóta a technológia rengeteget fejlődött. Több módosítás is érkezett a tunningműhelyekből, melyek a hétköznapok autói számára is felhasználhatóak. Én magam is elgondolkodtam a motorfelújításkor a lehetőségeken. Mit lehet tenni, hogy a motor tovább jó legyen, vagy nagyobb teljesítményleadásnál is több védelmet kapjon? És közben még az sem baj, ha nem az a 2,5 liter kering? Ugye? Kezdjük a pumpáknál. Ha már bontottunk, mindenképpen ajánlom számotokra a filteres pumpát. A filter felirata szerint 30 ezer kilométerig is jó. De én 10-15 ezer kilométerenként kidobom. Viszonylag egyszerűen megoldható az olajcserénél, és sokkal jobban tisztítja az olajat, mint a gyári eredeti szűrő. Az sem elhanyagolható, hogy már ezzel is növeljük a motorban lévő olaj mennyiségét. Nekem így a 2,5-3 liter helyett 3-3,5 liter is belemegy a motorba. További lehetőség a tárolórész bővítése. Ez sem elhanyagolható lehetőség, a térfogatnövelés mellett ez az egység további hűtést biztosít a számunkra! Csak ajánlani tudom ezeket a tárolókat is! És ugye az sem baj, ha ezek az alkatrészek a híres EMPI cég termékei? Remélem, ezek hatására végképp elgondolkodott az is, aki még csak tervezgeti, hogy felújítsa, vagy épp kényeztetni szeretné kedvencének motorját! Az EMPI tunningóriás jópár exkluziv termékét is megvásárolhatjátok nálunk, ezek az alkatrészek akár karácsonyi ajándéknak is kiválóak lehetnek. A különleges szelepfedél, az egyedi tárcsa, mind, mind az autó ékszere lehet!
Ha már ékszer, akkor legyen csillogó! Króm mindenek felett! Kilincs, díszléc, kőfelverődésvédő... és még sorolhatnám! Ezekkel még a kopottat is új fényében tüntethetjük fel! Ne feledjétek, ajándéktárgyak is kaphatóak üzletünkben! Érdemes a tettek mezejére lépni! A karácsony hamar itt lesz!

Bob heti gondolata Belgiumból
A híreket követően szinte biztosan elmondhatjuk, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok új elnöke. De vajon mennyire fontos ez a hír nekünk? Ezt mindenki kitalálhatja magában. A mi tudomásunk szerint az USA elnöke továbbra is a leghatalmasabb ember... Minél biztosabbá válik, hogy ki foglalja el az USA elnöki székét, annál stabilabbá válnak a piacok ... De jó ez nekünk? Jobb lesz ettől? Mindannyian kételkedünk. Nyugati rendszerünk most már egyre inkább megosztott ahhoz, hogy nagyobb célokat érjünk el. Már nem egy csapat vagyunk, hanem egy csomó egyéniség, mind azt gondoljuk, hogy mindent magunk tudunk a legjobban. Már nem érezzük magunkat úgy igazán közösségben, pedig abban élünk.
Az én földem a te földed, éneklik a dalt ... szerény emberek keményen dolgoztak a nemzetek felépítésén, a mi nyugati világunknak nevezett részünk felépítésén is. Felsőbbrendűnek éreztük magunkat és még mindig sok dolgoban így teszünk. De most más gazdaságok jobban fejlődnek, és legalább olyan jók lesznek, mint mi voltunk,
vagy valószínűleg jobbak, mint most vagyunk ... felemelkedik és majd leesik, „hamuból hamuvá”, „porból porrá”…. itt az ideje a történelem változásának... De tud ezen változtatni az új elnök? Biztos, hogy nem…. Lehet, hogy reményt ad egyeseknek, és remélhetőleg meg tudja győzni az Egyesült Államok állampolgárainak többségét, hogy állást szerezzenek maguknak, dolgozniuk kell, ha nem akarják, hogy nemzetük elhalványuljon. Mindannyiunknak dolgoznunk kell ... Meg kell keresni a pénzt, ingyen nem létezik semmi, sajnos mindig valakinek fizetnie kell a számlákat ... Úgy döntünk, hogy ezen a héten mi további új alkatrészekért fizetünk mindannyiótok számára. Ezért érdemes megtekinteni heti újdonságunkat,
és hogy mi érkezett a raktárba!

És most jöjjenek a tényleges újdonságok!
Ezt a hetet a válaszfal fedelével kezdjük.
Ez a védőburkolat azért készült, hogy szebb legyen a felület, és ne tépje szét a kárpitborítást.
Eredetileg ez a fedél csak luxusbuszokba volt beszerelve, de bármilyen busznál határozottan tanácsoljuk a használatát.
A válaszfal felső burkolatot a Silver Weld Through sorozat részeként készítettük, még akkor is, ha nincs hegesztve.
Minden korai vagy késői válaszfallal rendelkező buszhoz illeszkedik, még a brazil gyártmányú buszokhoz is.
0890-793 válaszfal felső burkolata deluxe - 08 / 55-07 / 67 BBT busz

Szeretnénk bemutatni azokat az alátéteket, melyekkel beállíthatjuk a brazil buszkormányművek holtjátékát.
A brazil busz kormánymű a BBT # 1368-205 alatt érhető el
3 különböző méretben kapható.
1368-206 alátét 0,05 mm kormányműhöz - Bus Brasil –83
1368-207 alátét 0,12 mm a kormányműhöz - Bus Brasil –83
1368-208 alátét 0,25 mm a kormányműhöz - Bus Brasil –83

Úgy döntöttünk, hogy mostantól készleten tartjuk a fűtőnyílásnál a fűtőgyűrűket, hogy az elülső szőnyegbe varrhassuk a megfelelő helyen. A bemutatást kezdjük az osztott ablakos bogarak igazi kerek gyűrűivel, hamarosan megérkeznek a későbbi modellek alkatrészei is. A késői bogarak esetében ezeket a gyűrűket műanyag alkatrészekkel helyettesítették.
0540-070 Lábfűtés króm- Beetle –03/52

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen Group Components alapvető alkatrészeket szállít a Volkswagen ID.4-hez
A Volkswagen Group Components az új Volkswagen ID család első modelljeinek és a Csoport márkáinak számos más, a moduláris elektromos hajtásmátrixon (MEB) alapuló modelljének központi szállítója. A Volkswagen Group Components a Volkswagen márka első teljesen elektromos szabadidőautójának, a világ e-autó ID.4-nek a hozzáadott értékéhez hozzávetőlegesen 40%-kal járul hozzá. Összehasonlítva egy hagyományos hajtású modellel ez körülbelül 10 százalékponttal magasabb érték.
A cikk folytatását itt olvashatjátok: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2145-a-volkswagen-group-components-alapveto-alkatreszeket-szallit-a-volkswagen-id4-hezLegyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: