Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2020. 12. 04.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Volt, hogy vártuk a Mikulást. Ha más nem, az iskolába eljött hozzánk. De vannak, akik csak ábrándoznak erről, hogy otthonukba egy finomságokkal, esetleg virgáccsal is teli csizmát találnak. A héten a rászoruló gyerekekre is gondoltunk! Idén is csatlakoztunk ahhoz a volkswagenes kezdeményezéshez, mely az állami gondozott és rászoruló gyerekeket igyekszik megörvendeztetni. Örülünk, és büszkék vagyunk azokra, akik pénzt és energiát nem kímélve részt vesznek ebben a karitatív programban. Ez úton köszönjük azoknak a felajánlásokat, akik szintén részt vesznek a kezdeményezésben üzletünkön keresztül. Jó dolog adni!

Egyszer volt Budán kutyavásár!
Nagy leárazásba fogtunk! És ez nem csak az EMPI termékekre igaz! De kezdjük az elején. Olyan felnik kerültek az akciós termékek közé, melyek igazán sportossá tehetik a régi Volkswageneket. Karácsonyi ajándéknak sem utolsó! Amíg a készlet tart, elvihetők üzletünkből! Szintén népszerű termékünk a fehér gumiperem. De miért legyen fehér,
ha egyszer színes is lehet! Eljött az ideje, hogy a színes gumikarikákat is jóárasítsuk. Ezek is a készlet erejéig érvényesek! Ez is egy autódíszítési lehetőség. További EMPI termékeket is ajánlunk figyelmetekbe, az ültetett lengéscsillapítótól a kormányteleszkópig. De szintén jó fogás lehet a leárazott tárcsaszettünk is! További díszítési lehetőségeket ajánlunk, melyek ékszerei lehetnek a családi kedvencnek. Már Advent második vasárnapja jön! Ajándéktárgyak széles  választékával várjuk azokat, akik volkswagenes témakörben szeretnének meglepetést venni szeretteiknek!
De ha nem szeretnétek útra kelni, akkor érdemes a webshopon keresztül vásárolni!

Bob heti gondolata Belgiumból
Az oltási őrület száguld, mintha egy telivérnek szteroidot adnánk. A pénzügyi piacok úgy reagálnak a vakcinára, mintha a világ már visszafordult volna a válságból, és mintha a Covid 19 előtti hétköznapjainkban lennénk. De a valóság más, ezt sajnos minden nap tapasztalhatjuk. Van fény az alagút végén? Valószínűleg, de sokkal többről van most szó…. Az amerikai dollár teret veszít, de ez még sok idő. A Brexit miatt a font értéke kevesebb lehet, mint egy euró? A konténerszállítás új csúcs-sportággá válik. Nem tudjuk, hogy van-e épp szállítható termék, ha végre sikerül üres konténer(eke)t szerezni, de azzal is  meg kell küzdeni, hogy az összes hajón foglaltak a rakományhelyek. Az utóbbi időben a tengeri szállítmányozás inkább olyan, mint egy oroszrulett .... :)
Egy távol-keleti gyártó elmondta nekünk, hogy decemberben több mint harminc konténere torlódott fel a megrendelésekből, sajnos mostanáig csak 5 kapott szállítási megerősítést a hajózási cégektől. A távol-keleti export, mely jórészt konténerekben történik, az elmúlt hónapokban 250%-kal nőtt és még mindig növekszik ...

A Covid 19 korlátozásaival együtt egyes termelő országokban, valamint a világ egyes részeinek túlzott igényei miatt készlethiány alakul ki üzletünkben, mely pirossá teszik a cikszámoknál a rendelkezésre állást. Sajnálom. Rajta vagyunk, és keményen dolgoztunk az elmúlt hónapokban a megoldásokon, éjjel-nappal azon vagyunk, hogy ezt a problémát megszüntessük. Számos konténert megtöltöttünk, így teljes rakományunk van, és találtunk más szállítási megoldásokat a temékek szállítására. Így december hónap folyamán jobb lesz a raktárkészletünk feltöltöttsége, és ez egy ígéret is! Viszont, hála Istennek, minden péntekre vannak a BBT híreink, olyasmik, amiket a Covid vagy a szállítmányi vonalak túlterheltsége nem akadályoz.

És akkor jöjjenek a heti újdonságok!
Ezen a héten megérkeztek a buszhoz a a hátsó tengely fölötti padlók, melyeket az új ezüst hegesztési katalógusunkban lehet megtekinteni. A rakománytér, vagy utastér padlójának végén kezdődnek, felfelé haladva, hátul érnek véget. A buszokban és a kisteherautókban a benzintartályt is tartja. Mindkét modellt elkészítettük, és már kapható egy buszos, kombi vagy paneles kisteherautó modellje, vagy a másik modell, amely illeszkedik az egy- és a kétfülkés járgányokhoz. Választható termékeink típustól függően:
0890-931 Padló a hátsó tengely felett - 03 / 55-07 / 67. Busz
0890-932 Padló a hátsó tengely felett Pick-up – Bus -07/67

A BBT világában a TYPE 3-as mindig kiemelkedő különlegesség volt számunkra!
Amikor elindítottuk a BBT-t, Arlette és Bob meghajtották a 3-as típusú Notchback-jüket. Felcsatolták rá apukájuk pótkocsiját, hogy kiállítóként az első kiállításaikra szállítsák az eladni kívánt VW alkatrészeket.
Tehát minden alkalommal, amikor valami többet kaphatunk ezekért a szép 3-as típusokért, örökségünk megtiszteltetésének érezzük .... :)
Ezen a héten készletről árulni kezdjük az első motorháztető tömítését. A korai modell már elérhető volt BBT # 7850 néven
Az új kései módell cikkszáma pedig: 7851 Első motorháztető tömítés - 3. típus 08 / 69-07 / 74

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen-csoport megkezdi a klímabarát MEB-gyártását a Foshan-i és az Anting-i üzemekben
A Volkswagen-csoport az e-mobilitás új korszakába lépett Kínában, a mindössze három hete bemutatott, teljesen új, kizárólag elektromos ID. család első két, Kínára tervezett modelljével: a FAW-Volkswagen ID.4 CROZZ(1) és a SAIC VOLKSWAGEN ID.4 X(1) - az innovatív MEB platformra épült. A 2021 elejei piaci belépővel e két modell gyártása már megkezdődött a Foshan-i és Anting-i MEB létesítményekben, amelyek közös, tervezett éves teljes kapacitása 600 000 egység. Ez lehetővé teszi a Csoport számára, hogy 2025-ig 35% -ra növelje termékpalettájában az elektromos járművek részarányát. 2023-ra a Volkswagen az ID. Család nyolc modelljét vezeti be Kínában, a világ legnagyobb NEV (új energiával működő) piacán, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a Csoport globális e-mobilitási stratégiájában.
Folytatás és a cikk bővebb változata a volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2148-a-volkswagen-csoport-megkezdi-a-klimabarat-meb-gyartasat-a-foshan-i-es-az-anting-i-uezemekben linken olvasható.

Ingyenes Vw újság Angliában
Kevés dolgot adnak ingyen, de ha valaki külföldi vw-s témakörben szeretne ingyenes elérhető újságra szert tenni, akkor érdemes az alábbi linkre ellátogatni! (Egyedül a postaköltséget kell kifizetni.) hhayburner.co.uk/pages/about-us
Itt számtalan brit információt szerezhetünk be, a szigetországban élő márkatársainkról és autóikról. Az újságot a szponzorok, cégek finnanszírozzák, ezért tud költségmentesen megjelenni a számunkra.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: