Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2020. 12. 11.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Aki az üzletünkbe látogat, az igazán karácsonyi hangulatban találhatja magát, és még egy kalapba is belekerül a neve, mely kalapból 23-án 12 és 14 óra között sorsolunk, és a szerencsést megajándékozzuk. Továbbá, most szombaton, 2020.12.12-én nyitva leszünk! Talán ez a legfontosabb heti híreink egyike! Aki a héten nem szeretett volna kimozdulni, vagy épp elúszott a munkában és nem ért rá eljönni, most megteheti, és pótolhatja a lemaradást. A most szombati napon, 2020. 12. 12-én, 8.30-tól 14-ig nyitva leszünk, és állunk rendelkezésetekre! Továbbá a két ünnep között, december 28-án meglepetésnapot tartunk! Ezen különleges alkalomkor 8.30-tól 17-ig várunk mindenkit szeretettel. De ezt bővebben az ünnepi nyitvatartásnál tesszük majd közzé!

Egyszer volt Budán kutyavásár!
Tovább tart a felnivásár a karácsonyi időszak alatt! Rendkívül leáraztuk azokat a csodás kerekeket, melyek már az autó fénykorában is igen népszerűek voltak! Érdemes kapni az alkalmon, mert ez az akciónk kizárólag a karácsonyi időszak alatt érvényes! De nagy akciót hirdetünk a fékátépítő, vagy épp újraépítő készletekre is! Ajándék5letek? Bug Parts! Volkswagenes kiegésztők széles választékával várjuk az ajándékokra, meglepetésekre vadászókat!

Bob heti gondolata Belgiumból
Elég elfoglaltak voltunk az elmúlt pár hétben, sok szállítmány érkezett, még soha nem tapasztaltuk, hogy ennyi termék érkezett volna egyidejűleg. És ezekből a készletekből számos régebbi visszamenőleges megrendelés lett megoldva, valamint egy rakás ÚJ termék is befutott ... ó, de szeretjük mindannyian az ÚJ termékeket ebben a BBT-HÍRBEN?

Kezdjük a Vintage Speed ​​szállítónk újabb termékeivel.
A Vintage Speed ​​a BBT-t választja európai forgalmazásuk fő központjának, így a következő hónapokban további Vintage Speed ​​alkatrész kerül be a BBT termékei közé.
Azok számára, akik még nem tudják, a Vintage Speed ​​a VW és a Porsche elsődleges alkatrészgyártója, amely rendkívül magas színvonalú rozsdamentes acél kipufogódobra specializálódott.
A most bemutatandó kipufogódob kifejezetten a buszok szerelmeseinek készül, olyanoknak, akik az alapmotorokat hajtják, vagy legalább egy porlasztót, mivel a kipufogó előfűtőcsövekkel érkezik.
Tökéletesen illeszkedik az 1960 és 1967 között gyártott VW buszokhoz.
Ez a Vintage Speed dob nagyobb hasmagasságot enged meg, így tökéletes ültetett járművek részére is!
3280-204 „Vintage Speed” kipufogó előmelegítőkkel / Rozsdamentes acél - normál kipufogócső, 60-07 / 67 busz

A Vintage Speed ​​a rendkívül sportos kinézetű gázpedálokat is megtervezte és gyártotta. Minden Beetle és Ghia (1957-től kezdődően) számára, de az 1964 októbere után épülő 3-as típusokban is elfér. Sokkal jobb és gyorsabb irányítás, valamint simább működés is garantált. 0260-100 Rally 'Vintage Speed' gázpedál - Kever / KG 07 / 57-, Type3 10 / 64-, Type181 vagy a 0260-110 Gázpedál HTE Rally ’Vintage Speed’ - Kever / KG 07 / 57-, Type3 10 / 64-, Type181.

Célunk, hogy egyszerűen az összes VW busz motortér fedelét áruljuk, és ehhez most egy lépéssel közelebb kerültünk. Ehhez az alkatrészcsaládhoz most hozzáadjuk az 1967 és 1981 között gyártott brazil kombi motorfedelét.
Tisztességes minőség és az illeszkedés egy szempillantás alatt, érdemes kicserélni a régi kopott motorfedelet.
Brazíliában az összes motorfedél 6 rendszámtáblarögzítő furattal van előre megnyomva. E lyukak nélkül indítottunk el egy gyártást, mivel Európában abszolút haszontalanok ezek a fúratok. Brazíliai buszának BBT motorfedele emiatt sima, és ott fúrhatja a lyukakat, ahol szeretné, vagy egyáltalán nem fúr lyukakat ... :)
0157-350 Motorfedél - Bus Brasil 01 / 67-1981

Hozzáadjuk a szeretett T25 / T3 busz vizes-, boxermotorjainak üzemanyag-szivattyúját is a BBT választékhoz.
A hibátlan működés érdekében cserélje ki a régi elhasználódott szivattyút erre a minőségi, Európában gyártott szivattyúra. Kizárólag Önnek, a BBT NEWS olvasójának elmondhatjuk, hogy minden mechanikus üzemanyag-szivattyúhoz eredetibb megjelenésű modelleken dolgozunk. 1685-300 Üzemanyag-szivattyú standard CT, CZ, WBX - 05 / 79-07 / 92 busz

A következő lemez, mely a kormányoszlop alatt lesz a szeretett ablakos buszokon. A porvédő burkolatok közvetlenül a kormánytengely-tengelykapcsoló tetején vannak, BBT # 1369-5
A sokszor hiányzó, sérült, oszlásban lévő vagy meghajlott állapotban lévő mindkét modell tökéletes cseredarabját kínáljuk. Tehát, kétféle modell közül választhatunk a modellévtől függően. A korai típusok műanyag gyűrűt is tartalmaztak az alkatrész közepén, amelyet a BBT # 1370-725 alatt talál
1370-730 A kormányoszlop alsó sapkája - 08 / 67-03 / 74 busz
és a testvére pedig: 1370-735 kormányoszlop alsó sapkája – Bus 04/74-07/79

Volkswagenes hírek a nagyvilágból
Egyéjszakás kaland lesz az ID.3 szoftverfrissítése
Ahogy azt már három hete megírtuk, végre elkészült a Volkswagen MEB-platformos autóinak szoftvere. Az első ID.3 példányokat úgy adták át, hogy néhány funkció nem működött. Az insideevs.com információi szerint a Zwickauban mostantól legördülő autók már teljes funkcionalitással érkeznek. A korábban átadott autók tulajdonosainak a közeljövőben fel kell keresni egy közeli Volkswagen szervizt, ahol elvégzik majd a szoftverfrissítést. Az Automotive News-ra hivatkozó cikk szerint a frissítéshez az autót éjszakára a szervizben kell hagyni, ugyanis nem egy néhány perces folyamatról van szó, annál időigényesebb lesz ez az első szoftverfrissítés. A cikk a villanyautosok.hu/2020/12/08/egyejszakas-kaland-lesz-az-id-3-szoftverfrissitese/ olvasható bővebben!

Megjelent kedvenc sorozatunk 26. része
Mic és javítócsapata megküzd a T1-es busz ajtóbeállításával. És mindezt részletesen bemutatják a videóban, melyet már több rész óta követhetünk. A címben említett részt megnézhetjük a youtube.com/watch?v=n3o7euU8T-c linken.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: