Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2021. 01. 15.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit a Bug Parts Kft. 2021-es évi első hírlevelén keresztül. A múlt év nehézségei után kizárólag jót tudok kívánni mindenki számára. Akár új projektbe fogtok, vagy a régit szeretnétek befejezni, az üzletünkben szinte minden szükséges alkatrészt megtaláltok a munkátokhoz. A 2021-es év folyamán nem csak a vállalkozások számára szolgálunk majd újdonságokkal. És még mennyi minden különlegességet tarthat számunkra ez az új év?! Gyertek, tartsatok velünk 2021-ben is, hogy minél több közös élményünk legyen és egyre több, régi Volkswagent mentsünk meg a jövő kor számára!

Lépj be velünk a 2021-es esztendőbe egy új fellépőn át!
A cégünk termékei közül a fellépő az egyik olyan termékcsoportunk, melyet ideje volt átvizsgálnunk és újabb, akár altarnatív megoldásokkal kiegészítenünk. A megszokott alkatrészünket – a gumi borítású fémfellépő formát, díszléccel ellátva – ideje volt alternatív megoldásokkal kipótolni. Megszokotott kinézeten túl, most már megvásárolhatók a teljesen krómozott fellépők is, de vannak mintázott krómozott, vagy egyedi sítlusú darabok is. Ahhoz, hogy ezeket a termékeket még érdekesebbé tegyük a vásárlók számára, olyan beszállító céget választottunk partnernek, melynek elég derék múltja van. Maga a márka sem volt mindegy. De azt hiszem, elárulhatom, hogy az EMPI-ről van szó! Szóval, ha új fellépőt szeretnél, akkor érdemes szétnézni weboldalunkon, mert szép kis választékből szemezgethetsz.
Ha felnyitod a motorháztetőt, akkor bizony az első dolgok között ott a légszűrő, melyet - ha sportosabbra szeretnénk változtatni a motortér kinézetét, akkor - lecserélhetünk. A választékunkban sportlégszűrők garmadájából szemezgethettek. Kerek? Kicsi? Nagy? Érdemes eljönni és kiválasztani a megfelelőt!
Már megszokott tőlem, hogy minden hónapban olyan termékeket választok ki, melyek árából kedvezményt adunk. A weboldalon az "akciós alkatrészek" fül alatt válogathattok ezekből a termékekből, de a heti hírlevélben is külön felhívjuk ezekre a cikkekre a figyelmet. Az autóékszerekről sem szabad megfeledkezni! Itt az idő csinosítani a nyárra, kiváló lehetőséget nyújt az időjárás a garázsban történő szerelgetésre.

Hírek belgiumi anyacégünktől
Boldog új évet! Szeretettel üdvözlünk mindenkit, a 2021-es év első BBT híreit olvashatjátok.
Mindenki számára ajánljuk ezt az új esztendőt, mely 365 vadonatúj napot tartalmaz, egy VW eseményekkel szépen megtöltött naptárban. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél többet élvezhesse klasszikus VW-jét, és ehhez minél több új alkatrésszel, új projektekkel, szerszámokkal járulunk hozzá. Minél több kiváló minőségű alkatrészt adjunk a VW-jéhez: ez a célunk 2021-ben. Természetesen egy egészségügyi problémáktól, anyagi gondoktól és kapcsolati problémáktól mentes évet kívánunk, csak boldogságot és sok szerencsét. 2021 olyan év lesz, amire figyelni kell nemzetközi viszonylatban, mivel sok minden hamarosan megváltozik, úgy tűnik, hogy a globalizáció leáll, minden nemzet "önvédelmezőbbé" válik,  mi már nem „osztozunk”, vagy nem akarunk „osztozni”… Az óceáni fuvardíjak, különösen a Távol-Keletről, pillanatnyilag teljesen megölnek minket, a rendelkezésre álló néhány konténer, több mint 300% -kal drágább, mint pontosan egy évvel ezelőtt ... a távol-keleti és brazíliai árfolyamok sem mindig mennek jó irányba, ami miatt a nyersanyagárak soha nem látott magasságokba emelkednek. Brazíliában az acél és karton ára 200 és 250% között emelkedett! Tehát nagyon reméljük, hogy 2021 lesz az az év, amikor betilthatjuk a Covid-19-et, de sajnos úgy látom, hogy emiatt az életünk is drágább lesz, és a VW pótalkatrészeink is.
Ismét mindent megteszünk az árak minél stabilabbá tétele érdekében, mivel mindig az a filozófiánk, hogy a stabil piac a jó piac…

Kezdjük ezt a vadonatúj évet és az első pár napot olyan új alkatrészekkel, mint ez a panel a Karmann Ghia pótkerék helyének alsó, hátsó végén.
Ez a javítópanel sokkal könnyebbé teszi a Karmann Ghia helyreállítását.
Mutatjuk a cikkszámot is: 0889-011 Tartozék hátsó alsó panel - Karmann Ghia

Belgiumban a közelmúltban új Classic autó műszaki ellenőrzésünkhöz funkcionális ablakmosókra van szükség.
Az élet megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket az elektromos ablakmosó palackokat integrált elektromos szivattyúval hozzuk el, így az eredetinél egyszerűbb lesz elhelyezni vagy kicserélni a sűrített levegővel a pótkerék ablaktörlőjét.
A kínálatunkhoz hozzáadjuk az 1960–1966-os korai modelleket is (6 vagy 12 volt), hogy választani lehessen.
2461-05 Ablakmosótartály, komplett (6V készlet) Beetle 08 / 60-07 / 67
2461-06 Ablakmosótartály, komplett (12V készlet) Beetle 08 / 60-07 / 67

továbbá…
Az 52–61 bogarak és az 55–65 buszok ablaktörlő kapcsolójának kimenete kisebb, mint a buszunk összes többi kapcsolójának a kimenete.
Ezért hozzuk ezt a különleges gombot, amelynek belsejében csak 4 mm-es fúrat van.
Ez a gomb tökéletesen illeszkedik a Beetle ablaktörlő kapcsolónkhoz (# 2444-090) és a busz ablaktörlő kapcsolónkhoz (# 2448-100).
Cikkszám: 2444-145 ablaktörlő kapcsoló gomb elefántcsont színben (4 mm-es) - Beetle 10 / 52-07 / 61, Busz 3 / 55-07 / 65

Ezt a hiányzó lencsét is felvettük a lámpakínálatba.
1958 márciusáig minden buszra illeszkedik, akár barndoor, akár post-barndoor busz.
7469-140 Búra rendszámtábla megvilágításhoz, T2 -03/58 - -03 / 58-as busz

Szintén jól indulhat az új év a perecablakos bogarak tulajdonosainak.
Készletünkbe került a vadonatúj T-kannás (vagy kávéskanna) formájú légszűrő a 25 lóerős motorokhoz.
Ez egy nagyon pontos reprodukció, és a lehető legjobban hasonlít az eredetihez.
Tudjuk, hogy az 1953-as korai ovális ablakú autók is ezt a típust használták, de nem tudtuk meghatározni a pontos futóművet vagy a gyártási dátumot, amikor a VW leváltja ezeket a légszűrőket.
Ha bárki tud segíteni az Info@BBT4vw.com címre várjuk a helyes információkat.
Cikkszám: 2149-500 ‘T’ légszűrő - Bogár 49-03 / 53, Busz -07/52

Volkswagen hírek a nagyvilágból
A Volkswagen adta el a legtöbb villanyautót Magyarországon
2020 az elektromos forradalom éve a Volkswagennél, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tavaly a világ vezető autógyártójának zászlós márkája, a Volkswagen adta el a legtöbb villanyautót Magyarországon.
2020-ban a hazai vásárlók összesen 547 villanyhajtású Volkswagen modell mellett döntöttek, ezzel a márka piacvezetővé vált a magyarországi elektromobilitásban, a teljesen elektromos autók piacán részesedése 18 százalék.
Ehhez a teljesítményhez három modell járult hozzá: az e-up!, az e-Golf és a 2020 végén bevezetett ID.3.
A teljes cikk a volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2179-a-volkswagen-adta-el-a-legtoebb-villanyautot-magyarorszagon linken olvasható.

Érdekesség VW rajongók számára
Az Airmighty sem tétlenkedett az elmúlt időszakban. Két kiadványuk is megjelent a VW rajongók számára.
A 41-es lapszámuk megrendelhető üzletünkben.
Cikkszáma: 9496-41 Airmighty 41
De van 2020-as éves kiadványuk is, mely rengeteg érdekességet tartalmaz az öreg VW tulajdonosok számára.
Cikkszám: 9496-PO-20 Airmighty Portfolio 2020
blog.bbt4vw.com/2021/01/14/out-now-airmighty-41-and-airmighty-portfolio-2020/

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team


Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: