Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2021. 09. 24.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Az ősz is tud szép lenni! Bizony színesbe öltözik a táj, és érdemes még bepattani az autóba, hogy ezekről a természetben előforduló csodákról le ne maradjunk! De ha már őszről van szó, akkor érdemes szabadidőt szánni október 9-re, szombatra, amikor is Nyílt- és egyben családi napot is tartunk főhadiszállásunkon. Az alkalomra több meglepetéssel is készülünk! Csak október 9-én 10% kedvezménnyel vásárolhattok az üzletben, és ez egyben az akciós termékekre is vonatkozik! Aki betér hozzánk, azt megvendégeljük egy tál gulyással, vagy esetleg palacsintával, gofrival. Hideg idő esetén forró teát is készítünk! A gyerekeknek programot szervezünk, a felnőttek alkatrészeket cserélhetnek az udvaron, ahol egy kisebb fajta börzére kerül sor. Érdemes lesz eljönni, érdemes lesz betérni!

Egyre több T25/T3-as alkatrész érkezik!
A legtöbb alkatrészünk a régebbi típusú bogárhoz, vagy T1,2 buszhoz való! De a felméréseink alapján egyre több T3-as busz van az országban. Így a típus üzemeltetéséhez szükséges alkatrészek forgalma is nő! Úgy gondoltuk, hogy ebbe érdemes energiát tenni, és folyamatosan felkutatjuk azokat a helyeket, ahol a kései buszokhoz való alkatrészeket árulnak. Van úgy, hogy több féle alkatrészt árulnak egy beszerzési ponton, de vannak olyan gyártók, melyek csak néhány termékkel vannak piacon! De őket külön meg kell keresni és külön kapcsolatot kell ápolni az ott gyártott alkatrészek beszerzéséhez! Itt az idő, hogy a kockabuszt is bevezessük a halhatatlan járművek közé! Felépítve rá egy hasonló közösséget, mely már a bogárra vagy korai buszokra felépült. Heti ajánlatunkba rendszeresítjük a T25/T3-as buszok alkatrészeinek bemutatását is! Érdemes lesz nyomon követni! A héten több különleges alkatrészt is bemutatunk! Legyen szó az uretán, színes harangokról, vagy a szintén színes ütközőgumiról! Tuningolóknak számos előnyös ajánlatunk van, hogy optikailag fel tudjuk dobni az autó kinézetét! Érdemes érdeklődni az üzletünkben a további lehetőségekről, vagy akár a króm kiegészítőkről! Az EMPI cégi sportos alkatrészeivel igazán irigylésre méltó autót hozhattok össze a garázsban! Ne feledjétek, ha ajándék, vagy használati tárgy, akkor a legjobb helyen nálunk jártok! Hiszen a legtöbb tárgy, melyből meglepetésnek válogathattok, Volkswagen márkájú! Eredeti gyári terméket pedig nagyon nehéz fellelni! Érdemes eljönni és megnézni a választékot az üzletünkben!

Hírek a nagyvilágból
Új akkumulátor-laboratóriumok – Újabb lépést tesz saját akkumulátorcelláinak fejlesztése és gyártása felé a Volkswagen Európa egyik legkorszerűbb akkumulátorcella-kutatási és -fejlesztési laboratóriumát nyitotta meg szeptember 13-án Salzgitterben a Volkswagen Group Components. A vállalat ezzel tovább bővíti  akkumulátortechnológiai szakértelmét és újabb lépést tesz az elektromos mobilitás céljait szolgáló, saját akkumulátorcelláinak fejlesztése és gyártása felé. A Volkswagen egységesített akkumulátorcellája a tervek szerint 2025-től Salzgitterben kerülhet le a gyártósorról. A jövőben összesen négy laboratóriumban mintegy 250 szakértő folytat kutatásokat az akkumulátorcellák fejlesztésének, elemzésének és tesztelésének szakterületein.
A Volkswagen mintegy 70 millió eurót invesztál a szükséges eszközökbe és berendezésekbe. A cikk bővebb változata az alábbi linken olvasható: volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2984-uj-akkumulator-laboratoriumok-ujabb-lepest-tesz-sajat-akkumulatorcellainak-fejlesztese-es-gyart

Filmajánló
Megjelent Mic Bergsma buszfelújító sorozatának 33. része. A festés előtti munkálatokat láthatjuk!
A linken megnézhetjük a teljes filmrészt: https://www.youtube.com/watch?v=q_3_ejSzHW0

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: