Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2021. 10. 01.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
Ne feledjétek, OKTÓBER 9. Nyílt nap a Bug Parts Kft.-nél a Gyömrői úton! Nagy erőkkel készülünk a szombati napra, mely már a jövő hétvégén lesz! Aki esetleg nem tud megjelenni, ne csüggedjen, mert az e-mailen történő rendelésekre is igaz az akciónk! Webrendelések esetén október 8-án 17 órától egészen október 10-e 24 óráig érvényes a 10% kedvezmény! Tehát most érdemes igazán a webshopban is garázdálkodni! Aki viszont eljön, az egyben egy családi napra is érkezik. Vendégeink lesztek egy tál ételre (gulyás), hideg esetén forró teát készítünk, továbbá palacsinta és gofri is készül. A gyerekek sem fognak unatkozni. Közben a fiúk is elcserélhetik az alkatrészeket az udvarban egy kis házi börze keretein belül! Érdemes lesz eljönni!

Irányjelző, olajbetöltő, kárpitleszorító a hét ajánlatában!
Korábban már bemutattuk a szélesebb indexbúra házát, de az idősebb bogarak egy korosztályának a sárhányó tetején keskenyebb indexlámpája volt. A héten ebből a keskenyebb típusból mutatjuk be a hozzávaló alkotó részeket, mint házat, búrát, és az alulra való gumit. A szokásos gyári olajbeöntőt mindenki ismeri. De létezik kicsit sportosabb, más kialakítású csonk is! A tervezésnél a döntöttségére is ügyeltek, ezért kényelmesebb a használata is! A héten ezt a terméket is megnézhetitek a kínálatunkban. Érdekességképpen a buszosok figyelmébe ajánljuk a tetőkárpit rögzítéséhez szükséges különleges kialakítású lemezléceket! Ezek fogják oda a kárpitot a tetőhöz. Felújításkor érdemes ezekre odafigyelni! A héten bögrevásárt tartunk! A lemeztől a kerámiáig a bogarastól a buszoson át a GTI-s bögrékig többféle termékből válogathattok! Ne feledjétek akciós kínálatunkat sem! Hétről hétről olcsósítunk le alkatrészeket az ínyencek, felújítók számára!

Hírek a BBT központjából
Bob néhány gondolata:
A múlt héten a kínai Evergrande Capital Group a forráspont közelében tartotta a pénzügyi világot. Az ausztrál döntés, hogy a tengeralattjáró flottájának francia beszállítóját lecseréli amerikaira, feszültséget okozott a különböző erőblokkok között. Hála Istennek, újra péntek van, és az egyetlen biztos dolog mint minden héten, hogy ismét itt vagyunk! Íme e heti BBT híreink, hogy kényelmesebbé tegyük Volkswagen életünket.

Heti újdonságaink:
A Vintage Speed az egyik olyan vállalat, amelyet igen keményen befolyásol a nehéz nyersanyag-ellátás és az ázsiából történő őrületes szállítási határidők és költségek.Ennek ellenére, mint a fő európai forgalmazójuk, a Vintage Speed ​​Sebring kipufogócsaládot elhoztuk Nektek. A Sebring stílus az ikonikus Porsche 550 Spider különleges kipufogórendszerének újraélesztése. A különböző kipufogócsövek közötti tökéletes hossz lehetővé teszi, hogy a motor a lehető legkiegyensúlyozottabban működjön… Három modell közül választhatunk, kezdve a legkorábbi motoroktól a nagy átmérőjű késői modellekig a nagyobb motortérfogat érdekében. Ez egy fergetegesen vagány kipufogó a következő projektedhez a Vintage Speed-től.

Kibővítettük a sárfogó takarópanel palettánkat is. A lemeznek köszönhetően a busz alatti pedálokat és egyéb vezérlőegységeket tudjuk megvédeni a víztől, portól és minden más szennyeződéstől. Mostantól a korai T2-es buszokhoz is elérhető ez a panel.

Nagyon sok T1-es Deluxe osztott ablakos busz gurult ki eredetileg a VW gyárból első stabilizátor rúddal szerelve.
A stabilizátor rúd a kanyarokban egyensúlyban tartja a buszt, stabil lesz, semmi kétség! Stabilizátor rúdjaink az összes korai T1-es buszra és Brazil buszra felszerelhető.

A buszoknál maradva. Sikerült beszerezni egy nagyobb mennyiségű készletet a 08/67-07/79 között gyártott T2-es központi kormánykarokból. Sokszor megkopott vagy megsérült már az évtizedek alatt. Itt van a tökéletes megoldás ezzel a vadonatúj központi kormánykarral.

Az anyacsavar ami a generátor illetve a dinamó ékszíjtárcsáját a helyén tartja igazán különleges. A szabványos „mindenhol kapható” kinézetű anyacsavar valójában speciális menetű, amely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a feszültség alatt lévő tárcsát és az ékszíjat a helyén tartsa. A készletünkön található alátétekkel és gyűrűkkel együtt mindent megtalálsz, amellyel az ékszíjtárcsát pontosan úgy tudod felszerelni, ahogy azt anno a VW gyárban tették.

A speciális hegyes végű csavar amely a karosszériát rögzíti össze az alvázzal (8060-2) már régóta kapható nálunk. Mostantól elérhető a szintén speciális M10 X 50-es hegyes végű csavar ami rögzíti a fűtéscsatorna végét a napoleon nyakhoz az alvázfejen. A BBT mostanában egyre többet invesztál a megfelelő hardverekbe, és ez így is marad a jövőben is. Így hamarosan még több csavar, anyacsavar és alátét lesz elérhető!

Hírek a nagyvilágból
Nagyteljesítményű és sokoldalú – Az új Golf R Variant
Az új Golf R Variant a legerősebb és legdinamikusabb Golf Variant, amellyel a Volkswagen eddig megjelent a piacon.
A sportosság itt magasfokú mindennapos használhatósággal, a csúcsszínvonalú menetteljesítmény pedig bőséges térkínálat jellemezte sokoldalúsággal találkozik. A 235 kW (320 LE) teljesítményű Golf R Variant így hű maradt elődei hagyományaihoz: variálható sokoldalú tehetség, kényelmes szabadidő- és családi kombi, valamint mély benyomást keltő menetdinamika jellemezte sportos útitárs – a hátsó kerekek R-Performance kerekenkénti forgatónyomaték-szabályzásával (Torque Vectoring) kiegészített 4MOTION összkerékhajtásnak is köszönhetően.
A részletes tájékoztató a következő linken olvasható: https://www.volkswagen.hu/a-volkswagen-elmenye/hirek/2995-nagyteljesitmenyu-es-sokoldalu-az-uj-golf-r-variant

Heti érdekesség
A Volkswagen kibővítette szolgáltatását az autók eredetével foglalkozó múzeumi részlegén. A szokásos hitelesített okmány mellett (melybe az autó alvázszáma alapján némi információt kaphattunk az autó színéről és kárpitozottságáról, valamint az extrákról), most további szolgáltatásként egy második adatlapon további információ kérhető le az autóba beszerelt főbb alkatrészekről. Cserébe viszont az árak megemelkedtek. Az alap dokumentum majd' 100 Euró lett, a második dokumentum, mely a részletesebb gyári adatokat tartalmazza, majd' 60 Euró. Bár ha egyszerre rendeljük meg mindkét okmányt, akkor egyben 120 Eurót kérnek az okmányokért. Sajnos a várakozási idő viszont 6 hét. Ezt a múzeum a nagy adatmennyiség vizsgálatával indokolja.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: