Belépés meglévő ügyfeleinknek

Elfelejtette jelszavát?

Új ügyfél regisztráció

A regisztráció befejezésével Ön kijelenti, hogy elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket.
A terméket hozzáadtuk a kosár tartalmához.

Aktuális információk

belépés / regisztráció     Az Ön kosara üres Kosár megtekintése
Bogár alkatrészek

Bogár

VW Busz -67 alkatrészek

VW Busz -67

VW Busz 68- alkatrészek

VW Busz 68-

T25 / T3 alkatrészek

T25 / T3

Karmann alkatrészek

Karmann

Type3 alkatrészek

Type3

Type4 alkatrészek

Type4

Type181 alkatrészek

Type181

Vízhűtéses alkatrészek

Vízhűtéses

Jó hétvégét mindenkinek!

2021. 10. 15.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok, Volkswagányok!
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, aki 2021. október 9-én itt volt, és a jelenlétével hozzátett A MI CSALÁDI NAPUNKHOZ. A héten elkezdtük szétválasztani a termékpalettánkat, prémium és economy minőségre, azért, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához való termékeket. Figyelembe vettük a piaci árakat és a kínálatot is. De természetesen elsősorban maradunk a minőségnél és ez az első szempont a jövőben is. Tehát ha bárki bármilyen minőségi problémát észlel, kérjük azonnal forduljon hozzánk, és a lehető leggyorsabban kinyomozzuk ennek a hátterét és kártalanítunk mindenkit!

Váltótartóbak, foglalat, óraalkatrész a hét ajánlatában!
Aki szereti az autója eredeti kilométeróráját, az örülhet, mert egyre több alkatrész van az órához is! A benzinszint kijelzője is cserélhető, a stabilizátor is kapható, továbbá szintén megvásárolható a megvilágítás foglalata, a hozzá tartozó izzóval. De még nincs vége! Mert a belső szerkezethez is érkeztek fogaskerekek, melyek a kilométer számlálót forgatják. Van még egy alkatrész, amire érdemes odafigyelni, mert megöregszik, még pedig a váltótartóbak. Érezni lehet, ha rossz. De ha valami miatt felújítás van, és a motort kicseréljük, akkor érdemes ezekre a bakokra is időt szánni és kicserélni! Az érzés más lesz  közlekedésnél! Csak ajánlani tudom! Továbbra is egyre népszerűbb termékcsoportunk a T25/T3-as gépjármű-alkatrészek nagytöbbsége! Már ezek a szögletes formájú buszok is lassan a veterán korba lépnek. Sokan foglalkoznak a típussal, mely több előnnyel is rendelkezik. Főként, hogy modernebb a kivitel, mint egy T1-es busz technikai színvonala.
Érdemes tehát a T3-es busz tulajdonosainak is érdeklődni üzletünkben! A héten ezekhez a járművekhez az első ajtónál lévő belépő karosszéria elemét kínáljuk, illetve elektromos ablakemelő szerkezetét, valamint az első ajtóhoz tartozó ablaküveget is!

Hírek a belgiumi BBT-től
Vajon az 1920-as évek fognak megismétlődni? Vagy pénzügyi világunk a harmincas évek másik nagy válsága felé tart?
Ez az a kérdés, amit minden közgazdász és bankár feltesz magának ... A pandémiával és az infláció miatt, ami azért emelkedik, mert a pénz túl olcsó. Csak a jövő fogja elhozni a választ…. Amit ma tudunk Nektek biztosra mondani, az az hogy, történjék bármi is, mi itt leszünk, hogy segítsünk boldogságot vinni a Volkswagenes életünkbe! Üdvözlünk heti hírlevelünkkel!

Újdonságok:
Összeállítottunk Nektek egy komplett ajtóablak készletet az osztott ablakos buszhoz. A szett tartalmazza a keretet, E-jeles üvegeket, minden hozzá szükséges tömítést és beszerelő anyagot.
0156-745 Ajtóablak keret, teljes készlet, E-jeles üveggel, bal, T2 -07/67
0156-755 Ajtóablak keret, teljes készlet, E-jeles üveggel, jobb, T2 -07/67

A saját gyártású SWT javítólemezek kínálata két féle B oszloppal bővült. Így már 10 különböző B-oszlop érhető el az osztott ablakos buszokhoz és 4 különböző a platósokhoz.
A két újdonság:
0890-905 B-oszlop, komplett, bal, T2 12/60-07/63 (oldalajtós)
0890-907 B-oszlop, komplett, jobb, T2 12/60-07/63 (oldalajtós)

Sikerült beszereznünk új, VW engedéllyel rendelkező, VW logós nyers kulcsokat.
0654-06 Kulcs, nyers, SV, S75, Bogár 08/ 60-07/66
0654-09 Kulcs, nyers, K, S66, Bogár/KG 08/67-07/70

Bár mindkét 0521 és a 0521-100 kézifékkar használható az összes évjáratú Bogárhoz, Karmann Ghia-hoz illetve a Typ3-asokhoz, mégis úgy gondoltuk, hogy a gyári megkülönböztetéssel megegyezően szétválasztjuk mi is azokat. Ezeket a kézifékkarokat ajánljuk a Buggy-kra is!

Az új 0521-010 megegyezik a korai évjáratú karral annyi különbséggel, hogy ehhez van a kézifékkötél leszorító konzol, amely külön is megtalálható a 0929-250 cikkszámon. Ez a kicsi, de annál nagyobb szerepet betöltő konzol, segít a bal és jobb kézifékkötél feszesség helyes beállításában. A Volkswagen 1965-ben vezette be ezt az újítást, és a gyártás végéig meg is hagyta.
A 0521-010 pillanatnyilag csak krómban érhető el, de dolgozunk a fekete
változaton is amely előreláthatólag 2021 év végére meg is érkezik.
0521-010 Kézifékkar készlet, króm, Bogár/KG 01/65-, Typ181/Typ3 02/65-
(leszorító konzollal)

Hírek a Volkswagen háza tájáról
A Volkswagen mintegy 70 000 új ügyfélre tett szert az ID.3 hatalmas népszerűségének köszönhetően a megjelenést követő első évben A teljesen elektromos Volkswagen ID.3 erős eladási adatokat produkált a piacra lépését követő első évben Európában: „Ez a jármű kétségkívül egy sikersztori. Népszerű az ügyfelek körében és a semmiből első helyre ugrott az előjegyzéseket tekintve számos országban” – árulta el Klaus Zellmer, a Volkswagen gépjármű-értékesítésért, markeringért és értékesítés utáni szolgáltatásokért felelős igazgatótanácsi tagja. Szeptember végéig körülbelül 144 000 rendelés érkezett erre a járműre. A vállalat megbízásából készült tanulmányból kiderül, hogy a vásárlók fele korábban nem is vezetett Volkswagent, hanem új ügyfelek a márkánál. „Az ID.3 átlagon felüli mértékben hozott új ügyfélcsoportokat a Volkswagen számára. A csaknem 70 000 új ügyfél egyértelmű bizonyíték arra, hogy jó úton járunk ezzel a járművel és az elektromobilitási stratégiával” – tette hozzá Zellmer.

Legyen Olyan A Hétvégétek, Amilyennek Szeretnétek!
Üdvwözlettel: A BugParts Team

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Amennyiben hozzájárul a sütik használatához, kattintson a gombra: